10 gun yeterli bi sure canim benim kesem 7.2 mm di sıkinti da olmadi cok sukur.stres yapma hersey guzel olacakBugun keseyi gormek icin doktora gittim arkadaslar karindan ultrasonla doktor keseyi gordu ve 15.3 mm olarak olctu 5+3 teyiz.10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi.kesenin gorunumu sekli gayet guzel dedi.sizin bu haftalarda ne kadardi kese boyutunuz.bide kalp atisi icin 10 gun erken degilmi 10 gunde olusurmu kalp atisi
Cok tesekkur ederim.sizin 7.2mm ikenmi kalp atisini duydunuz.allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:)10erli bi sure canim benim kesem 7.2 mm di sıkinti da olmadi cok sukur.stres yapma hersey guzel olacak
Aminnn cok tsk ederim. hayir bana da bi hafta sonra gel demisti keseyi gordukten sonra gittim kalp atisini dinletti cok sukur sorun yoktu.Cok tesekkur ederim.sizin 7.2mm ikenmi kalp atisini duydunuz.allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:)
Ozaman bi aksilik olmazsa rabbim izin verirse 10 gun icinde kalp atimi olusur ve bizde duyariz:)Aminnn cok tsk ederim. hayir bana da bi hafta sonra gel demisti keseyi gordukten sonra gittim kalp atisini dinletti cok sukur sorun yoktu.
Masallah tum bebislere:)insallah rabbimin izniyle o minik kalp atimlarini duyariz bendee önumuzdeki hafta cuma gidecem:)Bnmde 12 mm di banada 2 hafta snra gel dedi bn merakimdan 10 gun snra gittim sukurki duydum cok hizli gelisiyorlar masaallah
sende duyarsin insallah
bence gayet güzel. Ben de dün gittim doktora 5+1 de kese 1 cm iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Senin 10 gün de normal aynı o zaman 7 haftalık olursun.Bugun keseyi gormek icin doktora gittim arkadaslar karindan ultrasonla doktor keseyi gordu ve 15.3 mm olarak olctu 5+3 teyiz.10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi.kesenin gorunumu sekli gayet guzel dedi.sizin bu haftalarda ne kadardi kese boyutunuz.bide kalp atisi icin 10 gun erken degilmi 10 gunde olusurmu kalp atisi
Benimde iste cme cevirirsem1.53 cm oluyo.peki siz bebegi gordunuzmu bana doktor bebekte gorunuyo falan demedi sadece kesenin goruntusu ve bicimi guzel dedi.10 gun sonra heralde bebegide goruruizbence gayet güzel. Ben de dün gittim doktora 5+1 de kese 1 cm iki hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Senin 10 gün de normal aynı o zaman 7 haftalık olursun.
ben de görmedim önce kese görünüyor zaten kalp atışı ile bebiş de görünürBenimde iste cme cevirirsem1.53 cm oluyo.peki siz bebegi gordunuzmu bana doktor bebekte gorunuyo falan demedi sadece kesenin goruntusu ve bicimi guzel dedi.10 gun sonra heralde bebegide goruruiz
Emin ok bende oyleyim ama yavas yavas kontrol altina almaya calisiyorum bu durumu yoksa 9 ay biraz zor gececk.streste bizim icin hic iyi biseh degilNe garip bir şey, daha düne kadar hamile olur muyum diye stres yapıyordum şimdide kese oluşacak mı, Kalp atışını duyacak mıyım diye stres yapıyorum. Ben mi çok evhamlıyım anlamadım
Ins rabbimin izniyle o gunlerde gelir rabbim bebislerimizi minicik pit pitlarinida duymayi nasip eder:)ben de görmedim önkese görünüyor zaten kalp atışı ile bebiş de görünür
hiç bir sıkıntı yok, strese girme boşuna. inşallah kalp atışı ile birlikte görürsün.Kızlar bende dün gittim 6+2 kese boyu 1.86 bebeği göremedik acaba normal mi bi sıkıntı var mı
ultrason kağıdında yazan şekildedir 7 mmya bu boyutu nasıl çeviriyosunuz doktor söyledi ama ben heycanan dinlmemişimıltrason kağıdında 0,7 cm diyo 4+2 deyim
Sizinkide 7mm olmus oluyo.benimde ultrason kagidimda cm olarak yaziyo ama doktor mm olarak soyluyo:)ya bu boyutu nasıl çeviriyosunuz doktor söyledi ama ben heycanan dinlmemişimıltrason kağıdında 0,7 cm diyo 4+2 deyim
Bebegide görmüşmüydünüz:)ben 5 haftalıkken gördüm 11 mm di bir hafta sonra gel kalbini dinleyelim dedi
pazartesi olsaşa koşsam diye bekliyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?