Kese de bebeğini göremeyen var mı

Ya işte merak ettiğim icin sordum buralarda herkes pek bir gergin :)
Hicbirimiz jinekolov değiliz ki yaşayıp öğreniyoruz herşeyi. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin :)

Korktuğumdan değil sadece alışkınım ve tedirgin olmam böyle bişeyden onu örneklemek istedim tşk ederim inşallah herkese kucağına almak nasip etsin aratmasın allah

Bende aynen 4+5 de keseyi gordum yarin 6+2 de gidicem yine bende merak ediyorum gorunecekmi acaba keseyi normalden erken gorduk 7mm di 17-20 mm arasindayken bebek gorunuyormus hergun 1mm buyurmus kese kese boyutu neydi sizin ilk gordugunuzde

Kese boyutunu hiç hatırlamıyorum Zaten bebeği ben henüz göremedim deyince dr benim dünyam başıma yıkıldı sonrasını dimleyemedim gibi bişi oldum sadece nadir de olsa böyle durumlar oluyor ama belki de küçük olduğu İçin göremiyoruz dedi pzt yine bakalım dedi bu kadar
Bende aynen 4+5 de keseyi gordum yarin 6+2 de gidicem yine bende merak ediyorum gorunecekmi acaba keseyi normalden erken gorduk 7mm di 17-20 mm arasindayken bebek gorunuyormus hergun 1mm buyurmus kese kese boyutu neydi sizin ilk gordugunuzde

Arkadasimin 4 farkli doktor 9. Haftaya kadar bos gebelik dedi kesenin sekli bozuk alicaz dediler kiz aglaya aglaya bir hal oldu tam kurtaj icin gun aldi kabullendi durumu kurtaja gittigi gun doktora yalvarmis litfen bi daha bakalim diye bi bakiyolar kalp atisi bile var sonra bu ortaligi yikiyo tabi siz benim yasayan bebegime nasil yok dersiniz diye ona bos gebelik diyen butun doktorlari geziyo tek tek tekrar hepsi ayni seyi soyluyo saklanmis gorememisiz:)

O yuzden hemen karalar baglama bence

Allah çok büyük ya.. kimseye yaşatmasın iğrenç bi his ve duygu umarım benim de öyledir hep iyisini düşünen bi insanım genelde ama nedense bu konuda hep kötü şeyler düşünüyorum kızıyorum da kendime umarım hepsi geçer ve geride kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…