kepez devlet hastanesi dr. bahadır çelik

akdemir ege

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
5
1
1
39
arkadaşlar kepez devlet hastanesinde bahadır çelik adında bir doktor var. Burun estetiği ile ilgili bu doktor hakıında bilgi verirseniz sevinirim

dr bahadır çelik hakkında bilgisi olan bilgi verebilirmi ben burun estetigi icin randevu aldım

arkadaşlar kepez devlet hastanesinde bahadır çelik adında bir doktor var. Burun estetiği ile ilgili bu doktor hakıında bilgi verirseniz sevinirim
Bende çok güzel yorumlar aldım Bahadır beyin hakkında işini titizlikle yapan çok iyi bi doktor 1 yıldır doktor araştırıyordum ameliyat olan kişilerle de görüştüm hepsi çok memnun bende gidip görüştüm gerçekten kendine fazlasıyla güvenen biri ameliyat tarihimi aldım 10 ekimde hayırlısıyla ameliyat olucam

öylemi inşallah olumlu sonuçlar alırsıniz
bende aralik ayinda olucam sanirim

mesajınızı ancak bugün görebildim.ameliyatınız olmuş olmalısınız bu durumda. umarım her şey yolunda gitmiştir. deneyimlerinizi benle paylaşırsanız sevinirim

mesajınızı ancak bugün görebildim.ameliyatınız olmuş olmalısınız bu durumda. umarım her şey yolunda gitmiştir. deneyimlerinizi benle paylaşırsanız sevinirim
siz yuz yuze gorustunuzmu peki ben gorustum aralik ayi icin gun verdi

Arkadaşlar ben ameliyat oldum ve gerçekten çok memnun kaldım daha fazla bilgi isterseniz bana İnstagram adresimden yazabilirsiniz İnstagram: bbbeeyyzzaa

Arkadaşlar ben ameliyat oldum ve gerçekten çok memnun kaldım daha fazla bilgi isterseniz bana İnstagram adresimden yazabilirsiniz İnstagram: bbbeeyyzzaa

Arkadaşlar merhaba bende bahadır bey den göğüs küçültme için randevu aldım 11 aralıkta mamografi çekilecek ondan sonra ameliyat tarihi belli olacak ama bu konuda bilgisi olan ameliyat olmuş kişiler varsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim çok korkuyorum açıkçası

22 ocak itibariyle bahadır bey e burun ameliyatı oldum. Hem estetik hemde nefes problemleri vardı. İlk defa ameliyat olan biri olarak inanılmaz rahat geçti diyebilirim. Ameliyat olmadan önce okuduğum bütün kötü yorumlar tamamen yersiz çıktı. Ben daha önce hastası olan bir arkadaşımın referansıyla gitmiştim. Öncelikle devlet hastanesi olduğu için mhrs sistemi üzerinden randevu alıyorsunuz. Daha sonra size gün veriyorlar. Ameliyat gününe yakın bir zamanda tahlillerinizi yaptırıyorsunuz. Ben tavsiyem tahlil yaptırmaya gittiğinizde isteğiniz konusunda görsellerle gitmeniz. Bahadır bey bu konuda çok duyarlı bakıp hastanın nasıl bir şey istediğini saptıyor. Ameliyattan çıktıktan sonra ağızdan nefes almanız konusunda zaten sizi uyarıyorlar. Onun dışında narkozun etkisiyle zaten ağrı yada acı hissetmiyorsunuz. Odaya alındığımda kendimdeydim. herhangi bir şikayetim olmadı. hemen akabinde zaten antibiyotik mide bulantısı ağrı kesici ilaçlarla tamamen rahatlıyorsunuz. Tek sıkıntım 2 gün boyunca ağızdan nefes almak oldu. delikli tampon özellikle istemedim. Delikli tampon daha büyük ve daha can acıtan bir tampon doktor bey özel bir tampon kullanıyor. ertesi sabah taburcu oldum. Bu süre zarfında ameliyattan çıktıktan 4 saat sonra su içebiliyorsunuz çorba tüketebiliyorsunuz bir sıkıntı olmuyor. Bir sınırlama yoktu. 2. günün sonunda tamponlarım çıktı şunu söyleyebilirim gerçekten asla acı hissetmiyorsunuz. o konuda doktoruma sonsuz minnettarım küçücük oldukları için 2 saniyede çıktılar. 1 hafta sonra da dikişlerim ve alçım alındı yine sıfır acıyla. bence en ağrı duyulan kısmı masaj kısmı:) artık korumaya geçtik ve yeni ve oldukça ödemli olmasına rağmen şimdiden doğal bir burum var. Özel hastanelere verilen ona para o kadar yersiz ki. Devlet hastanesinde estetik mi olur demeden önce iyi bir doktorun neler yapabileceğini görün derim.

merhaba arkadaşlar. ben 1 buçuk ay önce burun ameliyatımı oldum ve memnunm.herkes çok beğendi ve çok doğal duruyor

Merhabalar bende mayis 4 te burun ameliyati olucam..cok guzel bilgi vermissiniz. Hepimizin merak ettiklerini yazmissiniz. Sizden ozel birsey istemek istiyorum. Eger sizin icin de uygun olursa fotografinizi gonderme sansiniz varmidir. Facebook hesabi hafize demir ins.hesabi ___hafizedemir___ simdiden tesekkir ederim

merhaba arkadaşlar. ben 1 buçuk ay önce burun ameliyatımı oldum ve memnunm.herkes çok beğendi ve çok doğal duruyor
cok germis olsun. Darisi bizim.basimiza.eger uygun olursa fotografinizi paylasma sansiniz nedir
. Bende 4 mayista ameliyat olacagim ve inanilmaz tedirginim
Facebook hesabim..hafizedemir

Merhaba ameliyat oldunuz mu. Nasıl geçti. Tecrübelerinizi paylaşır misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…