Kese büyük çıktı

selam arkadaşlar.kaç gündür aynı dertten muzdaribim.geçen çarşamba ilk ultrason muayenem vardı 5+5'tim,alttan baktı yolk sac oluşmuş kese haftana göre büyük 18 mm yani 6+3 görünüyo dedi ki son satım 9 eylül,ve ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım yani 6+3 olmam mümkün değil.ilk gebeliğim,doktor bu durum için ne normal nede anormal demedi,çarşamba günü için tekrar randevu verdi,ama ben şu bir haftayı nasıl geçirdim bilemedim.kafamızı allak bullak edip gönderiyolar bizi.geceleri kabuslar görüyorum,gündüzleri kendimi oyalamaya çalışıyorum ki moralim bozulmasın diye ama nette bu durumu araştırmaktan kendimi alamıyorum,Allah'ım bu yolda hepimize yardım etsin,gerçekten son derece stresli bi durum.

selam arkadaşlar.kaç gündür aynı dertten muzdaribim.geçen çarşamba ilk ultrason muayenem vardı 5+5'tim,alttan baktı yolk sac oluşmuş kese haftana göre büyük 18 mm yani 6+3 görünüyo dedi ki son satım 9 eylül,ve ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım yani 6+3 olmam mümkün değil.ilk gebeliğim,doktor bu durum için ne normal nede anormal demedi,çarşamba günü için tekrar randevu verdi,ama ben şu bir haftayı nasıl geçirdim bilemedim.kafamızı allak bullak edip gönderiyolar bizi.geceleri kabuslar görüyorum,gündüzleri kendimi oyalamaya çalışıyorum ki moralim bozulmasın diye ama nette bu durumu araştırmaktan kendimi alamıyorum,Allah'ım bu yolda hepimize yardım etsin,gerçekten son derece stresli bi durum.

ayzancım aynı durum bende de vardı. bende 6. haftamda gittim doktor bebek tamam 6 haftalık ama kese boyutu 8 haftalık dedi. 1 hafta bekleyelim dedi. 1 hafta 1 yıl gibiydi. ama hiç kötü birşey olmadı. doktor korkulacak hiç birşey yok dedi. zaten kese kendini 16. haftaya kadar anca ayarlıyomuş. şimdi 8 haftalığız. doktor bünyeden olabilir bu dedi. üstünde bile durmadı. bende üzüldüğümle kaldım :))
hatta bu topiğide o zaman açtım. hiç korkma emi. rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canımmm

ayzancım aynı durum bende de vardı. bende 6. haftamda gittim doktor bebek tamam 6 haftalık ama kese boyutu 8 haftalık dedi. 1 hafta bekleyelim dedi. 1 hafta 1 yıl gibiydi. ama hiç kötü birşey olmadı. doktor korkulacak hiç birşey yok dedi. zaten kese kendini 16. haftaya kadar anca ayarlıyomuş. şimdi 8 haftalığız. doktor bünyeden olabilir bu dedi. üstünde bile durmadı. bende üzüldüğümle kaldım :))
hatta bu topiğide o zaman açtım. hiç korkma emi. rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canımmm

maşallah,hayrılısıyla kucağına da alırsın inşallah.yarın sabah randevum var benimde inşallah herşey yolundadır da şu stresten kurtulup keyfini çıkarırım.5 senedir bugünü bekliyorum ama strestenkeyfini çıkaramadım bile.

tam bana göre bir başlık
herkese merabalar öncelikle
ben sata göre 5+2lik hamileyim
dün karından ultrasonla kesemi 20 mm olarak gördü
doktor bişey demedi ama ben büyük olduğunu biliyorum
yolk saç falan da göremedi
bu kese boyutunda görememiş olması normal mi sizce?
yoksa kese boyutunun önemi yok sata göre mi beklemeliyim görmeyi?

maşallah,hayrılısıyla kucağına da alırsın inşallah.yarın sabah randevum var benimde inşallah herşey yolundadır da şu stresten kurtulup keyfini çıkarırım.5 senedir bugünü bekliyorum ama strestenkeyfini çıkaramadım bile.

