Kese görülmedi

Ewremmmerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
376
129
103
34
Kızlar sorum olacak. Bugün doktora gittim ve beta hcg 3518 çıktı ama ultrasonda kese görülmedi neden olabilir? ?

hafta olarak ne dedi canım doktor?
bazen 8 haftalık anca görülüyor. değişkenlik gösteriyor

Eğer sen evde yeni test yapıp dr.a gittiysen kese görünmez.Dr.her halükarda kan testi yaptırır.1 hafta sonra kesin görülür.

Bir hafta önce evde test yaptım hemde Ucuz olanlardan anında çift çizgi çıktı. Karından ultrason yaptı hicbisiyden göremedi. Korktum acaba dış gebelik falan olabilir mi diye

Bir hafta önce evde test yaptım hemde Ucuz olanlardan anında çift çizgi çıktı. Karından ultrason yaptı hicbisiyden göremedi. Korktum acaba dış gebelik falan olabilir mi diye
korkma canım ben zannetmiyorum dış gebelik olduğunu ne biliyim bir ağrı olur leke olur kan olur sancı olur... dış gebelik geçiren çok arkadaşım oldu. biri ameliyat bile oldu. şiddetli ağrıları vardı değerler bir çıkıp bir iniyordu.ayrıca karından ultrasonla göremiyor olması normal daha çok küçük kötü birşey olsa doktor söylerdi. korkma sen. Allahın izni ile bebeğin tutunacak göstericek kendini sana inş.

İnşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur. 2 kez düdük yaptım bu Bebeğimi kaybetmek istemiyorum (

Benim ağrım sancim talan hiç yok şükür ki o içimi rahatlatiyor biraz sadece göğüs hassasiyetim var o kadar

İnşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur. 2 kez düdük yaptım bu Bebeğimi kaybetmek istemiyorum (
bak bende 4 düşük yaptım bu 5. gebeliğim bende keseyi görmedim henüz. doktor baktı ama görünmez küçük daha haftaya bakalım dedi. panik yapma o yüzden sende...inşallah hiç bir sorun çıkmayacak.

bak bende 4 düşük yaptım bu 5. gebeliğim bende keseyi görmedim henüz. doktor baktı ama görünmez küçük daha haftaya bakalım dedi. panik yapma o yüzden sende...inşallah hiç bir sorun çıkmayacak.
Senin beta hcg kaç çıktı ??

Bakmadi ya cuma günü gittiğimde söyliyim en iyisi ya da bi hafta bekleyip öyle mi gitsem ki ??
Bi dahaki hafta gozukur canim. 7000 lere gelsin karindan anca gozukur igne ucu kadar bisey zaten :) sende dert etme canim benim.

İnşallah yaa hayırlısı valla sağlıkla bi alsam kucağıma başka bişey istemiyorum
Canım korkma ayin Yirmi sinden beri hastanelerseyim. Dış gebelik şüphem vardi.arrik kafayı yiyecektim.en sonunda beş arti üçte Dr alttan baktı ve gordu en azından Rahimde dedim sevindim. Dış gebe olman için kan değerlerinin ikiye katlama dan az az yükselmesi gerekiyor benimki öyleydi. Bol bol su iç şu keseyi buyutuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…