Kese dışı kanama

Aslında hangi doktora uyacagımı bilmiyorum iyice kafam karışmış durumda biri yat dinlen iğne fitil kullan dddi diğeri hiçbir şeye ihtiyacın yok rutin hayatına devam et dedi
Yani her doktorun yaklaşımı farklı tabi. Benim de lekelenmelerim olduğu halde doktorum günlük hayatına devam et, dinlenme vermiyorum agır kaldirma yeter demisti ama ben wc dışında yerimden kalkmamayı tercih ettim. Bulaşık makinesini eşime bosalttırdım, bi kaç gün basit yemeklerle geçiştirdim, süpürge vilada vs yapmadım. Ben önlemimi her ihtimale karşı alayım mantığıyla yaklaşmıştım. O yüzden bu konuda hangi doktorun söylediklerini benimseyeceğiniz size kalmış gibi duruyor.

Açıkçası 3 gündür ful yatıyorum iki gün evden çıkmadım aynen senin gibi temizlik vs asla yapmıyorum aslında ilk doktorla ikinci doktor arasında 2 gün var iki gün hem iğne hem fitil kullandım ve ful yattım dinledim bol su içtim acaba alan küçüldüğü için mi doktor önemsemedi

Öncelikle kafayı toparlayıp ve korkmayın evladinizla konuşun ve rahatlayın. Evet aynı şeyleri benim doktorumda söyledi ama yanında da önlemini aldı. Bence böyle bı durumda önlem almak en mantıklısı. Ama siz daha iyi bilirsiniz lütfen stres yapmayın bakın kanamalı gebeliklerde yüzde 99 olumlu sonuclaniyormus. Şuan önceligin bı stresi uzaklaştır zor ama uzaklaştırabilir dün

Olabilir tabi ki, o da bir ihtimal. Netice de kısa da olsa bir tedavi uygulanmış, onun da etkisi olabilir.

Aynen tabiki çok haklısınız stresli olduğum zaman gerçekten onunla etkilendiğini hissediyorum tedbir almayıp rahat davranması beni çok şaşırttı sadece

Merhaba ,ben de geçen hafta gittim .5+4 haftalık gebeyim.Kesenin yanında kanama alanı olduğunu çok büyük bir risk değil ancak her türlü kanamayı düsük riski olarak sayarız dedi .Progestan kullanıyorum bir haftadır .Dün kahverengi lekenlenmem oldu .Doktora yazdım magnezyum al dedi .Dünden beri magnezyum alıyorum .Öğretmenim ve çalışmanda su an icin sıkıntı yok ancak birer saat arayla otur dinlen dedi .biraz kaygılıyım ama korkmuyorum .Rabbim ne isterse onu nasip edecek .Önlemimi alıyorum gerisi onda

Aynı şekil benimde kese altında bı kanama alanım var sizin kanamalarınz leke şeklinde mi geliyordu yoğun mu çok korkuyorum bende

Aynı şekil benimde kese altında bı kanama alanım var sizin kanamalarınz leke şeklinde mi geliyordu yoğun mu çok korkuyorum bende
6.haftamda hafif kanama şeklinde 8.ve 11.haftalarımda ise lekenme şeklindeydi. Önlemlerinizi alıp dinlenmenize bakın. Ilk haftalarda olabiliyor malesef stres yapmamaya çalışın. Sizinkisi yoğun kanama şeklinde mi? Doktorunuz önlem için bir şey verdi mi?

3. Bi doktora daha git istersen canım en azından ikisi aynı fikirdedir kafan karışmaz

Baya avuç avuç pıhtı geldi ve kanama 1 gün aksama kadar sürdü sonra kahverengiye döndü 3. Gün tekrar kanama oldu dinlen uzan dedi sadece progestan yapıyorum günde iki kere

3. Bi doktora daha git istersen canım en azından ikisi aynı fikirdedir kafan karışmaz
Evet canım 2. Gittiğim doktor iyice aptal çıktı 3 haftadır ne iğne ne ilaç kullandırttı bana ve kanama alanım büyümüş hala diyorki iğne vermicem ilaç vermicem asla bir daha gitmicem aşırı sinirlendirdi beni

Baya avuç avuç pıhtı geldi ve kanama 1 gün aksama kadar sürdü sonra kahverengiye döndü 3. Gün tekrar kanama oldu dinlen uzan dedi sadece progestan yapıyorum günde iki kere
Progestanın iğnesini mi kullanıyorsunuz yoksa fitil şeklinde mi kullanıyorsunuz? Gebeliği bu şekilde lekelenmeli veya kanamalı kisilere genellikle doktorlar bebek rahme kolay tutunsun diye iğne verirler, ben ilk zamanlar iki günde bir vuruluyordum mesela doktorum hafta da bir kontrole çağırıyordu. Sizi yönlendirmek istemem ama düşük önleyici iğneler gerçekten çok etkili vurulduktan sonra hemen lekelenmelerim bariz miktarda azalıyordu. Progestanı da sabah aksam fitil şeklinde kullaniyordum hatta bi ara doktorum ağızdan da al dediği için geceleri yatarken içiyordum toplamda günde 3 adet kullanmış oluyordum. Bu aylar bebegin rahme tutanması için çok önemli o yüzden bu konuda daha kontrolcü ve işini sağlama alan bir doktorla yolunuza devam etmenizi tavsiye ederim.

Teşekkür ederim benimki tüp bebek zaten ilk günden beri progestan fitil ve progestan kalcadan iğne kullanıyorum doktorumda tanınmış bir doktor ilk günden beri progestan kullanmama rağmen oldu kanamam.onu da kan sulandırıcı kullanmama bağlıyoruz kestik şuanda kahverengiye döndü şükür bidaha telrarlamaz inşallah. Sizin sonradan kesildi mi kanamaniz ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…