• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Teşekkür ederim canım destek oldun bana :)Şişlikler ne zaman iniyor?Gece nasıl uyucam bilmiyorum :)

Rica ederim bende burdaki arkadaşlardan destek aldıydm :) özelliklede şişlikler hemen geçmeyince korktuydum ama bir iki hafta fln sürüyor tam inmesi. Gecede birkaç yastıkla yüksek olsn hafif oturur gibi yat zaten sargılardan başını tam koyamazsn.

Evet canım denedim de yatmak çok zor olcak :( Sargıları cuma sabahı aldırıcam sonrasnda biraz daha rahat uyurum demi? Bi de saç bandını nerden almıştın canım benim aldığım biraz sıkı gibi :S

Evet canım denedim de yatmak çok zor olcak :( Sargıları cuma sabahı aldırıcam sonrasnda biraz daha rahat uyurum demi? Bi de saç bandını nerden almıştın canım benim aldığım biraz sıkı gibi :S

Sargılar çıksın alışırsın uyumaya bir şekil :) Bandı tuhafiyeden aldım ben 1- 2 lira zaten birkaç tane aldıydım yumuşak bir tane buldum evde onu taktım hep.

Ben gayet memnunum. ilk sargılar açılınca biraz daha yapışık oluyo şişlikler geçince normale döndü. 1 ay saç bandı kullandım gece gündüz. Sonra geceleri gene taktım gerek yok dedi ama kıvrılmasın diye daha rahat ettim. Şuan yatabiliyorum üstüne hiç bir problem yok. Görüntüde normal.

geçmiş olsun canım . sormak istedigim bi soru var kulaklarında simetri farkı oluştumu ve hangi ilde hangi doktara yaptırrdın acılma olayı oldumu bende yaptırmak istiyorumda bilgi topluyorum cevaplarsan cok sevinirim :) devlet hastesinde olmayı planlıyorum bende sgk karşlyo diye ögrendim deneyimlerini bizimle paylaşş :)

geçmiş olsun canım . sormak istedigim bi soru var kulaklarında simetri farkı oluştumu ve hangi ilde hangi doktara yaptırrdın acılma olayı oldumu bende yaptırmak istiyorumda bilgi topluyorum cevaplarsan cok sevinirim :) devlet hastesinde olmayı planlıyorum bende sgk karşlyo diye ögrendim deneyimlerini bizimle paylaşş :)

canım sgk olayını açabilir misin? ben de olmayı düşünüyorum da öğrenciyim, nasıl oluyor devlet hastanesinde bu iş?

canım sgk olayını açabilir misin? ben de olmayı düşünüyorum da öğrenciyim, nasıl oluyor devlet hastanesinde bu iş?

devlet hastanelerinde sgk karşılıyo diye biliyorum yaptıranlar vardı ve gayette memnunlar benimde tam bilgim yok okul bittikten sonra hemen yaptırcam şimdiden bilgi topluyorum canım

Mrb. Ben İstanbulda özelde oldum. Simetri farkı çoğunlukla tek kulaktan olanlarda oluyor sanırım yani onda daha çok belli olur fark. Bende bir problem yok çok çok memnunum halimden :) Eski halini düşününce zaten binkat iyi. İstanbulda da birkaç devlet hastanesi varmış karşılayan ama açıkçası çok bakmadım. Asistan mı yapıyor uzman mı konuşursun sen gidince. Gerçekten istiyorsan bence hemen al bir randevu enazından konuşmuş olursn.

Mrb. Ben İstanbulda özelde oldum. Simetri farkı çoğunlukla tek kulaktan olanlarda oluyor sanırım yani onda daha çok belli olur fark. Bende bir problem yok çok çok memnunum halimden :) Eski halini düşününce zaten binkat iyi. İstanbulda da birkaç devlet hastanesi varmış karşılayan ama açıkçası çok bakmadım. Asistan mı yapıyor uzman mı konuşursun sen gidince. Gerçekten istiyorsan bence hemen al bir randevu enazından konuşmuş olursn.

peki canım teşekkür ederim cevapladıgın için :) okul biter biter ilk işim randevu almak olucak 4 gözle bekliyorum o günü

Kızlar sargılarımı aldırdım bugün 3.günüm şekli ilk basta yapışık geldi ama sonradan biraz daha iyi göründü gözüme umarım hafifbir açılma olur.Birde şişlik morluk var ne kadar sürer ki geçmesi :S

Kızlar sargılarımı aldırdım bugün 3.günüm şekli ilk basta yapışık geldi ama sonradan biraz daha iyi göründü gözüme umarım hafifbir açılma olur.Birde şişlik morluk var ne kadar sürer ki geçmesi :S

Hadi geçmiş olsun beğendin sanırım :) Şişlikler inince biraz daha açılıyor ilk günler yapışık olabilir. Bende morluk pek yoktu iç kısımda çok az vardı ama tamamen düzelmesi birkaç hafta sürüyor. Bende ilk bir hafta içinde geçmeyince korkmuştum acaba yanlış birşeymi yaptım geçmiyor diye normalmiş. Saç bandı takıcaksn o süre içinde zaten görmez kimseler.

Ben de dikkatli baktım da morluk ben de de yokmuş şişlik var biraz da yapışık duruyo ilk gördüğümde çok gario gelmişti ama alıştım biraz.saç bandım da güzel rahatım canım sen bandı tüm kulağı kapatcak şekilde mi yoksa üst kısma mı takmıştın?

Ben de dikkatli baktım da morluk ben de de yokmuş şişlik var biraz da yapışık duruyo ilk gördüğümde çok gario gelmişti ama alıştım biraz.saç bandım da güzel rahatım canım sen bandı tüm kulağı kapatcak şekilde mi yoksa üst kısma mı takmıştın?

Üst kısımları özellikle koru demişti ama benim bandım tamamen kapatıyordu.

hey gidi günler hey..Bu forum sayesinde 25 eylül 2012 de ameliyt olmuştu..Ve Allahıma çok şükür ki konuda mutlu ayrılanlardan birisi oldum :) saçlarım kısacak izler kayboldu yok oldu desem yeridir..Okadar zmaan oldu halen dikkt edeirm arada bandajla yatarım bi kaç yıl sonra ancak rahatlarım herhalde :) bu konuya çok resim attım herkes için elimden geleni çok yaptım kimisiyle görüştüm kimsiyle mesjlaştım telefonda konuştum..İnşallah herkes benim gibi mutlu olur..Allahım herkese bu problemden kurtulmayı nasip etsin..Öz güven %90 artıyor abartmıyorum arkadaşlar..Hiç saça bakma elle saçı kulağn oraya atma 20 sene aynı saç tıraşyla dolaşma derdim yok artık :) Allahım herkesn yüzünü güldürsün İnşallah İnşallah..Aminn

Back
X