Kepçe Kulak Ameliyatı

Ezgican123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
1
0
86
27
1 gün önce ameliyat oldum. Bugün pansuman yapıldı gazlı bezler çıkarılmadı, bandaj takıldı üstüne. Bi kaç gün daha çıkarılmıycakmış pansuman. Ve de doktorum 2 hafta bandaj kullanmamı söyledi ama ben ancak bi hafta kullanabilirim. Bu büyük problem oluşturur mu? Lütfen akıl verin bana acayip taktım

1 gün önce ameliyat oldum. Bugün pansuman yapıldı Ki bezler çıkarılmadı, bandaj takıldı üstüne. Bi kaç gün daha çıkarılmıycakmış pansuman. Ve de doktorum 2 hafta bandaj kullanmamı söyledi ama ben ancak bi hafta kullanabilirim. Bu büyük problem oluşturur mu? Lütfen akıl verin bana acayip taktım

Forumlarda en fazla 4-5 gün sargıyla kalındigindan bahsediyorlar. Siz doktorunuzlabi konuşun bence. Kimse

Arkadaşlar Erkin Önsal istanbul umranıye devlet hastahanesınde amelıyat oldum çok ıyıdı amalıyat başarılı tavsiye edıyorum

Antalya Alanya da kepçe kulak ameliyatı olan Yok mu ? Yaptıran varsa yazabilir mi ? Ben op. Dr Mehmet Çelik diye bir doktor duydum çok iyi diyorlar bilgisi olan ya da yaptıran varsa çok memnun olurum . Bu konuda çok endişeliyim çünkü ...

Back
X