kese bos diyorlar inanamiyorum

bebeksahibiolmak

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
53
45
8
26
merhaba arkadaslar,

biliyorsunuzki hamileydim 🥺 ama ne yazikki ilk ultrasonda kese bos dediler fakat belki daha olusmamis olabilir dediler yada dusuk olacak suan 6/7 haftalik olmaliyim hala hamile belirtilerim var son ultrasonum 4ocakta olacak sizdede oldumu bu? sonradan gelen embryo .. fotoraf paylasiyorum
C30027A0-F5BB-49D1-B759-2F8E22A61580.webp

6+5 haftada kalp atışını ve kese içinde küçücük Bi nokta gördük. Ama doktor ona rağmen 9. Haftada daha netleşir dedi. Belki geç döllenme dir seninim kide normalde gözükmesi lazım 6 ile 7 hafta arasında. Ama bekle yinede kanama da yoksa dikkat et çok fazla yorma kendini ayağa kalkma fazla ne olur ne olmaz. Geçen sene ilk gebeliğimde benim de öyle olmuştu boştu galiba yani hiç Bi anlam veremedik doktorda net bişi söylemedi hiç Bi zaman. Kanama olunca gitmiştim doktora.

canım bizde 6 haftalık iken gittik yolk kesesi ve normal keseyi gördü ama bebek yoktu. 10 gün bekleyelim öyle gelin dedi. 10 gün sonra gittiğimizde tek yumurta ikizi olduğunu bir tanesinin hiç gelişmediğini ve kesenin bozulduğunu diğerinin ise kalp atışını dinletti.

Bugün tekrar gittiğimiz de bebekte kalp atışı yoktu :( hatta bugün farklı bir doktora gittik oda 1 hafta daha beklememizi söyledi.

• Üzgünüm
Reactions: The
canım bizde 6 haftalık iken gittik yolk kesesi ve normal keseyi gördü ama bebek yoktu. 10 gün bekleyelim öyle gelin dedi. 10 gün sonra gittiğimizde tek yumurta ikizi olduğunu bir tanesinin hiç gelişmediğini ve kesenin bozulduğunu diğerinin ise kalp atışını dinletti.

Bugün tekrar gittiğimiz de bebekte kalp atışı yoktu :KK43: hatta bugün farklı bir doktora gittik oda 1 hafta daha beklememizi söyledi.
uzuldum insAllah birsey yoktur ama sonradan mi olustu?

Back
X