Kese etrafinda kanamasi olan varmi ?

nananu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2018
247
213
23
6 +6 haftalik hamileyim gecen hafta kesede bebegi goremedigim icin endiseliydim simdi tekrar dusuk yaparim endisesi var :/
Doktora pazartesi gunu kahve rengi lekelerden dolayi basvurdum Ekografi cektiktzn sonra kalp atisini kesesini gorduk fakat yaninda bir hematom oldugunu belirti simdilik dusuk riski diyelim dedi ve progeston200 verdi sabah aksam

bu durumu yasayan uyeler eski uyeler bana yardimci olurmusunuz nasil bi surec gecti basinizdan ?

6 +6 haftalik hamileyim gecen hafta kesede bebegi goremedigim icin endiseliydim simdi tekrar dusuk yaparim endisesi var :/
Doktora pazartesi gunu kahve rengi lekelerden dolayi basvurdum Ekografi cektiktzn sonra kalp atisini kesesini gorduk fakat yaninda bir hematom oldugunu belirti simdilik dusuk riski diyelim dedi ve progeston200 verdi sabah aksam

bu durumu yasayan uyeler eski uyeler bana yardimci olurmusunuz nasil bi surec gecti basinizdan ?
Arkadaşımın ablası aynı durumdaydı ve baya 1-1,5 ay sürdü kanaması ama şükür şimdi 20. haftayı bitirdi..
Canını sıkma kendini yorma çok dikkat et atlatırsın Allah'ın izniyle..

Arkadaşımın ablası aynı durumdaydı ve baya 1-1,5 ay sürdü kanaması ama şükür şimdi 20. haftayı bitirdi..
Canını sıkma kendini yorma çok dikkat et atlatırsın Allah'ın izniyle..
Tesekkur eder insallah atlatirim gecenki dusukgimde daha fazla kafama taktigimi farketim suan sadece bilgilenmeye calisiyorum ve bol dinlenmeye zaten kulandigim hap beni bol bol uyutuyor insallah sag salim kuacgima alirim bebegimi

Doktorun verdiği ilaçları kullanıp bol bol dinlendim elhamdülillah 25.haftaya girdik.

Doktorun verdiği ilaçları kullanıp bol bol dinlendim elhamdülillah 25.haftaya girdik.
Peki ben pazartesi gittim doktora progestonu sali gunu kulandim hic bir leke yoktu kahve rengi lekesi ama bugun sabah kalktigimda lekem vardi bu normalmi ?

Ve kac gun yada hafta icinde iylesior o kanama?

Cok sukur 25 haftalik olmussun insallah sag salim alirsin bebegini kucagina

İnanın hatırlamıyorum ben de çok stres yapmıştım o günlerde. Doktorun dediklerini aksatmadan uygulayın ve dinlenin geçer inş. Hepimiz saglık la doguralım inş. Doktorunuza ulaşın kanama için bilgi alın benim kanamam içerdeydi kese etrafında

İnanın hatırlamıyorum ben de çok stres yapmıştım o günlerde. Doktorun dediklerini aksatmadan uygulayın ve dinlenin geçer inş. Hepimiz saglık la doguralım inş. Doktorunuza ulaşın kanama için bilgi alın benim kanamam içerdeydi kese etrafında
Tesekkur ederim cevaplarinie icin insallah bol bol dinlen ve iliskiden uzak durun dedi bende zaten yataktan kalkmiorum birtek yemek ve tuvalet ihtiyaclarim haric :/

amin insallah

bende de öyle olmuştu
3 aylık hamileydi sanırım
ilaç ve dinlenme ile geçti çok sukur.
kızım 3 yaşında
geçmiş olsun size de

bende de öyle olmuştu
3 aylık hamileydi sanırım
ilaç ve dinlenme ile geçti çok sukur.
kızım 3 yaşında
geçmiş olsun size de
allah bagislasin guzel uzun omurler versin insallah benimde snein hikayen gibi guzel olumlu olur haftaya doktor randevum var insallah kanama azalmis olur

Bendede oldu 5cm lik hematom verdi ilaçlar ve dinlenmeyle kayboldu çok şükür merak etmeyin stres yapmamaya çalışın geçmiş olsun

Bendede oldu 5cm lik hematom verdi ilaçlar ve dinlenmeyle kayboldu çok şükür merak etmeyin stres yapmamaya çalışın geçmiş olsun
Canim allah bagislasin cok sevindim seninki gectiginte peki birsey sorucaktim
progestan kulandiginda ara ara kanaman (kahve rengi lekelerin oluyormuydu ? ) ve kac haftada iylesti benim kac cm oldugunu bilmiorum malesef haftaya gitigimde ogrenicem

Valla ben çok yogun kanamayla gittim 1 aydan fazla sürdü sonra bebek büyüdükce kayboldu çok korktum ama zor bir durum Allah şifalar versin

bende 8+3üm, dün kontrole gittiğimde kesenin altında kanama alanı oluşmuş dedi ve progestan verdi iki hafta sonra kontrole gidicem, rabbim herşeyin en hayırlısını versin

Valla ben çok yogun kanamayla gittim 1 aydan fazla sürdü sonra bebek büyüdükce kayboldu çok korktum ama zor bir durum Allah şifalar versin
Ara ara kanamalarin varmiydi ?
Kahve rengi akintilar ?
Pembe yada acik kan varmiydi ?
dun panikledim doktora gittim doktor kizdi her kafana estiginde gelemezsin dedi burdaki doktorlar ne acimasiz ! korkumuza gelioruz keyfimizden degil ustelik sigortali da degilim !!! neyse kalp atisini gordum biraz buyumus cok sukur

ama benim korkularim da buyuyor akintim oldugunca

bende 8+3üm, dün kontrole gittiğimde kesenin altında kanama alanı oluşmuş dedi ve progestan verdi iki hafta sonra kontrole gidicem, rabbim herşeyin en hayırlısını versin
insallah sag salim kucagina alirsin peki snein kanamalarin oluyormu ? yada lekelerin ?

ben de kahve rengi akintiydi simdide pembe oldu bugun :/

Back
X