- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 29
- Konu Sahibi Cilli_begonya
bende şikayet ettim..Mesajınızı şikayet ettim. Kimseye hakaret etmeye, dış görünüşünden ötürü (ki görmediniz bile) bu kadar üzücü kırıcı yorumlar yapmaya hakkınız yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende şikayet ettim..Mesajınızı şikayet ettim. Kimseye hakaret etmeye, dış görünüşünden ötürü (ki görmediniz bile) bu kadar üzücü kırıcı yorumlar yapmaya hakkınız yok.
Canin nasıl istiyorsa onu yap. Insanlar konuşur. Konuşsun. Beģebmeyen cekip gidebilir. Eleştiri hastalığı var bizde toplum olarak. Doğal olana kezban deriz.. süslü olana da dogallıktan dem vururuz. Asla begenemeyiz. Daima eleştirecek bi şey buluruz. Çünkü en doğrusunu biz biliyoruz.
Benim nişanlimda sürekli fazla makyaj yapmadigim halde bile yapma ne gereği var, doğal daha güzelsin diyor. Sinir bozucu bir durum sürekli soylenildiginde hak veriyorum. Yalniz beni o halde görüp sevdigini hatirlatiyorum ve sadece bir gun canim isterse tamamen makyaji hayatimdan cikaracagimi sonra susuyor![]()
Yaaaaa çok tatlisiniz :)basligi kreste sevgili okumam, konuda kres aramam ve kres konusu ararken kreste ne sevgilisi diye kendimi sorgulamam ... evet kucuk bir bebegim var hamileyim evimi derledim topladim bugun...
Ama ameliyat sonrası şişkinlik oldu herkes çok olumlu tepki verdi az bi dolgunluk istiyorum ama siz niye öyle dediniz ki
Bence yaptirmayin. Normal dolgunluktaysa dertsiz basiniza dert alirsiniz
Burun ve dudak ameliyatlari iliski basladiktan sonra olan seyler. Bu durumda beni boyle gordu begendi derken bi kere daha dusunun derim.
Gecmis olsun
Sana ne?maaşallah yine ne kadar hoşgörülü herkes(!)
terbiyeni takın.Sana ne?