• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese büyüklüğüüü...!!!!

Bende dış gebelik ameliyatı olmuştum ama hamile olduğumu Bile bilmiyordum benim çok ilerlemiş kalp atışları falan oluşmuş bir gece ağrıdan ölecektim doktora gittiğimizde dış gebeliksin dedi acil ameliyat yoksa iç kanamadan ölürsün dedi eğer ki bebek büyümeseydi iğneyle düşürülürdü falan dedi sağ tüpüm alındı. Canını sıkma sen kafana rahat tut rabbim verdi mi veriyorp
Peki simdi cocygunuz var mı ben çok korkuyorum birdaha olmasından aynı şekilde sağ tüpüm alındı

Peki simdi cocygunuz var mı ben çok korkuyorum birdaha olmasından aynı şekilde sağ tüpüm alındı
Canım benim başımdan 5 kere gebelik geçti 1 tane boş,1 tane kimyasal,1 tane dış gebelik,2 tane de düşük oldu şuan yine hamileyim bu 6. Olcak bende kan pıhtılaşması çıktı ondan dolayı böyle sıkıntılı oluyormuş ama içini ferah tut benim sağ tüpüm alındıktan sonra 2 kere daha hamile kaldım sadece benim sıkıntılarım var Allahın izniyle sende alırsın kucağına evladını

Ya benm değerim artık 10000 lere gelmiş ve iç kanama başlamış cok geç farkedilfi o kadar kötüyümki psikolojik klarak hiç anne olamayacak gibi hissediyorum kendimi
Asla umutsuz olmayın. Bunu da bir başlangıç olarak düşünün. İnşaallah daha sağlıklı şekilde ilerlemek nasip olur. Ben imtihan deyip sakinlestim. Size de tavsiye ederim. Bi ferahlık nasip olsun.

Bende dış gebelik ameliyatı olmuştum ama hamile olduğumu Bile bilmiyordum benim çok ilerlemiş kalp atışları falan oluşmuş bir gece ağrıdan ölecektim doktora gittiğimizde dış gebeliksin dedi acil ameliyat yoksa iç kanamadan ölürsün dedi eğer ki bebek büyümeseydi iğneyle düşürülürdü falan dedi sağ tüpüm alındı. Canını sıkma sen kafana rahat tut rabbim verdi mi veriyor
Merhaba, şu an durumunuz nedir? gebelik düşünüyor musunuz? ben de aynı şeyi yaşadım ameliyat ile sol tüpüm alındı gebelik istiyorum ama tek tüp ile zor gibi.

Merhaba, şu an durumunuz nedir? gebelik düşünüyor musunuz? ben de aynı şeyi yaşadım ameliyat ile sol tüpüm alındı gebelik istiyorum ama tek tüp ile zor gibi.
Dış gebelik üstüne 2 kere daha Hamile kaldım canım ama bende kan pıhtılaşması vardı bebeğin kalbi duruyordu şuan 11. Haftaların bakalım haftaya kontrol var. Ama hiç korkma tek tüple de hamilelik oluyor

Back
X