Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bunu gördüm alayım bari fiyatı da iyi duruyor işe yaradıysa![]()
Ben bunu kullanıyorum, ilk yıkamada tertemiz yaptı. Fiyatı da uygun
Evet bunu gördüm alayım bari fiyatı da iyi duruyor işe yaradıysa
Kaç yıkamada bitti peki ben bugün 3. Kez kullandım biraz azaldı gibi ama tamamen bitmedş145 TL fiyatı. Ben çok memnunum, egzamaya kepeğe çok iyi geliyor
bence en iyisi bir doktora görünüp öyle almak bu şekilde sadece paranız boşa gider. ayrıca kaşıntı ve kepek varsa egzama da olabilir. ayrıca kepek genelde saçı iyi arındıramamaktan, sürekli şampuan değiştirmekten ve saça çok fazla kimyasal kullanmaktan da olurKızlar bir sürü şampuan denedim sadece vichy iyi geliyor o da çok pahalı , memnun kaldığınız güzel bir şampuan var mı sürekli kaşıntı ve kepek problemim oluyor doğumdan sonra dökülmede başladı bir yandan dökülme bir yandan kepek kaşıntı sıkıldım![]()
Kaç yıkamada bitti peki ben bugün 3. Kez kullandım biraz azaldı gibi ama tamamen bitmedş
Çok gittim bacım ya rahat 5-6 doktor geçmişimdir İzmir de hepsi anlık çözüm geçiyor gibi oluyor sonra yine başlıyor düzenli bir şampuan kullanmam gerekbence en iyisi bir doktora görünüp öyle almak bu şekilde sadece paranız boşa gider. ayrıca kaşıntı ve kepek varsa egzama da olabilir. ayrıca kepek genelde saçı iyi arındıramamaktan, sürekli şampuan değiştirmekten ve saça çok fazla kimyasal kullanmaktan da olur
evet çok şampuan değiştiriyorsanız normal birde saçınıza çok ürün kullanmayınÇok gittim bacım ya rahat 5-6 doktor geçmişimdir İzmir de hepsi anlık çözüm geçiyor gibi oluyor sonra yine başlıyor düzenli bir şampuan kullanmam gerek