Kese degeriniz kacken ve kacinci haftada görüldü 😇😇

Kuzlar keseyi gördük kan degerleine bakmadi gerek yok dedi sonra ben omceki degerde progestan dusuk dedim canlanmayabilir dedi

Teşekkürler ne yapalım hayırlısı böyleymiş diyorum artık.Daha bir kere baktirmistim ve 142.20 çıkmıstı.Bugün kanamam olunca tekrar baktırdım,66'ya düşmüş.İnsallah sizinki sağlıklı olur🤲
[/QU
Kızlar çarşamba 4+2 de bhcg 427.42 çıktı doktorum keseyi görmeyiz pazartesi gel dedi sizce bu değer düsükmü sonuç kağıdında 3 4 hafta minimum 500 yazıyor ben çok endişe ettim kötü düsünmek istemiyorum ama çok korkuyorum
Kızlar çarşamba 4+2 de bhcg 427.42 çıktı doktorum keseyi görmeyiz pazartesi gel dedi sizce bu değer düsükmü sonuç kağıdında 3 4 hafta minimum 500 yazıyor ben çok endişe ettim kötü düsünmek istemiyorum ama çok korkuyorum
Mrb kese goruldumu acaba

Kuzlar keseyi gördük kan degerleine bakmadi gerek yok dedi sonra ben omceki degerde progestan dusuk dedim canlanmayabilir dedi
Senin gittiğih doktorlarda bi gariplik var gerçekten.progestan düşükse takviye ilaç verilir.Ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ki.peki bu doktor verdi mi?

Back
X