amin canım hiç endişelenme herşey yoluna girecek inşallah

tam bana göre bir başlık

merhaba canım. 7.haftada herşey ancak belli oluyor. endişe yapma korkma hiç emi.

amin canım hiç endişelenme herşey yoluna girecek inşallah

merhaba canım. 7.haftada herşey ancak belli oluyor. endişe yapma korkma hiç emi.

bugünkü kontrolümüzde herşey yolundaydı hamdolsun,hem mercimeğimi hem kalp atışlarını gördüm,kese arkasında ufak bi kanama var ama şuan için problem yaratmıyo dedi dr,inşallah ilerde de yaratmaz.teşekkür ederim ilgine arkadaşım

tam bana göre bir başlık

canım benim dr o kadar erken üstten görünmeyebilir dedi,ancak alttan bakılınca görülür.hatta 3.aya kadar alttan bakmayı uygun görüyoruz dedi.benim kesede haftasına göre büyüktü biliyosun,bugünde 7+1 çıktı mesela.çok takılma canım.yarınki kontrolünden mutlu dönüceksin biliyorum,herşey gönlünce olsun canım.

bugünkü kontrolümüzde herşey yolundaydı hamdolsun,hem mercimeğimi hem kalp atışlarını gördüm,kese arkasında ufak bi kanama var ama şuan için problem yaratmıyo dedi dr,inşallah ilerde de yaratmaz.teşekkür ederim ilgine arkadaşım

canım benim dr o kadar erken üstten görünmeyebilir dedi,ancak alttan bakılınca görülür.hatta 3.aya kadar alttan bakmayı uygun görüyoruz dedi.benim kesede haftasına göre büyüktü biliyosun,bugünde 7+1 çıktı mesela.çok takılma canım.yarınki kontrolünden mutlu dönüceksin biliyorum,herşey gönlünce olsun canım.

çok sevindim canım yaa ben demiştim ama dimi :32:

inşallah ben de boş yere kuruntu ediyorumdur
ben de görürüm inşallah bebeğimi

sana bişi diyimmi sonuç ne olursa olsun sen o doktoru bırakma bence. bak ne güzel seni endişelendirmemiş. ki belkide hiç endişelenecek birşey yok. dediğim gibi 5 haftalık daha çok erken.
ben 6 haftalıkta gittimde bebeği göremedi. hiç bişey göremedi keseden başka. alttan bakınca çıktı ortaya. 7. haftada da karnımdan bakınca gördü. hiç endişelenip korkma. Allah ona canı verdiyse o gelecek zaten dimi

doktordan geldim çok şükür bebeği de kalp atışını da gördük
boş yere üzülmüşüm yaa bebeğim çok iyiymişş

bende 7 haftalık hamileyim ama doktor bana da gebelik kesesi küçük dedi içim içimi yiyor günlerdir napıcamı bilmiyorum ve çok korkuyorum

Merhaba
Konu çok eski ama umarım cevap alırım sizden özellikle kolera vebası size ulaşabilmek için üye oldum. Aynı durumla karşılaştım kese 8 hafta 5 günlük bebek 6 hafta 3 gün doktor hiç olumlu konuşmadi. Acaba sağlıklı bir bebek dünyaya getirdiniz mi ? Umarim öyledir..

Merhaba
Konu çok eski ama umarım cevap alırım sizden özellikle kolera vebası size ulaşabilmek için üye oldum. Aynı durumla karşılaştım kese 8 hafta 5 günlük bebek 6 hafta 3 gün doktor hiç olumlu konuşmadi. Acaba sağlıklı bir bebek dünyaya getirdiniz mi ? Umarimöyledir..

Yıllar önce yazmışsınız acaba ne oldu durum nasil ilerledi? Benim de şuan bebek 6 haftayken kese 8 hafta çıktı. Problem olabilir de olmaya da bilir dedi doktor. Cevaplarsanız sevinirim.

Back
X