- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
- Konu Sahibi Cilli_begonya
Merhaba arkadaşlar. Bütün düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler direk konuya giriyorum.
Yirmi gün önce zor bi rinoplasti geçirdim.Ameliyat sonrası komplikasyon geçirdim neyse velhasıl hâlâ uğraşıyorum. Ama benim erkek arkadaşım ki sanki açık kalp ameliyatı oldun dedi
ben sinirlenince şaka yaptigini söyledi ve bana bir kaç kere ben doğal insanlarla hoşlanıyorum diyip duruyor. Benim saclarim sarı kaslarım kontorlu ve makyaj yapan bi insanim beni öyle gördü. Sanki onu kandırdım şimdi dudaklarımı yaptiracam dedim. Bi yine doğallığa gelince kusura bakma doğal birini bulsaydin dedim
ben bana yakışıyorsa yaptıririm yaptiracam da dedim. Bu da hala fikrim değişmedi doğal olanı seviyorum ama seni görünce onemsemedim bu durumu dedi ısrarla kalbimi kırıyorsun dedim bana alingansin diyor ya. Ben doğal değilm ysni napiyim diyorum. Sinirlerimı bozdu kendimi çirkin hissediyorum sanki bunları yapmasam bişey benzemem Ben mi fazla alinganim iyi düşünüp iyi karar verip öyle konuşmak istiyorum.
Yirmi gün önce zor bi rinoplasti geçirdim.Ameliyat sonrası komplikasyon geçirdim neyse velhasıl hâlâ uğraşıyorum. Ama benim erkek arkadaşım ki sanki açık kalp ameliyatı oldun dedi

Son düzenleme: