kepçe kulak ameliyatı oldum

yas1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
3
0
36
Ankara
ben iki hafta önce Ankara'da Volkan Tayfur'a ameliyat oldum. Ameliyatım lokal anestezi ile oldu.hiç bir şey hissetmedim.Sonrasında da çok az ağrım oldu ama ağrı kesicilerle geçti ertesi gün ise ağrı dahada azaldı 3.güne hiç kalmadı morartılar sadece bi kulağımda oldu oda çok az. şişlik vardı biraz 3 güne şişlik de kalmadı. sargılarım hemen ertesi gün açıldı 2. gün banyo yapabildim şekli ise tam istediğim gibi şimdi ise sadece dikiş yerleri dokununca biraz acıyo o kadar iyikide olmuşum diyorum volkan beye çok teşekkür ederim.

gündüzleri bandaj taktınmı şuan kullakların nasıl ne kadara oldun volkan tayfura

arkadaşım şu an nasılsın? kulaklarından memnunmusun?

Merhabalar ben kepçe kulak ameliyatı olacagım fakat fazla bilgim yok ameliyatı olmayı çok istiyorum istanbulda devlet hastanesınde olabilirmiyim

Merhaba bende yakın zamanda ameliyat oldum bugün 6. Günüm yarın yine gidicem kontrole pansuman için sargilarim değişiyor ama daha tam çıkarmadım tahmini ne zaman çıkar bu acaba ya. Çok sıkıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…