kepez devlet hastanesi dr. bahadır çelik

Burun ameliyatı için İlk randevuyu 17 eylülde aldım, 3 ekimde muayeneye gittim sıkıntımı anlattım. Kbb yle birlikte ameliyata girdiğini söyledi ona yönlendirdi, 14 ekime kbb ya randevu aldım, tomografime baktı bi dünya ilaç yazdı gönderdi, tekrar bahadır beye gittim, 24 kasımda nişanım olduğunu, ondan önce olmak istediğimi söyledim, 8 kasıma gün verdi 7 sinde tekrar aramamı söyledi. Buraya kadar herşey normal. 7 sinde msj çektiğimde ameliyathane de yer olmadığını ameliyatı yapamayacağını söyledi. Tekrar ameliyat günü istedim doluyum iptal edelim dedi. Bunu neden anlatıyorum, yaklaşık 2 ayıma mâl oldu, şimdi tekrardan doktor arayışına girdim. Ve o hastanede çalışan bi yakınımızdan, istifa ettiğini ocaktan sonra hastanede olmayacağını öğrendim. Ama hala randevu almaya devam ediyo. Bu saatten sonra boşuna randevu almayın tarih verse de ameliyat yapamıcak, boşuna beklediğinizle kalcaksınız ve çok yardımsever falan laflarına da inanmayın çünkü nasıl işine geliyosa öyle davranıyo

Merhabalar, yıl 2020 olmasına rağmen o dönemde ki ameliyatınızla alakalı bilgi almak istiyorum. Estetik olmanıza rağmen sosyal güvencenizin bunu karşılamadığını düşünüyorum ne kadar ücret ödemiştiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…