Kese büyük çıktı

kolera_vebasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
1.495
21
158
selam arkadaşlar bugün doktora gittim. doktor ultrasyondan baktı ve bebek 6+1 günlük dedi. zaten son adet tarihime göre de böle. fakat kese çok büyük dedi. olumlu yada olumsuz birşey diyemem dedi. kalp atışıda çıktı. 1 hafta sonra birdaha çağırdı.

ve ben 3 ay önce kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için. ama bunun önceki gebelikle bi ilgisi yok dedi.

benzer olay başına gelen varmı acaba ?

bence hiçbir sorun yok.drlar insanıı her duruma hazrlmk için böyle çelişkili konuşuyorlar..ilk 3 ay böyle...ama sen kalp sesinide duymussun hiçbir soorun yk.keyfni çıkart bnce:)

bence hiçbir sorun yok.drlar insanıı her duruma hazrlmk için böyle çelişkili konuşuyorlar..ilk 3 ay böyle...ama sen kalp sesinide duymussun hiçbir soorun yk.keyfni çıkart bnce:)

elifçimm çok saol hayatım. ilk gebeliğimde kaybettiğim için korktum. herşey normal bebel 6+1 sadece kese 8 haftalık gözüküyo dedi. tırstım bende tabi.

ya ben zaten anlamıorum bu doktorlaarı...banada kese normalden bir hafta küçük dediler..durum ne olur bilemioz dediler ve 20 gündür hep içim içimi yior.uarım hayrısı olur bizim için..kavuşurus bebğimize..pekii kürtaj nasıl oldun?acı hissediliormu?benmkide riskli de o yusden öğenmek isiorum canımm...

ya ben zaten anlamıorum bu doktorlaarı...banada kese normalden bir hafta küçük dediler..durum ne olur bilemioz dediler ve 20 gündür hep içim içimi yior.uarım hayrısı olur bizim için..kavuşurus bebğimize..pekii kürtaj nasıl oldun?acı hissediliormu?benmkide riskli de o yusden öğenmek isiorum canımm...

valla elifçim önce şunu söylim doktordan çok insanın arkadaşlarından zarar geliyo. Soruyolar söylüyosun kese büyük diyosun teselli vereceklerine daha çok korkutuyolar. Bu durum beni çok üzdü. Bi kişiyi sildim yani düşün ! Neyse kese büyük yada küçük allah rızk verdiyse ve ömür verdiyse olacak. Yoksa olmayacak. Ben buraya yazdım çünkü merak ettim çok anormal bi durummu başına gelen varmı diye. Insan böle bi durumda güzel birşeyler duymak istiyoki umudunu kaybetmesin dimi. Benim ilk gebeliğim ikizdi. Ve kalp atışları çıkmadı bebekler küçüldü git gide. Kürtajdan hiç korkma ki umarım gerek kalmaz. Zaten narkozu verdiklerinde sadece uyandığını hatırlıyosun. Acı olmuyo sadece bebeğinden kopma burukluğu oluyo içinde. Ama inan 1 aya kalmaz bunuda atlatıyo insan. Ben çok güçlüyümdür ve inançlıyımdır. Hep derimki rabbim senden gelen başım üstüne acıyla beraber. Herşey bi sınav değilmi. Biz anne adayı olarak güçlü olucaz her durumda. Annelik duygusu için ille çocuk sahibi olmak gerekmez biz doğuştan kadınız ve doğuştan anneyiz bu duygu bizde hep var :)

korkmuyorum yaa insanlar zorla korkutsada. Bebeğim normal yolk kesesi normal kalp atışları var. Bunada şükür dimi. Allah hayat verirse ne mutlu vermezsede yapacak birşey yok boynumuz kıldan ince.

Ama elif şunuda söylim senin yazın beni çok büyük teselli etti. Teşekkür ederim...

içini ferah tut gerekiyorsa başka doktora git...
bu güzel anları üzülerek geçirme rabbimin dediği olur.....
benzer durum değil ama bnmde gittiğim bi doktor yumurtalığında kitle gözükyor dedi....sonraa aaaa yumurtların çokmuş onda öle görmüşüm dedi ve o doktora bi daha adımımı atmadım 15 dklık ta olsa bana o korkuyu yaşattı ..seni çok iyi anlıyorum bu yüzden...
artık doktorlarada güvenenilmiyor....ayrıca bu durumu kullanmaya çalışanlarda var sık sık muayneye gelsin diye tamamen maddi amaçlı göz korkutanlar var.....

Son düzenleme:
içini ferah tut gerekiyorsa başka doktora git...
Bu güzel anları üzülerek geçirme rabbimin dediği olur.....
Benzer durum değil ama bnmde gittiğim bi doktor yumurtalığında kitle gözükyor dedi....sonraa aaaa yumurtların çokmuş onda öle görmüşüm dedi ve o doktora bi daha adımımı atmadım 15 dklık ta olsa bana o korkuyu yaşattı ..seni çok iyi anlıyorum bu yüzden...
Artık doktorlarada güvenenilmiyor....ayrıca bu durumu kullanmaya çalışanlarda var sık sık muayneye gelsin diye tamamen maddi amaçlı göz korkutanlar var.....

