- Konu Sahibi Ejderha Dovmeli Kiz
-
ılacın adı neee ben 28 yaşındayım üzülüyorum ki kızımda aynı dertten müzdarip dün farkettim ki oda bizde ve 6 yaşında
Doktorun ve kremlerin ismini bana da mesaj atar mısın??Dün yine doktordaydım ve son gidişimdi. Artık tedavi bitti. İlk günden bu zamana kadar gerçekten farkettiğim müthiş değişiklikler oldu. Sonuç olarak keratosis pilarisimin yarısından fazlası gitti ve sadece bacağımın iç kısmında çok az belirtileri kaldı. Diğer yerler çok çok iyi. Kullandığım kremde kortizon olduğu için daha fazla kullanmamam gerekmiş çünkü bir yerden sonra deri kalitesini düşürüyormuş ve sonucuda daha ileri hastalıklara varabiliyormuş. Bundan sonra tek yapacağım tekrarlanmaması ve aynı seviyede kalması için haftada bir veya iki haftada bir aynı karışım kremden az miktarda sürmek olacak. Onun dışında nemine özen göstereceğim. Ben kurtuldum arkadaşlar umarım sizlerde kurtulursunuz. Doktor adı ve ya kremlerle ilgili bilgileri isteyen arkadaşlara yardımcı olacağım. Bu yaz etek giyeceğim, çok mutluyum :) Allah hepimize sağlık versin. Gerçekten en önemlisi bu.
Canım bana da ilaçların ismini söyler misin nolur çık zor durumdayım..özelden mesaj attım
bendede o sorundan var canim kremin ismini lutfdn soylermisiniz?Özür dilerim canım. Mesajını yeni farkettim ve özele mesaj attım.
Özür dilerim canım. Mesajını yeni farkettim ve özele mesaj attım.
Canımm çok sevindim senin adına gerçekden bu mükemmel birsey kendi adima dusununce de heycanlandimm lütfen banada mesaj atabilirmisin hem doktorun ismini hangi sehirde oldugunu ve ilacin isminide atabilirmisin rica etaem bekliyorum acilDün yine doktordaydım ve son gidişimdi. Artık tedavi bitti. İlk günden bu zamana kadar gerçekten farkettiğim müthiş değişiklikler oldu. Sonuç olarak keratosis pilarisimin yarısından fazlası gitti ve sadece bacağımın iç kısmında çok az belirtileri kaldı. Diğer yerler çok çok iyi. Kullandığım kremde kortizon olduğu için daha fazla kullanmamam gerekmiş çünkü bir yerden sonra deri kalitesini düşürüyormuş ve sonucuda daha ileri hastalıklara varabiliyormuş. Bundan sonra tek yapacağım tekrarlanmaması ve aynı seviyede kalması için haftada bir veya iki haftada bir aynı karışım kremden az miktarda sürmek olacak. Onun dışında nemine özen göstereceğim. Ben kurtuldum arkadaşlar umarım sizlerde kurtulursunuz. Doktor adı ve ya kremlerle ilgili bilgileri isteyen arkadaşlara yardımcı olacağım. Bu yaz etek giyeceğim, çok mutluyum :) Allah hepimize sağlık versin. Gerçekten en önemlisi bu.
Merhaba gncdmt size ilacim adini atmis sizde lutfen bize atarmisiniz suan cevap veremiyo kendisi sanirim gormuyo siz yazarmisiniz lutfenlazer ben yaptırıcam bu kış yalnız onda da şöyle bir durum var siyah kendini gösteren tüyler de etkili bizimkiler cilt altında genital bölge bu uygulamaya çok uygun mesela dedi bana sarı ve ince tuyler ne yazıkki çok etki görmüyormuş
lazer epilasyon benim bahsettiğim tabi farklı bir uygulama varsa
Bir ayda hic faydasini gormediniz mi peibende de aynı dert var arkadaşlar. kendimi bildim bileli kollarımın üst kısmı tavuk derisi görünümünde ama ergenlik çağımda sırtımda da çıkmaya başladı ve gitgide artarak tüm sırtımı kapladı. gitmediğim doktor kalmadı. sivilce ilacı ya da nemlendirici yazıp gönderdiler hep. bu hastalığın teşhisini bile koyamıyor birçok doktor. kollarımdakini sorun etmiyorum ama sırtım çok kötü görünüyor. glutensiz beslenmenin çözüm olabileceğini okudum bazı sitelerde. ne kadar doğru bilmiyorum ama denemek istedim. bir aydır glutensiz besleniyorum. işe yararsa burada mutlaka paylaşacağım. şu aralar herhangi bir ilaç da deneyemem emzirdiğim için. bakalım inşallah faydasını görürüm.
Anladim bende baslamak istiyorum ama zorlanirim diye cekiniyorumHenüz bir fark görmedim birkaç ay daha devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?