Kese etrafinda kan ve progestan

complex

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
384
177
303
İstanbul
Ilk muayeneme gittim arkadaslar bugun gunduzunde evde ağır temizlik yapip muayene gittim kese etrafinda kan var düşük riski yasiyorsun dedi.. calisiyorum normalde rapor verdi 3 günlük progestan yazdi ama iğne falan vurmadı benim gibi yasayan ve bu durumu sorunsuz atlatan var mi? Ayrıca kanamam hic yok

12.haftaya kadar heleki ilk haftalarda ağır temizlik yapmamalısınız.benim kese etrafındaydı kanama sonra dışarı attı zaten.o şekilde gelince iğne vuruluyor.sırt üstü sürekli yatın sadece tuvalete kalkın.ilişki ve stresten uzak durun inşallah atlatırsınız

12.haftaya kadar heleki ilk haftalarda ağır temizlik yapmamalısınız.benim kese etrafındaydı kanama sonra dışarı attı zaten.o şekilde gelince iğne vuruluyor.sırt üstü sürekli yatın sadece tuvalete kalkın.ilişki ve stresten uzak durun inşallah atlatırsınız
Ah ahh hic akil edemedim cok pişmanım allahim korusun

Geçmiş olsun Allah size bağışlar inşallah. Ben kahverengi leke olunca doktorumu aramıştım gelmemi istemişti 5-6 haftalıktı daha. Aynı sizinki gibi kese etrafında kanama göründü. Vajinadan koymam için progestan verdi, günde 2 ya da 3tü. Bir hafta sonraki kontrolde kanama alanı yoktu, kalp atışı da duyduk şükür ama progestana 12. Hafta bitene kadar devam ettim, ağır iş ve ilişki yasaktı. Şimdiyse 6 aylık olmuş bir melek uyuyor koynumda.. Ben hep hayırlısı diye dua ettim, inşallah size de hayırlısıyla nasip olur..

Geçmiş olsun Allah size bağışlar inşallah. Ben kahverengi leke olunca doktorumu aramıştım gelmemi istemişti 5-6 haftalıktı daha. Aynı sizinki gibi kese etrafında kanama göründü. Vajinadan koymam için progestan verdi, günde 2 ya da 3tü. Bir hafta sonraki kontrolde kanama alanı yoktu, kalp atışı da duyduk şükür ama progestana 12. Hafta bitene kadar devam ettim, ağır iş ve ilişki yasaktı. Şimdiyse 6 aylık olmuş bir melek uyuyor koynumda.. Ben hep hayırlısı diye dua ettim, inşallah size de hayırlısıyla nasip olur..
Agziniza sağlık evladinizi size bagislasin allah benimkinide bana siz o surecte ne kadar yatabildiniz kolay degil tum gun yatmak

Aminnn. Yatamadım, yalnızca ağır iş yapmadım, işim masabaşı mesela, işe gittim geldim, araç kullandım, sma temizlik falan uğraşmadım.

Bebek sağlıklıysa her türlü doğuyor , tabi siz gene de riske atmayın . Ben de 9 haftalık hamileyim benimde kese çevremde küçük kanamalarım varmış ama gözle görülür bişey yok. Doktor hiçbir şey vermedi bana sadece ağır kaldırma dedi. İnşallah bu süreci sıkıntısız atlatırız.

Back
X