Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keratin Bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Evet böyle yaglandirip ballandirip anlatiyorlar bizde kadinlar hemen de inaniyoruz ama yok yani netten 3 tane marka sampuan aldim ucude fiyaskoydu. Cok şükür ki suan kullandigim sampuandan memnunum. Bazen iyi urunleri cok ta uzakta aramamak lazim

Ben sampuanimi internetten aliyorum 1v.... com da kuafor markalari kampanyasi oluyor direk sac bakim sitesi olmadigi icin yalan dolani yok bi sorun olmadi simdiye kadar dogal urun kullansam saclarim pismaniye gibi oldugu icin acilmiyor

Evet canim sac sac bakim kuru diye gecen bi urun kullaniyorum krem yerine bc acil kurtarma serisinin baska turlu acilmiyor daha yumusak olmasi icin de tararken durulanmayan yag kullaniyorum simdi john friedanin var elimde ama onu sevmiyorum nashinin argan yagi cok iyi helmisti bana o donemde kiriklarim daha azdi sanirim ona geri donucem.

Ben bc nin setini aldım onuda netten aldim o da saçlarımı çok döktü. Demekki herkeste aynı sonucu vermiyor. Argan yagida kullandım sacimi baya uzatti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…