kese boyutu

Kızlar bende dün gittim 6+2 kese boyu 1.86 bebeği göremedik acaba normal mi bi sıkıntı var mı
Yedinco sekozinci haftalarda bebegide gorup kalp atisinida dinleyen var stres yapmamak lazim.bizde 10 gun sonra gidicez bakalim bebgi gormeye:)

yok canım kese vardı sadece :) inşallah bir aksilik olmazda duyarız
Benim bu salı 6.hafta Ve kese sadece 8mm olduğu için doktor endişelenerek bebek gidiyor olabilir dedi ayrıca beta hcg de 3000 di normalde 10000 civarı olması gerekiyordu. Kürtaj ihtimali olduğu için Vaginal ultrason ile kontrol etmek istedi . Bir baktık ki kalbi atıyor yani bu kadar minik olmasına rağmen sadece 8mm... Bir süre gelişimini beklicez umarım yeterince büyür...

ahh miniğim benim maşallah
olumsuz düşünme herşey güzel olacaak de öyle olsun bende pazartesi duyarım inşallah

Bende oylecok cok erken ogrendim zaman gecmiyo gercekten :)bazN 2 3 aylikken ogrenseydim keske diyorum:)

ay bende diyorum onu 4 haftalıkkken öğrendim herşeyim değişti zaman geçmiyor hiç Allaha şükürler olsunn ama yavrum bizimle artık..

isteyen herkese nasip olsun

6+4 günlükken kontrole gittiğimde duyduk kalp atislarini erken değil canim 5 haftada duyanlar bile var

Ben de 5+2 de gittim kese 1.8 cm di ve boştu. Tam bi hafta sonra gittiğimde bebeği gördük ve kalp atışlarını duyduk. O yüzden 10 gün erken değil. İçin rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…