Kese 0,83 cm, sat tarihine göre küçük çıktı :(

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
303
45
Kızlar bugün ilk doktor kontrolüme gittim.Sat 24 Şubat, ona göre 5+3 günlük hamileyim.
Doktor ultrasonla baya bi mücadele verdikten sonra keseyi gördü. Kese küçük, 0,83 cm dedi.Sat tarihine göre küçük ama muhtemelen geç döllenme olmuştur dedi.Cumartesi günü gel, kesenin gelişmesine bakalım dedi gönderdi beni..Ben de biraz evhamlı bi tip oldum son zamanlarda, bu kesenin küçük olması durumuna taktım kafayı şimdi.Cumartesiye kadar da rahatlayamam, böyle bir durum yaşamış olan varmı kızlar?
Bu bir sorun mu sizce?

Son düzenleme:
Benimde 1 hafta geriden geliyor bebisim cnim. 6. Haftada kesem 11mm flndi sanirim 7. Haftada kalp atisi goruldu. Korkma

Sağol arkadaşım..
Yokmu başka benzer durum yaşayan, istisnamıyız yani?

Canım doktorunun dediği gibi geç döllenme olabilir korkma iyi şeyler düşün sitres hiçbir zaman iyi değildir.allah bebegini görmeyi nasip etsin.

Benimde küçük dedi bi hafta sonra yine gel dedi bugün gittim pek buyumemis ve kesenin şekli bozuk dedi alalım dedi aldirmadin bi hafta daha bekleyip başka Dr.a da sorcam Allah yardımcımız olsun inş

Benimde küçük dedi bi hafta sonra yine gel dedi bugün gittim pek buyumemis ve kesenin şekli bozuk dedi alalım dedi aldirmadin bi hafta daha bekleyip başka Dr.a da sorcam Allah yardımcımız olsun inş

Benim de 5+1 de 4 buçuk mm di aynen sen gibi stres yapmıştım doktor geç döllenme dedi hatta keseye bakmadan önce ilk hcg değerim de düşük olduğundan geç döllenmiş dedi korma sonra 6+0 da bebişi de gördük kalp atışını da duyduk

Canım benim sat 15 subat keseyi yeni gördüm . 6.3 mm dedi doktor . Ben pco hastasıyım geç döllenme benimki de . Korkma haftaya git bakalım kesen büyüyorsa sıkıntı olmaz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…