KESE BOYUTU KIZLAR ACİLLL

arnavut1985

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
168
26
13
40
Kızlar mrb 5+1 hf hamileyim bugün doktora gittim doktor alttan muayene ile keseyi gördü dört-beş mm dedi

haftaya gel , haftasına göre küçükmü kese yoksa normalmi benim gibi olanlr veya sizlerin kaçtı yardımcı olurmusunuz .

Gec döllenme olmuşsa henüz kese küçük olabilir sıkma canını anormal durum olsaydı dr derdi..haftaya kadar kese büyür annesi

Canm bende ilk gittiğimde 5 haftalık dedi kese boyutuna göre hesap yaptı 4mm di. Ben tüp bebekle hamile kaldım ve hş bebişimizi göremedik kese boyutum 12 mm oldu bu hafta tekrar gitcem nasipse inş görürüm bu sefer onlar normal diyolar ama endişe ediyor insan kalp atışına kadar rahat edemicemben inşallah hayrlısıyla güzel gelişir

İNŞ YAA

benim cuma günü çok az kanamam oldu doktora gittim keseye baktı sorun yk dedi içinde yolk sacı gördü 5+4 te normalmi peki ne zaman bebek görünür yada yolk sac olunca bebekte görünürmü

İNŞ YAA

benim cuma günü çok az kanamam oldu doktora gittim keseye baktı sorun yk dedi içinde yolk sacı gördü 5+4 te normalmi peki ne zaman bebek görünür yada yolk sac olunca bebekte görünürmü
Benim hiçbişe görünmedi canm senin görünmüş en azından yolksac haftaya göre bakarsan benim iki aylık olmam lazım ama kese boyutuna göre de 7 falanım10 gün oldu tabi son muayeneden bu yana

oğlumda aynı hafta da kese olması gerekenden küçüktü, doktor çizerek gösterdi, bu kadar olması gerekırken sizde bu kadar dedi, ekledi ; bol bol su için, ve 1 hafta sonra yenıden gelin dedi...
su içmekten kusacaktım yemın ederım, çok şükür ki gittiğimde normale dönmüştü, siz de deneyin bence

TMM TEŞEKKÜR EDERİM , YAPICAM YETERKİ NORMAL HAFTASINA UYUMLU OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…