Kese etrafında kanama

lalecannn

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
1.225
576
323
İstanbul
Arkadaşlar merhaba 6+4 günlük hamileyim bugün kese etrafında kanama alanı olduğunu öğrendim çok üzgünüm 😔 aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olurmusunuz tecrübelerinize ihtiyacım var

Düşüğe karşı iğne veriyorlar genelde böyle durumlarda, size vermediler mi progestan ya da proluton ?
Geçmiş olsun inşaallah sağ salim alırsınız kucağınıza bebeğinizi

Benimde önceki hamileliğimde kesemin etrafında kanama alanları vardı altıncı haftada öğrenmiştik sonra geçti ve tekrar on ikinci haftada gösterdi kendini ve beş tane kanama alanım vardı yatak ıstırahatı iğne ilaçla altıncı aya kadar geldikten sonra geçti. Şükür oğlum üç yaşına basacak bir sıkıntı yaşamadık.

Düşüğe karşı iğne veriyorlar genelde böyle durumlarda, size vermediler mi progestan ya da proluton ?
Geçmiş olsun inşaallah sağ salim alırsınız kucağınıza bebeğinizi
Çok teşekkür ederim bugün iğne verdi yaptırdım progesteron hap 1 tane kullanıyordum 2 ye çıkardı inşallah düzelir

Benimde önceki hamileliğimde kesemin etrafında kanama alanları vardı altıncı haftada öğrenmiştik sonra geçti ve tekrar on ikinci haftada gösterdi kendini ve beş tane kanama alanım vardı yatak ıstırahatı iğne ilaçla altıncı aya kadar geldikten sonra geçti. Şükür oğlum üç yaşına basacak bir sıkıntı yaşamadık.
Allah bağışlasın bende sorunsuz atlatırım inşallah.

Arkadaşlar merhaba 6+4 günlük hamileyim bugün kese etrafında kanama alanı olduğunu öğrendim çok üzgünüm 😔 aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olurmusunuz tecrübelerinize ihtiyacıkanama alanı var demişlerdi banada kanamadan hastanede yatırıyorum yarın kese bozulmuş mu düzgün mu kontrol edicekler

Arkadaşlar merhaba 6+4 günlük hamileyim bugün kese etrafında kanama alanı olduğunu öğrendim çok üzgünüm 😔 aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olurmusunuz tecrübelerinize ihtiyacım var
Kanama alanı var demişlerdi banada 6+3 kanamadan hastanede yatırıyorum yarın kese bozulmuş mu düzgün mu kontrol edicekler.uyuyamiyorumm.,😔

İlk üç ayda ağır bi işim olduğundan benimde olmuştu progestan iğne fitil kullandım kendi kendine kayboldu kanama alanı olumlu düşünün Allah’ın izniyle bişi olmaz

Bol bol dinlenin
Bol su için hapınızı düzenli kullanın
Allahın izniyle geçer

Kanama alanı var demişlerdi banada şimdi kanamalar oluyor. Serum ve iğneyle kahve ve silik şekilde geliyor baya azaldı.doktoru bekliyorum halen keseye bakacak tekrar😢

Kanama alanı var demişlerdi banada şimdi kanamalar oluyor. Serum ve iğneyle kahve ve silik şekilde geliyor baya azaldı.doktoru bekliyorum halen keseye bakacak tekrar😢
Naptınız? Benimde vardi kanamam bebek ve kese duruyor hala şükür bakalim neler bekliyor

İğne yapıldı progestereon kullanıyordum günde 1 tane 2 ye çıkarıldı birde istirahat et dedi sizin doktorunuz ne dedi.
Banada orda igne yapildi, serum verdi ne vardi icinde bilmem 6 tane, progestan 2 defa verildi. Smdide eve günde 2 progestan ve Istirahat demek aynı seyler. Hayrli. Olsun. Bize

Naptınız? Benimde vardi kanamam bebek ve kese duruyor hala şükür bakalim neler bekliyor

Aynı canım benimde 6+3 um kese bozulmadıgi için kürtaj olmadı.kanamam bu sabah durdu bebek ve kalp atışını henüz duyamadik onu bekleyecegiz 🙏Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin hepimizin sevincini🥰

Back
X