- 7 Aralık 2018
- 168
- 26
- 13
- 40
- Konu Sahibi arnavut1985
-
Canm bende ilk gittiğimde 5 haftalık dedi kese boyutuna göre hesap yaptı 4mm di. Ben tüp bebekle hamile kaldım ve hş bebişimizi göremedik kese boyutum 12 mm oldu bu hafta tekrar gitcem nasipse inş görürüm bu sefer onlar normal diyolar ama endişe ediyor insan kalp atışına kadar rahat edemicemben inşallah hayrlısıyla güzel gelişirKızlar mrb 5+1 hf hamileyim bugün doktora gittim doktor alttan muayene ile keseyi gördü dört-beş mm dedi
haftaya gel , haftasına göre küçükmü kese yoksa normalmi benim gibi olanlr veya sizlerin kaçtı yardımcı olurmusunuz .
Boş gebelik oldugunu nasıl anladılar tedavi ile mi hamile kaldın kese boyutu kaç olduda boş gebelik dedilerİNŞ ÇOK KORKUYORUM GEÇEN SENE BOŞ GEBELİK YAŞADIM BUNADA BİŞEY OLMASIN
İNŞ YAACanm bende ilk gittiğimde 5 haftalık dedi kese boyutuna göre hesap yaptı 4mm di. Ben tüp bebekle hamile kaldım ve hş bebişimizi göremedik kese boyutum 12 mm oldu bu hafta tekrar gitcem nasipse inş görürüm bu sefer onlar normal diyolar ama endişe ediyor insan kalp atışına kadar rahat edemicemben inşallah hayrlısıyla güzel gelişir
Benim hiçbişe görünmedi canm senin görünmüş en azından yolksac haftaya göre bakarsan benim iki aylık olmam lazım ama kese boyutuna göre de 7 falanım10 gün oldu tabi son muayeneden bu yanaİNŞ YAA
benim cuma günü çok az kanamam oldu doktora gittim keseye baktı sorun yk dedi içinde yolk sacı gördü 5+4 te normalmi peki ne zaman bebek görünür yada yolk sac olunca bebekte görünürmü
Buhafta çağırmışlardı zaten perşembe gününe ayarlayabildim kendimi inş görünmesi gerekenler görünür1 hafta daha bekle
oğlumda aynı hafta da kese olması gerekenden küçüktü, doktor çizerek gösterdi, bu kadar olması gerekırken sizde bu kadar dedi, ekledi ; bol bol su için, ve 1 hafta sonra yenıden gelin dedi...
su içmekten kusacaktım yemın ederım, çok şükür ki gittiğimde normale dönmüştü, siz de deneyin bence
Acaba ultrasona idrara sıkışıkmı gitmek gerekiyor daha iyi görebilmek için bebeği ve yolksacıinş.inşş
Kilolu değilim altyan oluyorum ben zaten muayeneleri daha net görülüyo diye ama sadece kese görünmüştü 11 gün önce idrara sıkılık gideyim belki rahat görünür bebekevet bide kilo varsa benim gibi alttan daha iyi görünüyor
Canım baya olmuş ama merak ettim sonrasında yolk görünmüşmuydu sendeAcaba ultrasona idrara sıkışıkmı gitmek gerekiyor daha iyi görebilmek için bebeği ve yolksacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?