• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kereste sevgili:///

Dudak olayına karışmam bilemem.
Ama bir erkek kadınına merhametliyse adamdır.ben bunu bilir bunu söylerim. Merhamet yoksa o erkek daha adam olmamıştır. Hamdır.

Ee seni boyle gormusse neyin tantanasi bu yani hic anlamiyorum.Dogal degilsin anladigim kadariyla cok istiyorsa dogalini bulsun ama bence dudaklarina dokunma cnm:KK15:

Yüksek ihtimalle burnunuzu yaptırdıktan sonra tanışmadınız bu kişiyle. Üstüne bir de dudaklarımı yaptıracağım demişsiniz. Ben olsam bende aynı şeyi düşünürüm. Adam sonuna kadar haklı.

size altan laf çarpmış sanki ben kendimi böyle güzel buluyorum sende o yüzden benimlesin demekki deyin sanki silah zoru ile:) ama bu benim nacizane fikrim dudak dolgusu hoş durmuyor yüze bir yapaylık katıyor bi de bunun sonu getiremezsin arkadaşlarımdan biliyorum dudak burun diye başlayıp şuanda gögüs dolgusu falan istiyorlar.

Dogal sifir makyaj birini bulaydi ya o zaman. Ne surekli sana dogal seviyorum o bu diyor. Aynisi sen yapsan aanaamm.
Gereksiz yorum yapicaksa da hic yapmasin fikir belirtmek degildir bu resmen dalga gecmektir yok kalp ameliyati mi oldun bilmem ne.
Ben sende bi alinganlik goremedim.

Yaptırma başka şey demek istemiş. Çok yapay duruyor böyle ,gerçekten yaptırma bence de. Ben sevgilinin yerinde olsam ayrılırdım demek ki seviyor, senden vazgeçmek istemediği için böyle kıvranıyor.

Dudak olayına karışmam bilemem.
Ama bir erkek kadınına merhametliyse adamdır.ben bunu bilir bunu söylerim. Merhamet yoksa o erkek daha adam olmamıştır. Hamdır.

Ayrıldık zaten kirginligi merhametinin önüne geçmiş. Dün gece burun kanaması geçirdim bide benim ameliyatım sorunluyum pıhtılaşma sorunum var bilmesine rağmen sormadi ve sana kırgınım dedi. Bende aynı sizin gibi merhametsiz bir insanla yapamam dedim

Ayrıldık zaten kirginligi merhametinin önüne geçmiş. Dün gece burun kanaması geçirdim bide benim ameliyatım sorunluyum pıhtılaşma sorunum var bilmesine rağmen sormadi ve sana kırgınım dedi. Bende aynı sizin gibi merhametsiz bir insanla yapamam dedim
Geçmiş olsn bnm canıma. Sinir herife bak kırgınmış. Bi vırcan ağzına

Benim sevgilim de birlikte olmaya başladıktan sonra estetik ameliyat yaptırmak istese "ben doğal seviyorum yaptırma" diyebilirim.. He sizi bütün estetik ameliyatlarınızdan sonra tanımış olsa öyle kabullense tamam ama adam sizi bu halinizle sevmiş, dudağınıza dolgu yaptırmanıza karşı çıkması normal geldi bana.

Bi de estetik operasyonlar bağımlılık yapıyor be güzelim bunun sonu yok ki dudağından sonra başka bi yerine takarsın sonra başka.. yani bunun sınırını da bilmek gerekiyor:/ sizi daha önce hiç makyajsız görmemiş, bence birlikte olduğunuz insana doğal halinizi de göstermelisiniz ilerde bir gün şok yaşamasın:)

Gordu gördü zaten artık bi önemi yok ayrıldık.

