Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bir sürü şampuan denedim sadece vichy iyi geliyor o da çok pahalı , memnun kaldığınız güzel bir şampuan var mı sürekli kaşıntı ve kepek problemim oluyor doğumdan sonra dökülmede başladı bir yandan dökülme bir yandan kepek kaşıntı sıkıldım
Malesef vichy kadar iyi olanlar da pahalı muadil arayıp parayı çöpe dökeceksin. Ben cildiyenin verdiği konozol şampuanı haftada 1 kere kullanıyorum vichyde 1 kere bazen çok olursa 2 3 kere. Selyum var uygun fiyatlı genelde 1 kutu vichy 1 kutu ducray kullanıyorum. aynı şekilde losyonları da var ducray ve aveda markasında. Doğal olarak elma sirkesi ve aloe vera maskesi yapıyorum. Bazen de badem yağı ve çay ağacı yağı sürüyorum. Kepek sorunum var anca böyle geçiyor 3 şampuan kullanıyorum mecburen sürekli kullanınca alışıyor
Kızlar bir sürü şampuan denedim sadece vichy iyi geliyor o da çok pahalı , memnun kaldığınız güzel bir şampuan var mı sürekli kaşıntı ve kepek problemim oluyor doğumdan sonra dökülmede başladı bir yandan dökülme bir yandan kepek kaşıntı sıkıldım
bence en iyisi bir doktora görünüp öyle almak bu şekilde sadece paranız boşa gider. ayrıca kaşıntı ve kepek varsa egzama da olabilir. ayrıca kepek genelde saçı iyi arındıramamaktan, sürekli şampuan değiştirmekten ve saça çok fazla kimyasal kullanmaktan da olur
bence en iyisi bir doktora görünüp öyle almak bu şekilde sadece paranız boşa gider. ayrıca kaşıntı ve kepek varsa egzama da olabilir. ayrıca kepek genelde saçı iyi arındıramamaktan, sürekli şampuan değiştirmekten ve saça çok fazla kimyasal kullanmaktan da olur
Çok gittim bacım ya rahat 5-6 doktor geçmişimdir İzmir de hepsi anlık çözüm geçiyor gibi oluyor sonra yine başlıyor düzenli bir şampuan kullanmam gerek
Çok gittim bacım ya rahat 5-6 doktor geçmişimdir İzmir de hepsi anlık çözüm geçiyor gibi oluyor sonra yine başlıyor düzenli bir şampuan kullanmam gerek