Saç Bakım Ürünleri keratin bakımı yardım ?

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
kızlar bu keratin bakım olayı nedır ? dun sacımı boyamak ıcın boya almaya gıttıgım de ,orada kı calısan bayan bana keratın bakımı onerdı .

saclarım suan da sıyah .daha once acık renkler de kullandıgım ıcın saclarım ne yazık kı acıcı ıslemı gordu .

bundan dolayı sac uclarım cok sert ve cansız .saclarımı kestırmek de ıstemıyorum ama ,boyle cansız saclar da ıstemıyorum:14:

orada kı bayan da bana keratın bakımı onerdı .keratın bakım tam nedır ne ıse yarar bı zararı varmıdır .keratın bakım deyınce aklıma

brezılya fonu geldı .brezılya fonu oldukca zararlı bır yontem ,keratın bakımın brezılya fonuyle bı alakası var mı ?

yanı ben bakım yapacagım derken ıyıce mahvetmek ıstemıyorum saclarımı .

keratin yükleme yapılıyo canım kuaförlerde ısıyla beraber yapılanı biliyorum
amaç düzleştirme değil bakım
tabii keratin ampülleri kullanılıyo
muhtemelen bahsettiği o tarz bişey bunu
ampülleri sen de temin ederek evde yapabilirsin

evde bız nası yapıcaz acaba yaaa malıyetı nasıl olur benımde dıkkatımı cektı konu

evde bız nası yapıcaz acaba yaaa malıyetı nasıl olur benımde dıkkatımı cektı konu

hürremcım ben sımdı nette arastırdım bayag ,keratın bakım mucıze gıbı bırsey arastırdıgıma bakılır ıse ;

tamamen yıpranmıs sacları canlandırma da hatta mısır puskulu olmus ucları %100 onarma vaad edıyor

acma ıslemı gormus rofle balyajlı saclara uygulandıgı gıbı canlılık onarma yapıyormus ve koruma saglıyormus.

eger boyle ıse resmen mucıze bu bakım .tum bloglar da boyle methedılıyor .

2 ay da bı yaptırılırmış etkısını 6 ay gosterıyormuş .maalıyetı de kuafor kalıtesıne gore degısıyormus .

100-150 gıbı fıyat dıyorlar .yaptırdıgın da ıyı bır yer guvenılır bır yer olması sartmıs .

ne bılım cok kafama yattı ama ,bu forumda da ıkı kısı memnun olmadıgını belırtmıs

ben de sımdı suphelıyım bılemıyorum kararsız kaldım

Son düzenleme:

tabii keratin ampülleri piyasa da en fazla 60 lira
5 adet ampül var içersinde
evde yapılabilir kısa bi araştırmayla
maksat ısıyla saça sabitlemek ama bunu presle yapmamak diyosanız
sauna belt tarzı ısı kaynaklarıyla da saça yedirebilirsiniz
ama buna bile gerek yok bence
bu ampülleri kullandığınız her hangi bi maskeye ekleyip de kullanabilirsiniz
fönlede ısı uygulayabilirsiniz

tabii keratin ampülleri piyasa da en fazla 60 lira
5 adet ampül var içersinde
evde yapılabilir kısa bi araştırmayla
maksat ısıyla saça sabitlemek ama bunu presle yapmamak diyosanız
sauna belt tarzı ısı kaynaklarıyla da saça yedirebilirsiniz
ama buna bile gerek yok bence
bu ampülleri kullandığınız her hangi bi maskeye ekleyip de kullanabilirsiniz
fönlede ısı uygulayabilirsiniz

evde bakım olayı bıraz ugrasıtırıcı gıbı :9: kuafor de yaptırmak daha ıyı gıbı sankı:)

yalnız bırseyı merak edıyorum ben ; gercekten bu bakım vaad edıldıgı kadar var mı yoksa

zarar verebılır mı ? forum da ıkı uyeye zarar verdıgını okudum ve korktum :18:

bıde bu keratın maskelerı fılan varmıs arastırdıkca ortaya cıkıyor .bunları tavsıye edermısınız acaba ?

evde bakım olayı bıraz ugrasıtırıcı gıbı :9: kuafor de yaptırmak daha ıyı gıbı sankı:)

yalnız bırseyı merak edıyorum ben ; gercekten bu bakım vaad edıldıgı kadar var mı yoksa

zarar verebılır mı ? forum da ıkı uyeye zarar verdıgını okudum ve korktum :18:

bıde bu keratın maskelerı fılan varmıs arastırdıkca ortaya cıkıyor .bunları tavsıye edermısınız acaba ?

kuaförde yanlış uygulama sonucu zarar görmüş olabilirler
benim kullandığım doa keratin maskesi
dendiği gibi öyle %100 mucizeler yaratmıyo
ama saçı toparlıyo ciddi anlamda
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...953-doa-keratinli-sac-maskesi-yorumlarim.html
burdan konudaki yorumları görebilirsin

kuaförde yanlış uygulama sonucu zarar görmüş olabilirler
benim kullandığım doa keratin maskesi
dendiği gibi öyle %100 mucizeler yaratmıyo
ama saçı toparlıyo ciddi anlamda
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...953-doa-keratinli-sac-maskesi-yorumlarim.html
burdan konudaki yorumları görebilirsin

tesekkur ederım amonra.kuafor de keratın bakımı fazla ısıdan dolayı da zarar vermıs olabılır dıye dusunuyorum .

