kese boyutu

hndhdr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
79
26
3
37
Bugun keseyi gormek icin doktora gittim arkadaslar karindan ultrasonla doktor keseyi gordu ve 15.3 mm olarak olctu 5+3 teyiz.10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi.kesenin gorunumu sekli gayet guzel dedi.sizin bu haftalarda ne kadardi kese boyutunuz.bide kalp atisi icin 10 gun erken degilmi 10 gunde olusurmu kalp atisi

10 gun yeterli bi sure canim benim kesem 7.2 mm di sıkinti da olmadi cok sukur.stres yapma hersey guzel olacak

Cok tesekkur ederim.sizin 7.2mm ikenmi kalp atisini duydunuz.allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:)
Aminnn cok tsk ederim. hayir bana da bi hafta sonra gel demisti keseyi gordukten sonra gittim kalp atisini dinletti cok sukur sorun yoktu.

Bnmde 12 mm di banada 2 hafta snra gel dedi bn merakimdan 10 gun snra gittim sukurki duydum cok hizli gelisiyorlar masaallah
sende duyarsin insallah

Bnmde 12 mm di banada 2 hafta snra gel dedi bn merakimdan 10 gun snra gittim sukurki duydum cok hizli gelisiyorlar masaallah
sende duyarsin insallah
Masallah tum bebislere:)insallah rabbimin izniyle o minik kalp atimlarini duyariz bendee önumuzdeki hafta cuma gidecem:)

bence gayet güzel. Ben de dün gittim doktora 5+1 de kese 1 cm iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Senin 10 gün de normal aynı o zaman 7 haftalık olursun.

bence gayet güzel. Ben de dün gittim doktora 5+1 de kese 1 cm iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Senin 10 gün de normal aynı o zaman 7 haftalık olursun.
Benimde iste cme cevirirsem1.53 cm oluyo.peki siz bebegi gordunuzmu bana doktor bebekte gorunuyo falan demedi sadece kesenin goruntusu ve bicimi guzel dedi.10 gun sonra heralde bebegide goruruiz

Benimde iste cme cevirirsem1.53 cm oluyo.peki siz bebegi gordunuzmu bana doktor bebekte gorunuyo falan demedi sadece kesenin goruntusu ve bicimi guzel dedi.10 gun sonra heralde bebegide goruruiz
ben de görmedim önce kese görünüyor zaten kalp atışı ile bebiş de görünür

Ne garip bir şey, daha düne kadar hamile olur muyum diye stres yapıyordum şimdide kese oluşacak mı, Kalp atışını duyacak mıyım diye stres yapıyorum. Ben mi çok evhamlıyım anlamadım

Ne garip bir şey, daha düne kadar hamile olur muyum diye stres yapıyordum şimdide kese oluşacak mı, Kalp atışını duyacak mıyım diye stres yapıyorum. Ben mi çok evhamlıyım anlamadım
Emin ok bende oyleyim ama yavas yavas kontrol altina almaya calisiyorum bu durumu yoksa 9 ay biraz zor gececk.streste bizim icin hic iyi biseh degil

Kızlar bende dün gittim 6+2 kese boyu 1.86 bebeği göremedik acaba normal mi bi sıkıntı var mı

ya bu boyutu nasıl çeviriyosunuz doktor söyledi ama ben heycanan dinlmemişim ıltrason kağıdında 0,7 cm diyo 4+2 deyim

ben 5 haftalıkken gördüm 11 mm di bir hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi

pazartesi olsaşa koşsam diye bekliyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…