Kese çapı normal mi sizce

tugce2110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
233
127
33
25
Kızlar bugün kese için gittim 5+4 haftalık şuan çapı normal mi değil mi anlayamadım resime bakıp yorumlar mısınız alt köşede 0.53 cm yazıyor ne demek

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 422
Kızlar bugün kese için gittim 5+4 haftalık şuan çapı normal mi değil mi anlayamadım resime bakıp yorumlar mısınız alt köşede 0.53 cm yazıyor ne demek
bende bugun gittimmerak ediyorum normalmi die.4+3 yaziyor.benim hesabıma gore 4+3 asla olamaz

Eklentiler

• 20210213_184750.webp
    20210213_184750.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 338
Valla her doktor ayrı telden çalıyor o zaman ben adetime göre 5+4 de 0.53 cm yazıyor seninkindende biraz düşük yinede aynı 5+4 sün dedi
5 haftalik.olanlara bakiorum hep 12 13 cm yazmislar.tedirgin oldum acikcasi.kimseyle kiyaslamamak lazim aslinda ama insan duramio iste ne yazikki

5 haftalik.olanlara bakiorum hep 12 13 cm yazmislar.tedirgin oldum acikcasi.kimseyle kiyaslamamak lazim aslinda ama insan duramio iste ne yazikki
Aynen bende öyleydim ama fazla derine inmemek lazım çünkü herkes bir değil kese boyu felanda önemli değil önemli olan düzenli büyümesi

ben de 5+0 da gıttım doktor 4+2 dedı ama benımkı tup bebek ve 0,5 cm kese de kucuk gorunuyor dedı su an bebegınız ne durumda acaba

5+4 de küçücük bişey duruyodu 6+5 de baya büyümüş hızlı büyüyor yani endişe etmeyin
doktor gerçekten cok korkuttu haftaya kontrolum var ama zaman gecmıyor baktıgımda bu donemlerde kesede 5 mm olan kımse yok hep yuksek degerler ben vajınal muayene oldum :(

bende bugun gittimmerak ediyorum normalmi die.4+3 yaziyor.benim hesabıma gore 4+3 asla olamaz
Merhabaa , benimde yumurtlamaya göre 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık çıktı vajinal ultrasonda , 5 gün sonraki kontrolde 1 günlük büyümüş kese 5+1 çıktı 5 gün sonra , çok korkuyorum büyümüyor diye sizin nasıl oldu gidişat ? Yavaş büyüme oldumu benim gibi başta..

Back
X