bızım evde uygulayacagımız maskeler de ısı yontemı kullanmayacagımız ıcın zarar vermez sanırım :44:

sımdı kuaforde yapılan bakımın zarar verdıgını duyunca da,tum keratınlı maskeler de zarar verır mı dıye kokrtum:9:

evet canım doa keratınlı maskeyı onerdıgın topıkten gormustum .ben de sıparıs etmek ıstıyorum ,bıde selectıvenın

varmıs ,onu da denemek ıstıyorum .

normalde brezılya fonu yapmadan önce keratın bakımı yapıolarmıs sac yıpranmasın dıye..ben keratın yuklemesı degılde , keratın bakımı yaptırdım .sacımı ozel bı sampuanla 2 kez yıkayıp 5 er dak beklettıler sampuanlı.sonra sacıma sıvı sarısmsı-seffaf bı karısım surdu tutam tutam ınce tarakla yedırdı uzun uzun taradı.45 dk bekledım kuaforde sonra bıraz fonle kuruttular.1 gun yıkama dedıler .ertesı gun yıkadım cok guzel sacımn ucundakı kırık goruntu bayagı duzeldı sacım yumusadı nem kazandı.cok kuruydu saclarım zor taranıyordu normalde.2-3 ay sonra tekrar yaptıracam 50tl yaptrdım kuafor benı tanıdıgında ındırdı ama bıraz daha pahalı normalde

Benimde saçlarim hem yanliş kesimden hemde üst üstte boyamalardan çok fazla yiprandi çünkü ben açicilar kullandim sonra saçlarim 2 sefer sıfıra kestirdi. kötü yapilan iş insani geriyor ve sıfırdan almak zorunda kaliyorsun. Ben şuanda yaklaşik bir yildir keratin kullaniyorum şunu söyleyebilirim ki herşeyden evvel sabır ediceksin ve zamana bırakıcaksın yani bir anda birşey beklememen daha dogru Ben şuan da hayashi kullaniyorum şampuanı kremi ve bakim kremi market ürümleri kullanmiyorum artik. Ve düzenli olarak bakimlari uyguluyorum her ürün kişiye göre degişiyor Hayashi ürünleri yaninda birde amino keratin kullaniyorum bir hayashi gibi degil ama yine de saçlarimi topalardilar ve dedigim gibi zaman

Şimdi saçlarim uzadi biraz biraz yipranmiş olan uçlari kestirme zamani

Sevgiler

Selam, Selective protek maske bu ampüllerin yerini tutar mı? Ya da Selective'in kendi keratin ampülü var mı? Google araştırdım ama sadece saç dökülmesine karşı gördüm keratin olarak o markanın göremedim.

Ampullerden kullandım, 1 kez direk saça uygulayıp ısı verdim, 1 kez de şampuana kattım, sıfır etki.
Selective amino keratin maskenin de bi numarasını göremedim, güvenlikçi kıza hediye ettim.
İlk çıktığında iyi bir kuaförde yaptırmıştım.Üstte bahsedildiği gibi yıkandı, bir süre saçta bekledi ısı verildi, fönlendi fln.Sonuç yok.
Ben de bu keratin de boş efsane çıktı diye keratinli bakımlar peşinde koşmayı bıraktım.unutmadan, ogx keratin yağı da aldım bildiğin saç bakım yağlarından bi farkı, numarası yok.
Yıllar sonra arkadaşımın tavsiyesi ile ve onun saçındaki farkı görebildiğim için mahalle kuaförü diyebileceğim bir salonda tekrar keratin bakımı yaptırdım.Randevu için aradığımda saçımda sprey var, özel bir şampuanla mı yıkanması gerekiyor, yıkamadan mı geleyim dedim, yooo yıkayabilirsiniz dediler.Neyse yıkadım ıslak saçla kuaföre gittim, keratini sürüp balkona aldı beni, hiç bekletmeden kurutup fönledi (preslemedi) toplasanız 10-15 dk sürdü sürmedi işlem.Duman ve kimyasal koku oldu uygulanırken( önce yaptırdığım kuaförde koku-duman olmamıştı) Saçlarım hiç olmadıkları kadar pürüzsüz, parlak ve kolay şekil alıyor. Sadece 50tl ödedim ayrıca.Çoook memnunum, saçlarım 7/24 fönlü gibi şoktayım.Tahminim saf keratin veya bakım fln değil brezilya fönü ilacından azıcık sürüp fönledi.Muhtemelen evet kanserojen olanlarından.Her ay yaptırmaya karar verdim.Çok memnunum.Evde yapacaksanız da ampul veya maske fln değil, brezilya fönü ilacı alın.

Back
X