Kese etrafinda kanama alani

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Arkadaslarim merhaba 6 haftalik hamileyim. Ilk gebeligimde bu sorunu yasamadim hic tecrubem yok 2 gun evvel ilk ultrason muayenemi oldum keseyi gördük ama doktor etrafini gostererek kanama alani var dedi ama aciklamadi bir jel yazdi kullanmam icin. Tecrubeli olanlar yardimci olabilir mi? Extra bir düşük ihtimalim mi var benim?

Arkadaslarim merhaba 6 haftalik hamileyim. Ilk gebeligimde bu sorunu yasamadim hic tecrubem yok 2 gun evvel ilk ultrason muayenemi oldum keseyi gördük ama doktor etrafini gostererek kanama alani var dedi ama aciklamadi bir jel yazdi kullanmam icin. Tecrubeli olanlar yardimci olabilir mi? Extra bir düşük ihtimalim mi var benim?

Gebeliğin başından beri kanama alanı vardı doktor haftalık iğne ve yatmamı söyledi başka doktora görün derim ihmale gelmez

Gebeliğin başından beri kanama alanı vardı doktor haftalık iğne ve yatmamı söyledi başka doktora görün derim ihmale gelmez
İsrarla sordum alabilecegim bir onlem var mi diye hayır dedi arada kaldim cok da iyi bir doktor. Karnimdan kan sulandirici igne oluyorum her gun bir de coraspin içiyorum pihti sorunum var zaten. Bu durum icin de progesteron iceren jel verdi ama ben hic yatmadim hatta aksi durumdayim 50 adet ogrencim var ve 1.sinif okutuyorum.tum gun saatlerce ayaktayim

çalışıyorsan bir hafta rapor al. ev hanımı isen ağır kaldırma bol uyu.

proluton depot diye bi iğne var. jel zaten vermiş bide progestan diye bi hap var onları veriyor genelde. 9. haftaya kadar kanamam vardı. öyle az bişey de değil. damar kesilmiş gibi nasıl kan fışkırıyor.. dinlenerek ilaçlarla falan geçti.

İlk gebeliğimde benim de kese etrafında kanama vardı pıhtı pıhtı kan geliyordu doktorum ilaç felan vermemiştim ama istirahat ettirmişti sadece wc kalkmama izin vermişti daha sonra kanamalı alan kendiliğinden yok olmuştu,bence sende sıkı sıkı istirahat et bulunduğun bölgede bildiğin daha iyi bi doktor varsa profösör gibi görünmekte fayda var

Kan disari çıkmıyor canim henuz yasamadim şükürler olsun ozel bir hastanede muayene oldum
canm 3 yil once bana da aynisini demislerdi devlet hastnasinde muayane olmustum 1 hafta zorunlu yatirdilar hala da yatircaklardi kendim isteyerek imza atip hastaneden cikip prof. doktora gorundum dedigu bu kan degil sadece bi sivi onmli bisey degil deyip ewime gonderdi

İsrarla sordum alabilecegim bir onlem var mi diye hayır dedi arada kaldim cok da iyi bir doktor. Karnimdan kan sulandirici igne oluyorum her gun bir de coraspin içiyorum pihti sorunum var zaten. Bu durum icin de progesteron iceren jel verdi ama ben hic yatmadim hatta aksi durumdayim 50 adet ogrencim var ve 1.sinif okutuyorum.tum gun saatlerce ayaktayim

Bende başta coraspirin kullanacaktım fakat kanama alanı var diye pruloton iğne kullandım daha sonra progestoron en son coraspin geçtim sen bilirsin ama ikinci doktora sor derim

çalışıyorsan bir hafta rapor al. ev hanımı isen ağır kaldırma bol uyu.
Malesef 1.sinif okutuyorum rapor sansim yok ogrenci sayim 50 ayaklarim titriyor artik hic oturamıyorum bırakın uzanmayi. Duaya sığınmaktan baska carem kalmadi o zaman benim

proluton depot diye bi iğne var. jel zaten vermiş bide progestan diye bi hap var onları veriyor genelde. 9. haftaya kadar kanamam vardı. öyle az bişey de değil. damar kesilmiş gibi nasıl kan fışkırıyor.. dinlenerek ilaçlarla falan geçti.
Jel progesteron takviyesi icin dedi zaten ilacini mide bulantısı yapmasın diye vermiyorum dedi sadece jel verdi yani benim henüz bir kanamam olmadı

İlk gebeliğimde benim de kese etrafında kanama vardı pıhtı pıhtı kan geliyordu doktorum ilaç felan vermemiştim ama istirahat ettirmişti sadece wc kalkmama izin vermişti daha sonra kanamalı alan kendiliğinden yok olmuştu,bence sende sıkı sıkı istirahat et bulunduğun bölgede bildiğin daha iyi bi doktor varsa profösör gibi görünmekte fayda var
Riskli gebelik uzmani kendisi ilk gebeliginde de onun takibindeydim istanbulda tanimayan az onu. Ama niye bu sefer az bilgi verdi bana bilmiyorum

Kizlar bnmde kese disinda kanamam mevcut progestan hap kullaniyorum ama kahverengi kanama geliyor doktor dusuk riskin cok yuksek dedi sadece tuvalete gtmeye izin var gunlerdir yatiyorum ama kesemizdede sknti var bebis saglikli fakat kese kucuk kalp atislarimiz da normal sali gubu kontrole gidicem ama en guzel gunlerim zehir olmus durumda ayni sorunu yasayan var mi yada duzelme ihtimali

Ben de progestoron jel kullandim geçmişler olsun bu konuyu buraya açtıktan sonraki muayenemde benim kanama alani kaybolmuştu insallah sizinde öyledir

Ben de progestoron jel kullandim geçmişler olsun bu konuyu buraya açtıktan sonraki muayenemde benim kanama alani kaybolmuştu insallah sizinde öyledir
Insallah sali gunu kontrolum var bakalim o gune kadar bi aksilik olmazsa doktor sali gunu yawas yawas netlesmeye baslar gidisat dedi

Benimde kese dışı lekelenmem var.5+2 günlük hamileyim dr sürekli istirahat etmemi wc ve yemek dışında kalkmamamı söyledi birde progesteron 100 lük coraspirin folikasit kullanıyorum.Yarında dr kontrolüm var İnşAllah hayırlı haberler alırım

Insaah canim hberlerini bekliyorum bnde sali gunu gidicem bakalim alinicak mi bebegim yoksa duzeliyor mu ogrenic

Insaah canim hberlerini bekliyorum bnde sali gunu gidicem bakalim alinicak mi bebegim yoksa duzeliyor mu ogrenic
İnşAllah hayırlı haberler alırız. Benimde yarın net bişeyler diyecek dr hakkımızda hayırlısı bundan önce benim 2 düşüğüm vardı ani kalp durması patoloji öyle geldi gen taraması yapıldı pıhtılaşmam varmış bu bebeğimide tedavi sonucu oldu korkuyorum ama Rabbimin dediğinden ötesi boş

İnşAllah hayırlı haberler alırız. Benimde yarın net bişeyler diyecek dr hakkımızda hayırlısı bundan önce benim 2 düşüğüm vardı ani kalp durması patoloji öyle geldi gen taraması yapıldı pıhtılaşmam varmış bu bebeğimide tedavi sonucu oldu korkuyorum ama Rabbimin dediğinden ötesi boş
2 dusugun var ve bu da kanamali bi gebelikse neden igne baslanmadi
Hem pihtilasma var diyosun
Progestanin bile 100 luk
Ne diyo doktorun ?

Back
X