Geçen yaz strawberry'den getirtmiştim. fiyatı epeyce tuzlu olduğundan korkarak kullanıyordum. yaklaşık altı aydır da elimi bile sürmemiştim. pazar günü saçlarımı gliss'in siyah serisinden şampuanla (içine çam terebentini de eklemiştim) yıkadıktan sonra saçlarım ıslakken sürdüm, 15- 20 dakika sonra saçlarımı hafif yollu fönledim. saçlarım kuaförden çıkmış gibi oldu. o uçlardaki sertlik ve posur posur olma hali geçti. tam dört gün saçlarım kuaförden yeni çıkmış gibi gezdim. bugün de yıkamadan iki saat önce hindistan cevizi yağına ( bu aktarlarda küçük şişelerde satılan değil, life co. sitesinden almıştım büyük bir kavanoz) bir ampül b komplex ve bir ampül bepanten karıştırıp saçlarıma sürdüm. sera streçle başımı sardım. yıkadıktan sonra yine keratin complex'i kullandım. yine aynı sonuç. dolayısıyla, saçları boyadan yıpranan, buna çare arayan arkadaşlara maddi durumları uygunsa hiç boşuna başka şeyler denemeyip bu üründen kullanmalarını öneririm.
çam terebentini şampuanla karıştırıldığında gerçekten işe yarıyor. beş altı yıl önce yine boya yüzünden perişan olan saçlarımda bu çözümü denemiştim. işe yaramıştı. yine yarıyor.
çam terebentini şampuanla karıştırıldığında gerçekten işe yarıyor. beş altı yıl önce yine boya yüzünden perişan olan saçlarımda bu çözümü denemiştim. işe yaramıştı. yine yarıyor.
Son düzenleme: