Kese çevresinde kanama :(

egeninannesi

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2007
2.233
1.009
448
Merhaba kızlar. 8+2 haftalık hamileyim.bir aydir lekekenmem oluyodu.doktor progestan eksukligi nedeniyle igne verdi 4 tane. Haftada bir defa vuruldum.lekelenmem 4 gündür olmuyo.bugunde doktora gittim.kese cevresinde kanamanin hala oldugunu söyledi bir aylık yine igne verdi. Benim yasadiklarimi yasayanlar varmı? Bu durum nasıl ve nezaman düzelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba,Bende de kese etrafında kanama vardı ama lekelenmem hiç olmadı.Doktor Progeston verdi sabah akşam kullandım geçti çok şükür.. ilk zamanlarda lekelenmelerin olması normal olabiliyormuş bebek yerleşmesi de var tabii o yüzden kafana takma iğnelerini yaptır ve mümkün olduğunca kendini yorma.. elini çok yukarı kaldırma,çok sıcak suyla duş alma bunlar aklıma geldi.. dinlenirken ayaklarının havaya kaldır biraz...
İnşallah sorunsuz bir şekilde geçer hamileliğin ve bebişini kucağına alırsın:)

Sizinde mi isminiz Yeşim :) cok sagolun. Elimden geldigince yorulmsmaya çalışıyorum. Raporluyum zaten. Umarım kanama alanları geçer.

Sizinde mi isminiz Yeşim :) cok sagolun. Elimden geldigince yorulmsmaya çalışıyorum. Raporluyum zaten. Umarım kanama alanları geçer.

evet benim de adım yeşim:) demek yeşim'ler kanamalı oluyor:)) şaka bir yana raporlu olmanda güzel rahat rahat dinlenirsin..En kısa zamanda da kanamalar geçer inşallah

iğneleri yaptır.kendini yorma.zamanla geçiyor.endişe etme.aynen oldu.bebek büyüdükçe yok oluyorlar

iğneleri yaptır.kendini yorma.zamanla geçiyor.endişe etme.aynen oldu.bebek büyüdükçe yok oluyorlar

evet benim de adım yeşim:) demek yeşim'ler kanamalı oluyor:)) şaka bir yana raporlu olmanda güzel rahat rahat dinlenirsin..En kısa zamanda da kanamalar geçer inşallah

Adaşım memnun oldum tanistigima :) sagolun kızlar haftaya kontrolum var umarim geçmiştir kanama bölgeleri.

Gecmis olsun canìm.
Öncelikle sürekli dinlenmelisin.
Ben de yasadım ve artı plesanta previam da vardı benim.
Kesenin arkasında kanama alanım da vardı. Ben de progestan kullandım. Hep yattım. Aşağı eğilmedim, yukarı uzanmadım. Cinsel ilişki kesinlikle yasak zaten. Tuvalette ıkınmadım. Hep su içtim bolca. Ayaklarımın altına yastık koydum uzanırken. Ve geçti sükürler olsun. Geçiyor Allah izin verirse. Moralini yüksek tut olur mu?

Cnm Sağol. Dinlenmeye çalışıyorum Ama tez canlı biriyim bazen ani hareketler yapıyorum:/ cumartesi kontrolüm var umarim kanama alanı gecmistir.

Canım nasılsın?
Bebiş iyidir inşallah.
Kanama alanı geçti mi?

Canım nasılsın?
Bebiş iyidir inşallah.
Kanama alanı geçti mi?

2 mayısta kontrolum vardı. Bebegimin kalp atışı durmuş kaybettim 10 haftalikken. Kurtaj oldum o gün. Cok zor zamanlar yaşıyorum. Alışmak zor içim acıyor

Off
Allah rahmet eylesin canım benim.
cennete uçtu meleğin..
acını anlayabiliyorum..
ve diyecek söz bulamıyorum..
rabbim sana sabırlar versin
ve en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eylesin.
üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…