• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kereste sevgili:///

Canin nasıl istiyorsa onu yap. Insanlar konuşur. Konuşsun. Beģebmeyen cekip gidebilir. Eleştiri hastalığı var bizde toplum olarak. Doğal olana kezban deriz.. süslü olana da dogallıktan dem vururuz. Asla begenemeyiz. Daima eleştirecek bi şey buluruz. Çünkü en doğrusunu biz biliyoruz.

Çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz icin:KK25:

Benim nişanlimda sürekli fazla makyaj yapmadigim halde bile yapma ne gereği var, doğal daha güzelsin diyor. Sinir bozucu bir durum sürekli soylenildiginde hak veriyorum. Yalniz beni o halde görüp sevdigini hatirlatiyorum ve sadece bir gun canim isterse tamamen makyaji hayatimdan cikaracagimi sonra susuyor :KK76:

Benim nişanlimda sürekli fazla makyaj yapmadigim halde bile yapma ne gereği var, doğal daha güzelsin diyor. Sinir bozucu bir durum sürekli soylenildiginde hak veriyorum. Yalniz beni o halde görüp sevdigini hatirlatiyorum ve sadece bir gun canim isterse tamamen makyaji hayatimdan cikaracagimi sonra susuyor :KK76:

Bana ilginci hic yapma birak da demiyordu ama surekli dilinde. Bana söyleme ben doğal seviyorum diye diyorum oda sana karışmıyorum fikrimi söylüyorum diyordu iyice sinirim bozuluyordu

[QUOTEÜ="Cilli_begonya, post: 50812649, member: 732193"]Çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz icin:KK25:[/QUOTE]çilli misiniz siz?

Burun ve dudak ameliyatlari iliski basladiktan sonra olan seyler. Bu durumda beni boyle gordu begendi derken bi kere daha dusunun derim.

Gecmis olsun

Burun ve dudak ameliyatlari iliski basladiktan sonra olan seyler. Bu durumda beni boyle gordu begendi derken bi kere daha dusunun derim.

Gecmis olsun

Teşekkür ederim. Bu sorun burundan da önce zaten bana yaptırma demiyor ama sürekli doğal seviyorum diyor sana karışmıyorum seni böyle seviyorum alınganlık gösterme diyordu. Ama söyleme diyorum sinirimi bozuyor du sonun da da dün yollarımı ayırdım gitsin doğal birini bulsun

Back
X