Kese de hala bebek gözükmüyor

İns ins bende umut ediyorum ins bu defa gittiğimde bebeği ve kalp atışını duyarım ins

Ewet ilkinde hemen görmüştüm. İkincide düşük yaptım bu defa da böyle olunca korkuyorum

kızlar mrb geçen hafta perşembe 375 ile gebeliğimi öğrendim 2 güne 1 kan vererek değerlerimi takip ettim en son perşembe kan verdim 2463 çıktı çarşamba günü sol kasıkta ağrı nedeni ile acile gittim bişi yok dediler keseyi gördüler 6 mm dediler bugün doktor kontrolüne gittim 8,5 mm olmuş kese ama bebek görmediler ama boş gebelik değil dedi doktor dün akşam çok az leke geldi bugünden aynı şekilde normal mi acaba

Leke kahverengi pembe ve silme şeklindeyse sorun yok diye biliyorum. Kasık ağrısı da dinlenince geçiyorsa sorun yok benimde çok kasık ağrım oluyordu. Henüz bebek gözükmez 10 gün sonra falan inşallah Lekelenme için doktor ilaç başladı mı? Sağlıkla gelsin stres yapmayın

kahverengi açık renkte geliyor kasık ağrısı ara ara giriyor dinlenince gidiyor malesef hiç bi ilaç başlanmadı amin inşallah

bebek göründü mü ? bence sizin geç döllenme olabilir. benim sat 22 temmuzdu 8 eylülde gittiğimde kese boyutuna göre 6+3 demişti kalp atışı yoktu bebek de var mı yok mu demişti hatırlamıyorum. 15 eylülde tekrar gittim kalp atışını duydu , satı 28 temmuz olarak düzeltti , bebeği de ölçtü ve 6+4 haftalık dedi.
sizin sat ağustosun ilk haftasına denk geliyor yanlış anlamadıysam ve daha erken gibi geldi bana. bebeğiniz sizinleyse eğer 4 buçuk haftalık falan oluyor anca. o haftada da anca kese görünüyor zaten ki sizde de görünmüş. bide özelde mi devlette mi takiplisiniz çünkü us cihazının kalitesi de önemli. doktorlara da gözü kapalı güvenmemek lazım, çoğu göremiyor

Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Evet ben günüm geçtikten 12 gün sonra öğrendim o zaman içinde 2 kere daha kan vermiştim ama negatif çıkmıştı geç döllenme olabilir. Cuma günü gittim son kontrole 8 haftalık ile uyumlu dedi kese boyu 30 mm olmuş yolk sac var . Özele gidiyorum çarşamba gel tekrar bakalım demişti ama doktoru tavırlarını hiç beğenmediğim için devlete gideceğim. Çok beğenilmeyen bi doktor ama benim doktorum acil doğuma girdiği için o bakmak zorunda kaldı cihazı da devlettekinden berbat muayene süresi de 1 dakika. Hiç güven vermedi yani. Kese boyu fazla büyük 2.5 hafta oldu kese gözükeli artık var ise er geç oluşurdu diye düşünüyorum

Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın gerçekten o kadar önemli ki bu sene bunu çok net anladım. Bebeğiniz de sizinle inşallah, nasibi varsa ordadır merak etmeyin

Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın gerçekten o kadar önemli ki bu sene bunu çok net anladım. Bebeğiniz de sizinle inşallah, nasibi varsa ordadır merak etmeyin
Doktor çok önemli gerçekten yaşattıkları boşa stres bile bebeğe zarar.Amin inşallah çok teşekkür ederimSizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Merhaba embriyo gözüktü ama kalbi gelişmedi hiç duymak nasip olmadı. Bi kaç hafta bekledim bugun kürtaj oldum
Geçmiş olsun, Kürtaj nasıl oldu? Öncesinde rahim açılsın diye ilaç verdiler mi? Bir de anestezili mi oldu? Çok soru sordum kusura bakmayın pazar günü ben de büyük ihtimal olacam korkuyorum

Geçmiş olsun, Kürtaj nasıl oldu? Öncesinde rahim açılsın diye ilaç verdiler mi? Bir de anestezili mi oldu? Çok soru sordum kusura bakmayın pazar günü ben de büyük ihtimal olacam korkuyorum
Çok geçmiş olsun öncelikle size de. Benim bu 2. Kürtajım ilk kürtajımda boş gebelikti o zaman öncesinde ilaç vs vermemişlerdi anesteziyle yapılmıştı birşey hissedilmiyor zaten sonrasında adet ağrısı gibi ağrılar oluyor hastaneden çıkarken 4 adet ilaç verdiler her akşam 1 tane yut diye ağrı yapıp kalan parçaları söküyordu 4 gün sonra kontrole gittiğimde parça kalmış diye beni uyuşturmadan bağırta bağırta muayene masasında kürtaj yapmıştı ben parça kalmış diyince vakumla çekeceğini düşünmemiştim. Dün olduğum kürtajda ise 2 dil altı 2 vajinadan verdiler rahim açılsın diye biraz ağrı üşüme uyku yan etki yaptı ilaç elimde kaşıntı ve dilimde şişme oldu hemen hemşireye söyledik alerji serumu taktı sonrasında hemen geçti. İlk kürtajımda bende çok korkuyodum ama dün olduğumda korkmadım bildiğim bi süreç olduğu için zaten hiç birşey duyulmuyor dediğim gibi bittiğinde uyandırıyorlar toplam yarım saat sürüyor gün içinde taburcu oluyorsunuz. Bunda da eğer kontrole gittiğimde parça kalmış derse ama doktoruma güveniyorum temiz yaptığına inanıyorum öyle bir ihtimal olursa bayıltın derim onu göze alamam. Siz ameliyat günü aldınız mı anestezi doktoruyla görüştünüz mü sizinde mi boş gebelik acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…