kepçe kulak ameliyatı

ozgee55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
53
0
26
İstanbul
merhaba arkadaşlar abiler ablalar. öncelikle iyi akşamlar hepinize :)
direk konuya gireyim, yaşım 19 uzun zamandır kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum. toplumun tabiriyle yelken kulaklarımı yaptırmak istiyorum :) yaklaşık 2 ay sonra düşünüyorum. ama gerçekten çok korkuyorum kepçe kulak ameliyatından değil ameliyat olmaktan. daha önce kepçe kulak ameliyatı olan var mı, tecrübesi olan veya olacak olan lütfen yardımlarınıza çok çok ihtiyacım var...

Merhaba ben geçen çarşamba günü istanbulda barış çakır'a ameliyat oldum.ilk 2 gün sargılı kaldığı için uyuyamadım ağrı sızı pek olmasa da rahatsız edici.cuma günü sargı çıktı ağrı sızı yok rahatım şuan.kulağımda şişlikler var onlar inmeden sonuç hakkında bişey diyemem ama şuan herşey olumlu.Bence rahatsızsan yaptır iyice araştır doktorunu güvendiğin kişiye yaptır zor bi ameliyat değil

Merhaba,geçmiş olsun canım.İnşallah memnun kalırsın.Ben de olmak istiyorum ama ücretsiz olduğu için devlette olacağım muhtemelen.Ablamın düğünü var Haziranın 8'inde acaba o zamana kadar kulaklarım (şayet olursam İNŞALLAH) iyileşir mi?Açılma yapar diyorlar bu açılma ne derece olur en kötü ihtimal eski kulaklarımıza mı benzer? :18:

Canım benim daha çok yeni 5.günüm bugün açılma olurmu şuan bilemem onu ameliyatı üzerinden uzun zaman geçenler bilebilir ama şunu söyliyim şuan çok rahatım yavaş yavaş iyileştiğini görüyorum kulaklarımın .Zor bi ameliyat değil ama ne istediğine iyi karar verip beklentiyi minimuma indirmek en iyisi

Tamam canım teşekkürler cevabın için.Çok istiyorum inşallah herkesin istediği gibi olur.

Özgee55, Ben 5yıl önce samsunda Hayati akbaşa kepce kulak ameliyatı oldum,kulaklarımın üst tarafı dışa dogru kepce şeklinde idi önce muaneye gittim Ameliyat günü geldi tam uyutmadan yarım anestezi ile ameliyata girdim,hatta ameliyat olurken bazen kesim sonrası acıları yada dikerken iyne yi ipi hissetim,ameliyat sonarası 2kulak bandaşlı aynı gün taburcu oldum, 15 gün pansumana gittim 1ay kadarda yeni dikİlen kulak düşmesin diye kulaklarımın üzerinden sac bandıyla gezdim, kulagımın üst tarafı yani yapışık olması gereken kısmı kulagın arka ve üst kısmından kalın telle dikmiş telin ucu şuan dışarda dokunabiliyorum O dışarda kalan uc özellikle yazın birkac kez enfeksiyon kaptı, kİrem falan sürdüm düzeldi tekrar yine enfeksiyon kaptı gözlük kullandıgım dönemde gözlügün kulak üstene gelen kolları o tellere ve dikilen yere geldiginden enfeksiyon oluyor oda agrı yapıyordu,şuan cok memnun deyilim tam istedigim hayal ettigim kulaklara kavuşamadım ama tabi bunada şükür birde benim hatam araştırmadan hemen hayati akbaşa gittim ve cok yüksek bir ücret ödedim bu günkü aklım olsaydı iyce araştırır öyle Dr secimine karar verirdim,ameliyat kolay hiç korkucak bişey yok ama dedigim gibi Doktoru iyi secmek gerek .

evet karar verdim yaptırmak için en uygun zamanı bekliyorum . inşallah sende beklediğin sonuca varırsın canım. ama kafama bişey takıldı, yani şuana kadar kepçe olduğumu neredeyse kimse bilmiyor. bu saatten sonra da bilsinler istemiyorum tabi. sargı benim kafama takıldı

benim araştırdığım doktor da genel anestezi ile yapıyormuş.canım sargı bezini ilk gün çıkardın mı sen ve keşke araştırsaymışssın. daha sonra gitmedin mi şikayetlerin iiçin.

Benim doktorum barış çakır bi araştır görüş istersen dediğim gibi 2 gün sargı çok iyi bence

baris cakir ameliyatinizi ne kadara yapti acaba doktorum programindan hatirliorum da kendisini :)

Son düzenleme:
Merhabalar ben kepçe kulak ameliyatı olacagım fakat fazla bilgim yok ameliyatı olmayı çok istiyorum istanbulda devlet hastanesınde olabilirmiyim

Arkadaşlar bu ameliyatı Ankara'da olan yok mu ? Ankara'da önerebileceğiniz doktor veya hastane yok mu ? lütfen yardım edin :'(

Arkadaşlar bu ameliyatı Ankara'da olan yok mu ? Ankara'da önerebileceğiniz doktor veya hastane yok mu ? lütfen yardım edin :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…