Kepçe Kulak Ameliyatı (otoplasti)

Merhabalar;

Benim 10 yaşımda bir erkek çocuğum var. Kepçe Kulak ameliyatı yaptırmak istiyorum. İnternetten Coşkun Şanverdi isminde bir doktor buldum. Web sitesi ve kliniği hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Kendisine web sitesinden (Rinoest Estetik Merkezi | Burun Estetiği | Rinoplasti | Otoplasti | Ultherapy | Botox | Mentoplasti) oğlumun fotoğrafını gönderdim o da yorumlarını iletmiş, yakından ilgilendi ama ben yine de emin olmak istedim. Daha önce ameliyat olan varsa bilgi verebilirseniz sevinirim. Birde bu ameliyatların fiyatları ne seviyededir? SSK bir kısmını öder mi?

çok teşekkür ederimm valla doktorun adını hiç hatırlamıyorum ama çok tatlı iyi bir adamdı. espiri yapıyodu bana yelken kulak diye :) Hacettepede plastik cerrahi bölümünde oldum. başhekimdi yapan doktor. lokal anesteziyle oldum. kulaklarımı direkt yapıştırıp dikmedi arkasındaki kıkırdağı kesti öyle dikti sanırım yanlış olmasın.. gereksiz estetiğe karşıyım ama bence bu ameliyatın yapılması lazım insanın psikolojisini çok bozuyo. saçımı toplayamazdım. şimdi çok rahatım. siz de sıradan estetikçilere gitmeyin onlar her zaman iyi yapmıyor.

canım ameliyat oldun mu

Ameliyat olanlara bir şey sormam gerek yardımcı olabilirler mi?

ali mezdeği , emre salih üregen ve istanbulda önereceğiniz doktor

arkadaşlar bu iki doktora ameliyat olan arkadaşların durumları nasıl çok merak ediyorum,bende olmayı duşunuyorum, eski ve yeni durumları hakkında bilgi verebilirlermi? sırf bunun için uye oldum, lütfen yardımcı olur musunuz?

Arkadaslar uzun zamandır hesaba giriş yapamıyordum , ameliyatımın sonucundan oldukça memnunum kendi hatam yüzünden kulağımdan ikince kez ameliyat oldum sayılır kulağım kan topladı ameliyattan 2 gün sonra kulağımı sert bir şekilde dolabın kapağına çarptım birazcık :))
ama şuan hiç bi sorun yok oldukça memnunum saçma sapan doktorlarlara hiç binlerce para bayılmanıza gerek yok . devletimizin doktorları bu konuda oldukça ilgililer çok sağolsun canlarım benim öpüyorum burdan :* :*
eğer bunu sorun ediyorsanız 1 dakika bile düşünmeyin ve gidin randevunuzu alın . Hayatınıza ne kadar olumlu şeyler kattığını göreceksiniz canlarım benim . İnsanın kendine özgüveni artıyor gerçekten ( derlerdide inanmazdım :)) ilk 3 ay sancılı geçer ama hiç bi problem kalmaz sonra . Ben ilk ay sonunda kulağımın üzerine yatabiliyordum. İlk hafta sonunda bandaj açıldı 2 hafta tenisçi bandı kullandım ( normali 1 hafta kendi isteğim için 2 ) sonra geceleri kullanırsınız yatarken kulağınız bükülmesin zira dikişler açılır felan Allah korusun dikkatli olun ilk 3 ay . şu an hiç bi sıkıntı yok şekillerinden gayet memnunum . Sağ tarafım acaip kepçeydi iflah olmaz derdim tütü maaşallah direk gibi dümdüz oldu :))
Bir sorusu olan varsa seve seve cevaplarım

Kepçe kulak ameliyatı olmak isteyen varsa hiç düşünmeden yaptırsın derim tabi size güven veren bir doktor bulduktan sonra 29 yaşındayım ve küçük bir yüzüm var bunca sene boşu boşuna kepçe kulaklarla gezmişim. Ameliyattan önce ne kadar korktuğumu anlatsam anlayamazsınız. Ama boşuna korkmamak lazım kendime hep "Millet çatır çatır çocuk doğuruyor ben bunu mu yaptıramayacağım" dedim ve 4.5 ay önce kulaklarımı yaptırdım çok mutluyum hiçbir sıkıntım yok ağrım da olmadı zaten sürekli ağrı kesici veriliyor ağrı sızı hissetmiyorsunuz.
Düşünen herkese tavsiye ederim:)

Arkadaşlar bu ameliyatı Ankara'da olan yok mu ? Ankara'da önerebileceğiniz doktor veya hastane yok mu ? lütfen yardım edin :'(

Dr.Ali Mezdeği canım.

Aslında özelde ameliyat olan arkadaşlar lütfen, hekimlerimizin ismini paylaşalım ki ona göre bir yol izlesin olmayı düşünen arkadaşlar.
İyi günler benden daha önce 2 kere ameliyat oldum fakat açılma söz konuu acaba ali beylede görüştüm operasyon başaılı oldu mu şimdi ki kulaklarınız nasıl acaba fotoğraf atabilirmisiniz merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim :)

merhaba. Hcaettepede ameliyatınızı kim yaptı acaba? Doktor önerisine ihtiyacım var da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…