Saç Bakım Ürünleri Keratin saç bakım maskesi

elif2112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
126
0
66
Diyarbakır
Kızlar merhaba, günlerdir keratin saç bakım maskesi arıyorum ama bulamadım bir türlü, internetten kapıda ödeme imkanı olan bir yerden keratin bakım maskesi almak istiyorum, yanlız brezilya fönü için değil bakım maskesi olarak bildiğiniz bir yer varsa lütfen yazarmısınız?

Ben kuaför malzemleri satan bir yerden kuaf marka keratinli saç markası aldım.Daha kullanmadım.

Kerassu Keratinli saç bakım maskesi var 500 ml hepsiburada da satılıyor 28 lira. ben geçen yaz perma yaptırmıştım zamanla bozuldu saçlar mahvoldu bi de uçlarda röfle vardı rezil ettim saçlarımı üstüne yetmezmiş gibi bir de düzleştiricimle yaktım rengi de mahvoldu saçlar da mahvoldu bi de üstüne boya yaptım anlayacağın saçları mahvettim. Kuaför malzemeleri satan bi yerden bun ürünü aldım haftada 1 kere yapıyorsun yıpranmış kimyasal işlem görmüş saçları yapılandırıyor. ben düzelmez bu saçlar derdim ki düzelmeyi fark ettim bile 1 aydır kullanıyorum memnunum. kokusu hele şahane misss gibi saçlar da yumuşacık oluyor. ben fiyatı 25 liraydı satıcı 20 liraya verdi aldım ama bu ürünü sürekli kullanmayı düşünüyorum insanın saçları hep sağlıklı olur bununla.

al bendende o kadar saçlarım çok kötü boya yaparsam gider ve ben yazın başka bi renge boyalamak istiyorum o zamanda kadarda saçlarımı düzeltmem lazım tşkr ederim canım çok sağol verdiğin bilgiler için.

Kerastase Saç Bakım ürünleri Sachane.com'da canım bu siteye bak istersen kapıda ödeme fırsatı da var

çok tşk ederim canım inceliyorum şuan.

Bana doa kozmetikten tca siparis ettigimde hediye olarak gondermislerdi bir tane saci yumusak yapip parlatiyor ama oyle ahim sahim bir sey degil normal sac maskeleriyle ayni hissi veriyor

Bana doa kozmetikten tca siparis ettigimde hediye olarak gondermislerdi bir tane saci yumusak yapip parlatiyor ama oyle ahim sahim bir sey degil normal sac maskeleriyle ayni hissi veriyor

aynen canım banada isteğim üzerine 2 tane gönderdiler ama ben pek sevemedim yani kardeşim 3 4 kere kullandı saçlarında biraz düzelme var ama ben daha etkili birşey istiyorum

aynen canım banada isteğim üzerine 2 tane gönderdiler ama ben pek sevemedim yani kardeşim 3 4 kere kullandı saçlarında biraz düzelme var ama ben daha etkili birşey istiyorum

valla bence kullanmaya devam et etkisini göreceksin gerçekten süper bir maske yalnız paralı yapmışlar artık talep artınca herhalde ama çok ucuz zaten
ben içine evigen koydum etkisi daha da arttı kırıklarım azaldı valla :) saçımı kestirmiyorum ısrarla bu şekilde azaltmak zorundayım kırıkları napıyım inşallah işine yarar

Ben kullanalı henüz 1 hafta oldu ama setini aldım kızlar. Keşke diyorum burada "saçını kestirmeden yanıklardan kurtulamazsın" yazanlara uyup saçımı kestirmeseydim Gerçekten işe yarıyor. Ben aynı zamanda şampuanını da kullanıyorum Kerassu'nun. Bir de sıvılaştırılmış keratini var, saçıma fön çekmeden önce sıkıyorum. Çok ama çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.

Ben Diora Keratherapy Keratin Bakım maskesi almayı düşünüyorum ama fiyatı 83 TL gibi birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…