Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2000 kadar oldugunda gorunur hale gelıyor. bazen daha da gec yada erken gorunebılır. kısıye ozel bhcg coklugu da azlıgı da . onemlı olan 5.haftada vajınal usg de gorunmesı. karından 1 hafta kadar gec olabılıyor.Arkadaslar beta hcg kac iken ve kacinci haftada kese görüldü yorumlarinizi bekliyorum
Maşallah size5+1 haftalıkken karından göründü benim. Beta değerim de 2909 du ☺
Yardımcı olabildiysem ne mutluMaşallah size
Teşekkür ederimYardımcı olabildiysem ne mutlu![]()
Ya maşallahMerhaba ben 5 haftalıkken gördüm değerim 2300lerdeydi.
Eğer kese 5haftalikken karından gozukmezse vajinal bakiolarmikiBenim 4+2 de kese 5+2de bebek 6+2de kalp atışı alınmıştı.Gideceğiniz doktorun ultrason kalitesiyle de alakalı bir durum.eğer çok kaliteliyse benimki gibi olur.değerde 1800lerdeydi vajinal bakmıştı
Benim doktorum en başından bakmıştı canım.benim kayıplarım çok o yüzden hep vajinal baktı rahat görmek içinEğer kese 5haftalikken karından gozukmezse vajinal bakiolarmiki
689 canimSizin değeriniz kaç şu an
Pazartesi kese rahat görünür hiç telaş yapma.689 canim
Ya inşallah ama yarin gidegim gozukurmukiPazartesi kese rahat görünür hiç telaş yapma.
1500den aşağı görülmeyebilir canım.yine de git rahime baksın kalınlaşma var mı kanama vs var mı folik asit vitamin falan da verirYa inşallah ama yarin gidegim gozukurmuki
Inşallah hayırlısıyla canım biengideyim1500den aşağı görülmeyebilir canım.yine de git rahime baksın kalınlaşma var mı kanama vs var mı folik asit vitamin falan da verir