Oyle de kas konturu sac boyasini kastetmiyorum.Burnunuzu ve dudaklarinizi diyorum belki oyle begenmistir.Ya da belki sizin icin endisleniyordur burnunuzdan sonra dudaklarinizi yaptirmak isteyince belki takinti yaptiginizdan korkuyordur.Eminim oyle de boyle de guzelsinizdir

Zaten bana yaptırma ve ya niye yaptırdın demiyordu sadece her defasında ben doğal seviyorum ama seni de böyle seviyorum diyordu bende bana öyle söyleme diyip sert konuşunca kirilmiş. Benim bütün gece burnum kanadi yeni ameliyatli yim pıhtılaşma sorunum var ve aramadı merhametsiz bir insanla ben yapamam zaten az önce ayrıldım üzerimden yük kalktı garip

Öncelikle senin seçimlerine saygı duymalı...

Daha sonra yaptırmasam bişeye benzemeyecekmiyim deyip estetik yaptırıyorsun ne yaman çelişki...

Yaşının 20 lerin ilk yarısı olduğunu düşünüyorum burun hadi neyse ama dudak....yazık değil mi sana...kendine değil herkese benzeyeceksin yani...

Teşekkürler ederim fikriniz e sadece saygı duyuyorum

Kaş ve dudak (oynanmış haliyle) aynı suratta insan dışı varlık görünüm veriyor, sevgilin haklı.

Tüm müdahaleyi yüzüne yaptırma durumun var.

Üstelik çok makyaj da uygularmışsın.

Galiba günlük hayatta yüzüne bile bakılmayacak ucubesin.

Barış kendinle, çirkin olmak suç değil ki utanasın :)

Belki çirkin şansı dedikleri, senin sevgilindir.

Burnunu yaptırdı hala çirkin, bari doğal seviyom diyeyim de ortam gerilmesin
Ben de rinoplasti edildim, kimse de anlamadı
Doğallığı kaybetmeyen burnum var

Dogal sifir makyaj birini bulaydi ya o zaman. Ne surekli sana dogal seviyorum o bu diyor. Aynisi sen yapsan aanaamm.
Gereksiz yorum yapicaksa da hic yapmasin fikir belirtmek degildir bu resmen dalga gecmektir yok kalp ameliyati mi oldun bilmem ne.
Ben sende bi alinganlik goremedim.

Anlayışınız için teşekkür ederim

Zaten bana yaptırma ve ya niye yaptırdın demiyordu sadece her defasında ben doğal seviyorum ama seni de böyle seviyorum diyordu bende bana öyle söyleme diyip sert konuşunca kirilmiş. Benim bütün gece burnum kanadi yeni ameliyatli yim pıhtılaşma sorunum var ve aramadı merhametsiz bir insanla ben yapamam zaten az önce ayrıldım üzerimden yük kalktı garip
Haklisiniz sonucta bi operasyon gecirmissiniz ve komplikasyon gelismis daha ilgili olmasi gerekirken hic uygun davranmamis hakkinizda hayırlısı:)

Yaptırma başka şey demek istemiş. Çok yapay duruyor böyle ,gerçekten yaptırma bence de. Ben sevgilinin yerinde olsam ayrılırdım demek ki seviyor, senden vazgeçmek istemediği için böyle kıvranıyor.

Ayrıldık zaten bir saat önce ama o değil böyle merhametsiz bir adamla ben yapamam.

Kaş ve dudak (oynanmış haliyle) aynı suratta insan dışı varlık görünüm veriyor, sevgilin haklı.

Kalbiniz ne kadar katı tanımadığınız bir insana ucube diyebilecek kadar size merhamet diliyorum üzüldüm sizin adiniza

Kalbiniz ne kadar katı tanımadığınız bir insana ucube diyebilecek kadar size merhamet diliyorum üzüldüm sizin adiniza
Valla ben de sana üzüldüm.
Başka insanın söylediklerine üzüldüğün için, hala sevgilin sanırım.
Asıl ona de, Katı kalpli kereste, alla cezanı vere

Mesajınızı şikayet ettim. Kimseye hakaret etmeye, dış görünüşünden ötürü (ki görmediniz bile) bu kadar üzücü kırıcı yorumlar yapmaya hakkınız yok.

Back
X