Kese etrafında kanama ne demek acil

poyrazveminigim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2017
14
4
1
30
5+4 haftalik bebegim ve dun ilk kez gttim doktora kese etrafinda kanama var dedi proluton igne progestan falan verdi 10 gun sorna gel dedi bu ne demek kötü birşeyle karsilasirmiyim bebegimi saglikla kucagima alirmiyim ilk bebegim 7.5 aylik premeture doğdu 1.5 yasnda suan

Aynı durumdayım. Dün aksam 19:30 ve 23:00 te progestan 50 mg yapıldı. Bugün sabahta doktoruma gitmeden bir tane yaptırmamı istedi. Crinone jeli sabah aksama çıkardı. Kendi doktoruma bugün gideceğim. Çok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun.

Aynı durumdayım. Dün aksam 19:30 ve 23:00 te progestan 50 mg yapıldı. Bugün sabahta doktoruma gitmeden bir tane yaptırmamı istedi. Crinone jeli sabah aksama çıkardı. Kendi doktoruma bugün gideceğim. Çok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun.

Amin canim Rabbim bize bagislasin evlatlarimizi ins..benim kanamam kesildi cok sukur kahve leke seklinde bazi gun gelio bazi gun gelmio.seninkide kesilir ins

Dün ben de dr a gittim bana da kanama var kese dışında dedi.koyu renk kanama görebilirsin dedi cookk korktumm.progestana devam et dedi

bol bol dinleneceksin. bırak evi bk götürsün.kahverengi akıntıya kanamaya çevirmeden.seni ıkındıran,zolayan şeylerden uzak dur.doktorun progesteron hormonu bazlı iğnesini ilaçlarını kullan.

Benimde akmadi ama sonra düzeldi yatin agir iş yapmayin uzanmayin Rabbim size kavuştursun bebeginizi inşallah

Çok teşekkür ederim cnm.cümlemiz sağlikla bebelerimizi kucağimiza aliriz inşallah.Ama malesef yeterince dinlenemiyorum doktor rapor yazayim dedi ama ben 1. Sınıflari bir hafta ya da bir ay nasil birakirim.suan harfleri veriyorum geride kalirlar cook.3 veya 4. Sinif olsalar alirdim rapor bebegim soz konusu sonucta .

Çok teşekkür ederim cnm.cümlemiz sağlikla bebelerimizi kucağimiza aliriz inşallah.Ama malesef yeterince dinlenemiyorum doktor rapor yazayim dedi ama ben 1. Sınıflari bir hafta ya da bir ay nasil birakirim.suan harfleri veriyorum geride kalirlar cook.3 veya 4. Sinif olsalar alirdim rapor bebegim soz konusu sonucta .
Canim kanama ciddi ama rapor alsan iyi olur en iyisi dinlenmek yatmak
Gene sen bilirsin canim Rabbim bebegine sağ salim kavustursun inşallah

Kizlar esiniz anlayisli mi iliskiye girmeye devam ediyormusunuz Dusuk riskli olmasina ragmen
Anlayışlı olmama gibi bir şansı yok. Gözümü kırpmam boşarım. Biz baya arkadaş modundayız. Doğuma kadarda böyle devam edecek bunun farkında tek kelime etmedi etmezde. Çok emek verdik bebeğimiz herşeyden kıymetli

Keske benim
Anlayışlı olmama gibi bir şansı yok. Gözümü kırpmam boşarım. Biz baya arkadaş modundayız. Doğuma kadarda böyle devam edecek bunun farkında tek kelime etmedi etmezde. Çok emek verdik bebeğimiz herşeyden kıymetli

Benim esim olucak sahis malesef boyle degil.Progestan iciyorum umarim bisey olmaz

merhaba ben de cinsel perhiz ve ağır iş yapmama konusunda uyarıldım doktor tarafında progestan 2 ye çıktı bugün .düzeliyor mu ilerde ? bu kese etrafı kanama çünkü benim geçen hafta bildiğiniz altına kaçıran çocuk gibi su ve kan geldi de acile gittim

merhaba ben de cinsel perhiz ve ağır iş yapmama konusunda uyarıldım doktor tarafında progestan 2 ye çıktı bugün .düzeliyor mu ilerde ? bu kese etrafı kanama çünkü benim geçen hafta bildiğiniz altına kaçıran çocuk gibi su ve kan geldi de acile gittim
benimde ilk haftalarda geldi bacaklarını dik bir hafta dinlen. hiçbir işe el sürme yemek içmek tuvalet için kalk güzel kuvvetli kahvaltı et. progestan 200 kullanmaya devam ettim.ben kanama oldukça prognex 50 mg iğne oldum ortalama haftada bire denk geldi. doktor 10 gün dese de.sen progestanı fitil olarak mı kullanıyorsun iğne vermedi mi doktor?

Back
X