kese görüldü ama bebek yok:(

Uysal93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
51
59
3
31
Lütfen yardımcı olun ve cevap verin arkadaşlar kafamda deli sorular bugün doktora gittim keseyi görmek için kese görüldü ama bebek yok doktorda bu hafta bebegi görmemiz lazım dedi sorunlu gebelik olabilir dedi 4 gün sonra gel dedi ben anlamadım bişey böyle durumla karsılasan varmı lutfen Bi fikrinizi ögreneyim kese gözüktü derken sevinirken simdide gözükmemesi beni çok üzdü

benimde bebek görünmemişti 6+0 da daha doğrusu doktor gorememıştı başka doktor gordu bence sorun çıkmayacak...

Ben 5+4'te keseyi,6+4 ise bebeği görüp, kalp atışlarını dinlemiştim. Hatta idrara sıkışık olmadığım için ilk bebeği de görmemiştik. İdrara sıkışık giderseniz daha iyi olur. Daha erken zaten 1-2 haftaya görürsünüz, stres yapmayın.

Öncelikli olumlu düşünmeye çalış belki de daha küçük olduğu için girunmemistir.benimde başıma geldi kese vardı bebek yoktu yirmi gün sonra gel demişti.kismet olmadı kürtaj oldum.dollenip kalmış gelişmemiş.

Başka bir doktora gidin derim. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah.

İlk gebeliğimde bebek 6 haftalıkken kese gözüküp bebek gozukmemisti...ikincisi 6 haftalıkken gözükmüstu...randevu verdiği gün tekrar gidersin.Nokta kadar bisey su an..boşuna vesvese yapıp canını da sıkma...herşey oluruna varıyor zaten

Hamileligimi ilk ogrendigimde dr keseyi goremeyiz demisti ama gormustu bunu benim regl dongumun kisa aralikli olmasina baglamisti. Oluyor yani boyle seyler sıkma hemen canini.

Bazen oluyormuş ole benmde arkadasimin basina gelmisti,
Sonra gorundu :)
Siz stres yapmayin icinizi ferah tutun bisi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…