tekrar geçmiş olsun sizin çok önce olmuş ameliyatınız o zamanda böylesine güzel ameliyatlar yaptıkları için doktorlarınızı canı gönülden kutlarım ve sizin adınızada çok sevindim verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim :)
Merhaba power1818, ben de Hacettepe'de kepçe kulak ameliyatı olmayı düşünüyorum. Senin ameliyatınla ilgili söylediklerinden etkilendim :) Devlet hastanesinde olmak istiyordum zaten. Sana sormak istediğim bir şey var, ben Hacettepe Plastik Cerrahi bölümünden randevu almayı düşünüyordum. Sen KBB bölümüne gittiğini söylemişsin, birkaç yerde de KBB'ye değil plastik cerraha muayene olun yazıyor kepçe kulak ameliyatı için. Kararsız kaldım. Sen neden KBB'yi tercih ettin?
İyi günler benden daha önce 2 kere ameliyat oldum fakat açılma söz konuu acaba ali beylede görüştüm operasyon başaılı oldu mu şimdi ki kulaklarınız nasıl acaba fotoğraf atabilirmisiniz merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim :)Dr.Ali Mezdeği canım.
Aslında özelde ameliyat olan arkadaşlar lütfen, hekimlerimizin ismini paylaşalım ki ona göre bir yol izlesin olmayı düşünen arkadaşlar.
Arkadaslar uzun zamandır hesaba giriş yapamıyordum , ameliyatımın sonucundan oldukça memnunum kendi hatam yüzünden kulağımdan ikince kez ameliyat oldum sayılır kulağım kan topladı ameliyattan 2 gün sonra kulağımı sert bir şekilde dolabın kapağına çarptım birazcık :))
ama şuan hiç bi sorun yok oldukça memnunum saçma sapan doktorlarlara hiç binlerce para bayılmanıza gerek yok . devletimizin doktorları bu konuda oldukça ilgililer çok sağolsun canlarım benim öpüyorum burdan :* :*
eğer bunu sorun ediyorsanız 1 dakika bile düşünmeyin ve gidin randevunuzu alın . Hayatınıza ne kadar olumlu şeyler kattığını göreceksiniz canlarım benim . İnsanın kendine özgüveni artıyor gerçekten ( derlerdide inanmazdım :)) ilk 3 ay sancılı geçer ama hiç bi problem kalmaz sonra . Ben ilk ay sonunda kulağımın üzerine yatabiliyordum. İlk hafta sonunda bandaj açıldı 2 hafta tenisçi bandı kullandım ( normali 1 hafta kendi isteğim için 2 ) sonra geceleri kullanırsınız yatarken kulağınız bükülmesin zira dikişler açılır felan Allah korusun dikkatli olun ilk 3 ay . şu an hiç bi sıkıntı yok şekillerinden gayet memnunum . Sağ tarafım acaip kepçeydi iflah olmaz derdim tütü maaşallah direk gibi dümdüz oldu :))
Bir sorusu olan varsa seve seve cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?