Kese dışı kanama mi var canm benimde var doktor ne dedi sana2 gün önce ağrıyla uyandım ordan zaten garip gelmişti bu kadar sert agrı ufak ufak agrıyor hala ama sanırım suan beynım sol tarafa odaklandı ondan da olabılır
Var maalesef dr um a henüz gidemedim özel hastanede geçici bı yere gidiyorum bol su iç dinlen stresden uzak dur dediKese dışı kanama mi var canm benimde var doktor ne dedi sana
hiç stres yapma bolca dinlen geçer kuzum o... ilaçlarını kullan bolca dinlen merdiven inip çıkma güzel şeyler seyret herşey düzelir....Merhaba kızlar
Gecen hafta kese gözüküyordu bu haftada 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyoruz bebek gözüküyor
Kalp atışları yenı başlamış o yüzden duyamadık ama ekrandan ufak ufak attığını kalp sinyallerını gösterdi
Kese dışından üstte kanama bölgesi gördü ufak yenı başlamış dedi
Bı kaç gündür stresli bı zaman geçirdim
Ağır kaldırma dinlen su iç vs dedi
İlaç yazmadıçok gergınım ne yapacağımı bilmiyorum
İlacım yok yazmadı gerek yok dedihiç stres yapma bolca dinlen geçer kuzum o... ilaçlarını kullan bolca dinlen merdiven inip çıkma güzel şeyler seyret herşey düzelir....
Başa bi dr gözük istersen diğer gençliğimde başıma geldi ben kullanmıştımİlacım yok yazmadı gerek yok dedi
folic dışında hıc bişey kullanmıyorum
Genelde progestan verirler qmq belki de yatarak da duzelebilecegini dusundugu icin vermemiştir.İlacım yok yazmadı gerek yok dedi
folic dışında hıc bişey kullanmıyorum
benim de kesenin alt tarafında var ama iğne verdi ve fitil kullanıyorum bakalım inşallah sağlıklı olurVar maalesef dr um a henüz gidemedim özel hastanede geçici bı yere gidiyorum bol su iç dinlen stresden uzak dur dedi
Benım bı 3 gün önce sabah şiddetli agrım oldu herhalde o zaman oldu
Kanama sadece ultrasonda var şükür de işte ilaç yazmaması garibime gitti başkaları hep kanama durdurmak için ilaç kullanmış
Başka dr a sordum tanıdık dr asıl doktorun olacak izinde sehır dışına çıkmış nasıl yazmaz ilaç dediGenelde progestan verirler qmq belki de yatarak da duzelebilecegini dusundugu icin vermemiştir.
İnşallah düzelir tez zamandabenim de kesenin alt tarafında var ama iğne verdi ve fitil kullanıyorum bakalım inşallah sağlıklı olur
Benim de ilk oglumda basıma geldi progestan vermısti. Kocaaa istanbulda bu ilacı az aramadık eczanelerde gece gece.. O geceyi hıc unutmuyorum nsıl korkmuştumGenelde progestan verirler qmq belki de yatarak da duzelebilecegini dusundugu icin vermemiştir.
İnşallah canm ya sen de rahat ol kısmette varsa zaten Allah’ın izniyle bir şey olmaz dua edelim yavrularımız sağlıklı hayırlı olsunlar diyeİnşallah düzelir tez zamanda
Benım inanılmaz agrım vardı dün akşam herhalde kafaya taktım ya ondan bugün yine hafifti Asıl dr bişey olmaz demiş ama ilaç söyledi onu alacağım yarın sağlık ocağına gideceğim
Amin inşallah sağsalim alırız kucağımızaİnşallah canm ya sen de rahat ol kısmette varsa zaten Allah’ın izniyle bir şey olmaz dua edelim yavrularımız sağlıklı hayırlı olsunlar diye
Progestron al vajinal kullan canım
progestron hap degil mi tam olarak bilmiyorum eczane ve sağlık ocağına soracağım yazdıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?