Kese daha oluşmamış 😭

Gizemavsar

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
146
121
18
29
Osmaniye
Bugün kan testim 633 çıktı... Ultrason a girdim 4 hafta 5 günlük dedi kese daha oluşmamış haftaya gel dedi .canım sıkıldı dış gebelik değildir inşallah.. ağır kaldırma dedi yağlı vs de yasak.agri olması da iyi dedi açılıyor karın içinde dedi. Ne demek anlamadım üzgünüm

Bugün kan testim 633 çıktı... Ultrason a girdim 4 hafta 5 günlük dedi kese daha oluşmamış haftaya gel dedi .canım sıkıldı dış gebelik değildir inşallah.. ağır kaldırma dedi yağlı vs de yasak.agri olması da iyi dedi açılıyor karın içinde dedi. Ne demek anlamadım üzgünüm
Arkadaslarin dedigi gibi henuz erken, en az 2-3000 olsun ki gozuksun kese. O da vajinal ultrasonla.

Gebeliğimin 3-4 haftasindaydım ağrilardan duramiyordum doktora gittim henuz kese tam olusmamisti çizik şeklindeydi içinizi ferah tutun stres yapmayın haftaya gittiğinizde görursunuz sağlikla gelsin insallah🌸

7+6'da kürtaj olmak zorunda kaldım bir kese sonrasında kendi kendine bozuldu diger iki kese de kalp atışları yoktu malesef ki. Kanama alanı da oluşmuştu keselerin etrafında 😔
Sizin için üzgünüm, keşke 3 de sağlıklı ilerleseydi :( en kısa zamanda daha sağlıklı bebeklere hamile kalırsınız inşallah🙏
Kan degerlerini yazabilirsin lütfen, artışların nasıldı değerleri hatirliyormusunuz?

Sizin için üzgünüm, keşke 3 de sağlıklı ilerleseydi :KK43: en kısa zamanda daha sağlıklı bebeklere hamile kalırsınız inşallah🙏
Kan degerlerini yazabilirsin lütfen, artışların nasıldı değerleri hatirliyormusunuz?
Keşke ama nasip değilmiş, neredeyse 8 ay oldu 5 aydır yeniden deniyorum bakalım 🌸

İlk 98 değerle öğrendim. 5 gün sonra 580'lerde falandı. Sonra bi anda 5882-9992 ve 14.000'li değerlere çıktı.

Back
X