Şampuan ve Saç Kremleri Kerastase şampuan kullanıp memnun kalan var mı?

peachblush

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
217
3
118
Antalya
arkadaşlar mükemmel bir şampuan diyorlar çeşitleri var heralde ben yumuşatan şampuan istiyoorum böyle ipek gibi olsun saçlarım:)) böyle yapacak bir çeşidi varsa yardımcı olurmusunuz?

ben kullandım. ince ve çabuk yağlanan bi saç tipim var
öle cok ahım şahım bir şampuan değil bence. o kadar paraya yazıkk

ben kullandım. ince ve çabuk yağlanan bi saç tipim var
öle cok ahım şahım bir şampuan değil bence. o kadar paraya yazıkk

çok teşekkür ederim :) henüz almadım bende iyi değil diyen bi arkadaşım yüzünden.blendax kullanıyorum bu ara çok da memnunum ama içimde kalsın da istemiyorum deniycem kerastase i de sanırım merakına yeniliyor insan :)

bende almayı düşündüm bir kaç ay önce,parayı bile gözden çıkarmıştım. şampuanı ,maskesi, kremi ,yağı hepsini alacaktım.internetten araştırırken içinde silikon olduğunu öğrendim ve vaz geçtim,uzun süreli kullanımda hem dökülme hemde saçta ağırlaşma yapıyormuş ,sağlığa da zararlı tabi bol miktarda kimyasal içeriyor.
kerastase kuaförler için tasarlandığı için kuaförden ayrılan memnun kalsın diye bu kadar yüklenilmiştir kimyasala.

bunun üzerine dermatoloğa gittim bana dead sea şampuan ve serumunu önerdi.tabiki mucize yaratmıyor ama memnunum saç kremi kullanmama gerek de kalmadı gayet kolay taranıyor.uzun süre de olumlu sonuç alacağımdan eminim....

bende almayı düşündüm bir kaç ay önce,parayı bile gözden çıkarmıştım. şampuanı ,maskesi, kremi ,yağı hepsini alacaktım.internetten araştırırken içinde silikon olduğunu öğrendim ve vaz geçtim,uzun süreli kullanımda hem dökülme hemde saçta ağırlaşma yapıyormuş ,sağlığa da zararlı tabi bol miktarda kimyasal içeriyor.
kerastase kuaförler için tasarlandığı için kuaförden ayrılan memnun kalsın diye bu kadar yüklenilmiştir kimyasala.

bunun üzerine dermatoloğa gittim bana dead sea şampuan ve serumunu önerdi.tabiki mucize yaratmıyor ama memnunum saç kremi kullanmama gerek de kalmadı gayet kolay taranıyor.uzun süre de olumlu sonuç alacağımdan eminim....

ben sonunda aldım bunu kötü değil ama öyle mucizevi bi şeyde değil bi tek şampuan aldım belki maskeleriyle falan dahada işe yarar ama parama acıdım yani :( lavantayla yıkamaya başlıycam saçımı ne varsa doğal şeylerde var galiba abartılan şeylerden uzak durmak lazım...

Hanımlaaar hanımlar.... saçıma o maske bu şampuan şu kür.. Vazgeçin şundan. Bi halt edip boyadan fönden oryalden yakıp nasıl kurtarıcağımızı sorup duruyoruz. Saçımızın canlı olduğunu unutuyoruz. Yanan yada yıpranan saçı ilk önce yanıklarını, yıpranan uçlarını kesitrmekle kurtarmaya başlarsın. Ve son bir koyu boya. Bitti. Ardında tek bir markanın şampuanı, maskesi, ve kesinlikle kremi. Ben 2 senede yanıktan kurtardığım saçlarımı yine 2 ay önce kuaföre kaptırdım, artık son tövbem. Ama derdimiz sebatsızlık ve daldan dala her söyleneni 1-2 kez uygulamak. Her saç farklıdır, saçına uygun olduğuna inandığın 1 yöntem seç ve onu istikrarla uygula. Ama o doğal yöntem ne olursa olsun şampuan, maske ve krem herşeyden önemli. Kerastaseyi görünce yazmaya gerek duydum. Saçım tekrar yıpranınca aşırı da dökülmeye başladı minoksil aldım hemen, 2 senedir boyamadığım öz saçım olduğu için dalin kullanıyordum, yıpranıp boyu kısaltılmak zorunda kalınca kerastasae nin yeşil serisini ve solgarın snh sini aldım. 4 aya bu saçlar bana tam geri dönecek dedim ve 2 ay oldu saçım kendine geldi. Yenice de uzamaya başladığını farkettim. Ama maskeyi de, minoksili de ve haftada 1 yağ bakımını da ısrar ve istikrarla yapıyorum. Demek istediğim, 1 marka seçin ama illa bu kerastase, loccitane,olaplex olacak değil, saçınıza uygun 1 markanın ürünleri, 1 doğal yöntem ve 1 gıda takviyesi. Solgar pahallı, nutrafarm da olur farketmez , ama birini seçin ve hep aynısını kullanın. Çocuğun ana babası değişmez, saçınızın ve vücudunuzun da alıştığı şeyi değiştirmeyin . Ve tabi saçınızı rahat bırakın. Boya ve fön uzuun bir zaman neredeyse yasak..

Tabi şununda unutmayın, yoğunbakımdaki adam nasıl 1 ayda ayaklanıp koşamazsa, saçlarımız da 1 ayda sihirli değnekle rapunzele dönmez. Tek bir yolda 4 -6 ay sabretmeden fayda göremezsiniz. 2-3 ayda sonuç alamayıp ürün değiştirmek size sadece zarar verir. Azimle seven, dağı deler demişler siz anlayın :KK48: sebat edin ve süreç verin yeter. Değiştirip değiştirip durmayın. Bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir. Saç canlıdır. Kan grubunuz gibi, saçınız da kendine uygun olmayanda iyileşmez. :super:

Head shoulders tek kelimeyle kızlar dermotologda onay verdi tek geçerim yıllardır kullanıyorum

ben elseveciyim canım kerastase bekar dönemlerimde çok kullandım ve bence süper bir şampuan ama şu sıralar fiyatı uçtu resmen.. saçın alıştığı iyi geldiği bir ürünü değiştirmeme konusuna bende katılıyorum.. çünkü ben merakıma yenilip şunu denememişim dur şunuda deveniyim aayy bu yenimi çıkmış bunuda deniyim dediğim her farklı markalarda saçım çok kötü oluyo bitirene kadar da canım cıkıyo biter bitmez de kendi şampuanıma geri dönüyorum.. tövbeliyim artık bidaha elseve den şaşmam..

Back
X