Kese dışında üst kısımda kanama

Peraeylem

ELİT ÜYE 💎
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
2.536
1.719
83
Merhaba kızlar
Gecen hafta kese gözüküyordu bu haftada 6+2 ultrasonda 6+3 gözüküyoruz bebek gözüküyor
Kalp atışları yenı başlamış o yüzden duyamadık ama ekrandan ufak ufak attığını kalp sinyallerını gösterdi
Kese dışından üstte kanama bölgesi gördü ufak yenı başlamış dedi
Bı kaç gündür stresli bı zaman geçirdim
Ağır kaldırma dinlen su iç vs dedi
İlaç yazmadı çok gergınım ne yapacağımı bilmiyorum

Son düzenleme:
Merak ettiğim basınıza geldi mi her hamılelıkte %50 sinde çıkıyormuş %15 inde risk taşıyormuş filan diye okudum

2 gün önce ağrıyla uyandım ordan zaten garip gelmişti bu kadar sert agrı ufak ufak agrıyor hala ama sanırım suan beynım sol tarafa odaklandı ondan da olabılır

2 gün önce ağrıyla uyandım ordan zaten garip gelmişti bu kadar sert agrı ufak ufak agrıyor hala ama sanırım suan beynım sol tarafa odaklandı ondan da olabılır
Kese dışı kanama mi var canm benimde var doktor ne dedi sana

Kese dışı kanama mi var canm benimde var doktor ne dedi sana
Var maalesef dr um a henüz gidemedim özel hastanede geçici bı yere gidiyorum bol su iç dinlen stresden uzak dur dedi
Benım bı 3 gün önce sabah şiddetli agrım oldu herhalde o zaman oldu
Kanama sadece ultrasonda var şükür de işte ilaç yazmaması garibime gitti başkaları hep kanama durdurmak için ilaç kullanmış

hiç stres yapma bolca dinlen geçer kuzum o... ilaçlarını kullan bolca dinlen merdiven inip çıkma güzel şeyler seyret herşey düzelir....

hiç stres yapma bolca dinlen geçer kuzum o... ilaçlarını kullan bolca dinlen merdiven inip çıkma güzel şeyler seyret herşey düzelir....
İlacım yok yazmadı gerek yok dedi
folic dışında hıc bişey kullanmıyorum

benim de kesenin alt tarafında var ama iğne verdi ve fitil kullanıyorum bakalım inşallah sağlıklı olur

benim de kesenin alt tarafında var ama iğne verdi ve fitil kullanıyorum bakalım inşallah sağlıklı olur
İnşallah düzelir tez zamanda
Benım inanılmaz agrım vardı dün akşam herhalde kafaya taktım ya ondan bugün yine hafifti Asıl dr bişey olmaz demiş ama ilaç söyledi onu alacağım yarın sağlık ocağına gideceğim

Genelde progestan verirler qmq belki de yatarak da duzelebilecegini dusundugu icin vermemiştir.
Benim de ilk oglumda basıma geldi progestan vermısti. Kocaaa istanbulda bu ilacı az aramadık eczanelerde gece gece.. O geceyi hıc unutmuyorum nsıl korkmuştum Ama cok sukur suan oglum 11 yasında :) sana ilaç bile yazmamıs canim hıc korkma.ama dinlen.uzan kendine dikkat et.

progestan alacağız bizde asıl doktorum alın eczaneden nasıl ilaç yazmaz kanaman var diyip diye kızmıs. Hamilelerin %15 ınde olur ılac alsın dinlensın bol su ıcsın bişey olmaz demiş

İnşallah canm ya sen de rahat ol kısmette varsa zaten Allah’ın izniyle bir şey olmaz dua edelim yavrularımız sağlıklı hayırlı olsunlar diye

progestron hap degil mi tam olarak bilmiyorum eczane ve sağlık ocağına soracağım yazdıracağım

Anladigim kadariyla kanaman yok. Kese disindaki kanamaya hematoma deniyor ve kucuk bir ise doktorun ilac vermemistir.
Vajinal kanaman olmadigi surece korkma!
Benim ilk zamanlarimda dediler. Arastirmalarim sonucunda vajinal kanama olmadigi surece sorun olmuyo, hatta ilerleyen zamanlarda vucut o kanamayi abzorbe ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…