evet canım haklısın ama kese büyük gerçekten usg cihazı otomatik çıkarıyo ya. Kesenin boyu 8 haftalık inşallah sorun olmaz dua etmekten başka bişey yapamıyoruz

canım seninki ,için içim çok rahat..gayet sağlıklı gelişeceğini hissediom çünkü önemli olan kesenin içinde oluşması..ki oluşmuş..bence bu kes ona kavusacaksın ve eminim mis gibi koskusu ile bebeğin sana daha çok inanc ve güç katacak..buraya da doğar doğmaz koy resmini de bakalım:) arkadaşlara gelince ..insanlar kıskanc..özelliklede en yakınındakiler..böyle zamanlarda gerçek dostlarla,,yalancı dostaları ayırtetme şansın olabilio...bence sen şimdiden bebek cicileri bakmaya başla...yarın benim son randevum inş benim içinde ii haberlerr olur v bebeğim üzmez beni...:)

canım seninki ,için içim çok rahat..gayet sağlıklı gelişeceğini hissediom çünkü önemli olan kesenin içinde oluşması..ki oluşmuş..bence bu kes ona kavusacaksın ve eminim mis gibi koskusu ile bebeğin sana daha çok inanc ve güç katacak..buraya da doğar doğmaz koy resmini de bakalım:) arkadaşlara gelince ..insanlar kıskanc..özelliklede en yakınındakiler..böyle zamanlarda gerçek dostlarla,,yalancı dostaları ayırtetme şansın olabilio...bence sen şimdiden bebek cicileri bakmaya başla...yarın benim son randevum inş benim içinde ii haberlerr olur v bebeğim üzmez beni...:)

canımmm çok teşekkür ederim. Inşallahhhhh bebeklerimizi alırız koklarız bol bol. çok dua edelim çokk. Yarın güzel haberlerini mutlaka bekliyorum canımmmm. Bu arada hangi ildesin?

şimdikii dönemde gebelikler hep böyle sorunlu..yediklerimizden içtiklerimizden ve çalışan bayan olmanın verdiği vücut yorgunluğuda cabası..tam 20gündür kabuğuma sığamıyorumm ...ne sevindk ne üzüldük..öylece beklemedeyiz..

şimdikii dönemde gebelikler hep böyle sorunlu..yediklerimizden içtiklerimizden ve çalışan bayan olmanın verdiği vücut yorgunluğuda cabası..tam 20gündür kabuğuma sığamıyorumm ...ne sevindk ne üzüldük..öylece beklemedeyiz..

ah canım yaa bilirim bu duyguları en iyi ben bilirim. Hele kabuğuna sığamamak gece değişik rüyalar. Vücut dinleme panik :((( evet çalışıyoruz ve çok zorlanıyoruz. Aman tehlikeliyim diyip yan gelip yatamıyorum. çalışmak zorundayım :(( ev işi yemek te bi yandan :14: Senin ne kadarlık gebelik bununla ilgili bişi söledimi doktor

canım ben şuan 4 aylık hamileyim ve bundan önce bir gebelik daha yasadım 8 haftalık hamileymişim ama ben anlamadım adet düzensizliği vardı doktor kese bozulmuş dedi ve 1 hafta sonra kürtaj oldum kürtajdan sonra tekrar hamile kaldım üstüne adet bile olmadım düşün ve şuan bebeğim inş. gayet sağlıklı sen neden şu ihtimali getirmiyorsun aklına belkide iki tane kalp atışı olacak kesenin içinde bu yüzden büyüktür :)

canım benim gecen hafta 5+5 günlükü ve kese boştu..yarın 6+6 oluo bakalım içinde bebek embriyo yolk sac oluştumu..ona göre devam ettirecek gebelimi ama boşsa alacak..

canım ben şuan 4 aylık hamileyim ve bundan önce bir gebelik daha yasadım 8 haftalık hamileymişim ama ben anlamadım adet düzensizliği vardı doktor kese bozulmuş dedi ve 1 hafta sonra kürtaj oldum kürtajdan sonra tekrar hamile kaldım üstüne adet bile olmadım düşün ve şuan bebeğim inş. gayet sağlıklı sen neden şu ihtimali getirmiyorsun aklına belkide iki tane kalp atışı olacak kesenin içinde bu yüzden büyüktür :)

ama bu sefer tek dedi :)))

canım benim gecen hafta 5+5 günlükü ve kese boştu..yarın 6+6 oluo bakalım içinde bebek embriyo yolk sac oluştumu..ona göre devam ettirecek gebelimi ama boşsa alacak..

inşallah bebeğin seninledir canım benim yaa. seni öyle iyi anlıyorumki. ama ne olursa olsun sonucuna hazırlıklı olalım. zaten sağlıklı bi bebek değilse hayırlısı değilse varsın olmasın. rabbim neylerse güzel eylesin.

sağlıklı doğuran arkadaşlarım ,kuzenlerim var..bir ben yaşadım bu durumu..korkuorum ama isyan etmiorumm..demekkii yaşanacak bi şeymiş hayatımda...korkunun faydası yok..dua etcess,hep ondan istedik..yine ondan istiez...

elifcee 5+5 cok küçük bizim bir tanıdık var kız 3 aylık hamıle doktor en son kontrolunde karnından baktıgında keseyi görmüş inanabiliyormusun bence 1 ay daha sabret 8 haftaya kadar görürsün düye umuyorum.
korkmayın içinizi rahat tutun bence hiç birşey olmayacak Allahın izniyle.

Arkadaşım n son gittiğimde 5+5 di..yarın son kontrolüme gideceğim 6+6 oldu hamileliğim..görünse görünür dedi dr..çok uzatıncada kurtaj zorlaşır dedi..

Back
X