Kese görülmedi

Vajinal ultrasonda görüldüğünde hcg değerin kaçtı? ?

arkadaslar betam 5000 kese cok kucuk gorundu ama bebek yok 6 hafta 2 gunlk hamileyim gorunmeme nedeni nedir sizce 5.5mm kese baska doktor 16mm demsti herkeste farkli makinr oldugu icn galba hafifte lekelenneler var beni aydınlatırsanız sevinirim

Doktorun keseye göre kaç haftalik dedi?? 6+2 son adet tarihine göre mi ?

doktor birsey demiyor skinti orda çok degiskler evet adet tarihime gore 6.2 bende gorunmynce gec dollenme olabilirmi dedim olabilir dedi ben konusturuyrm zorla anlayacağın☺☺
Ultrason goruntundeyazıyor olmalı oraya bak bakalim kesenin yaşı ne kadar. Şöyle anlatayım ben 6+4 haftalik hamileyken kese 4+4 haftalik ti gelişmemiş. Basından beri kahverengi akintim vardı. Doktor a gittikten 2 gün sonra kanama başladı düşük yaptım...

yarın gidicem bakarım bilmiyordum ekranda yazgidini gecms olsn cnm bende 5 ay once 6.2 de kalbi durmustu kürtaj oldum zor bir durum buda böyle olursa çok uzulurum ve öyle olcak gbi gorunuyr neden boyle oluyor anlamiyorum

yarın gidicem bakarım bilmiyordum ekranda yazgidini gecms olsn cnm bende 5 ay once 6.2 de kalbi durmustu kürtaj oldum zor bir durum buda böyle olursa çok uzulurum ve öyle olcak gbi gorunuyr neden boyle oluyor anlamiyorum
Benim de 3 düşüğüm oldu bu sonuncu doktor a gittim bir sürü test yaptırdım hiç bir sıkıntı çıkmadı ama hasimato tiroidi hastasıyım ondan olabilir diye düşünüyorum artık başka bişiy gelmiyor aklima

Doktorun sana ultrason çektiğin de foto verdi mi ? Ona bakabilirsin onda da yazar. Sana da çok geçmiş olsun bu arada.

Allah yardimcin olsun cok zor durum gercekten ee birsey yoksa demiyormu doktor neden düşük yaptigini devamli peki kac ay arayla hamile kaldin canim

Allah yardimcin olsun cok zor durum gercekten ee birsey yoksa demiyormu doktor neden düşük yaptigini devamli peki kac ay arayla hamile kaldin canim
İlk i 2016 Eylüldeydi 4 haftalik düştü
İkincisi 2017 ocakta 6 haftalik düştü
Üçüncüsü bu martta 6 haftalik düştü
Valla hiç bişiy söylemiyor doktorlar zaten şu an eşimin görevi nedeniyle bi Doğu ilindeyim haliyle burada daha da sıkıntı hastane doktor işleri. Artık buaradan gittikten sonraya bıraktım bu isleri

bence sen hamile kalmadan guzel bir doktor bul onun yardimyla ilerle bu sürecte ben bunada brsey olursa Allah korusun öle yapıcam en dogrusu bu

Bir hafta önce evde test yaptım hemde Ucuz olanlardan anında çift çizgi çıktı. Karından ultrason yaptı hicbisiyden göremedi. Korktum acaba dış gebelik falan olabilir mi diye
karından yaptı göremediyse vajinal yapması şart...sıkma canını bazen daha geç görünebiliyor benim 6. haftada kese göründü bebek görünmedi vajinal baktılar bebekte herşey de yerindeydi. karından hafif kilon varsa yada göbeğin zor görünürmüş öyle dedi doktor aynen de öyle oldu

Kese bi kaç gün sonra görüldü ama kaybettim o bebeği gelişmemiş düşün oldu

Benim adima tıklayıp özel mesaj kısmına gelip mesaj atarken asagida dosya ekle yazar oradan ekliceksin
denedm ama yüklenmyr anlamadm int bakyim w isaretyms gosteren 6 1 yani adet hesabyla aynı bilmiyrm ne cikicak cogu kisi 8 9 da bebegi gorms filn ondan umutlym ama bi tarafmda olmicak gbi geliyr

denedm ama yüklenmyr anlamadm int bakyim w isaretyms gosteren 6 1 yani adet hesabyla aynı bilmiyrm ne cikicak cogu kisi 8 9 da bebegi gorms filn ondan umutlym ama bi tarafmda olmicak gbi geliyr
Sen olumsuz düşünme her şey olacağına varıyor umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bu günlerine güler geçersiniz sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…