Kese göründü bebek görünmedi

ezgi_00

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
110
En iyi cevaplar
1
76
18
37
Son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim. Ayın 18 inde doktora gitmiştim beta değerim 1000 di. Bişey görünmedi. Bugün tekrar gittim keseyi gördük ama şuan erken diyip 15 gün sonra çağırdı.Bekliycez dedi her 5 gebelikten biri düşük olur dedi filan moralimi bozdu. Adet tarihinle bu görüntü uyumsuz ama beta değerinle uyumlu geç yumurtlamış olabilirsin dedi ama olumsuz konuşması üzdü beni. Kızlar tecrübeli olanlar yorum yapsın lütfen çok endişeli ve stresliyim

Canını hiç sıkma, beta değerinle uyumlu olması iyi bir şey. Doktorlar kalp atışını görmeden hamile saymıyorlar ne yazık ki, o yüzden böyle konuşmuştur. Sen ağır iş yapma, ilişkiye girme, bol bol dinlen sıvı tuket. Ve en önemlisi moralini yüksek tut, her şey güzel olacak 💜

Canını hiç sıkma, beta değerinle uyumlu olması iyi bir şey. Doktorlar kalp atışını görmeden hamile saymıyorlar ne yazık ki, o yüzden böyle konuşmuştur. Sen ağır iş yapma, ilişkiye girme, bol bol dinlen sıvı tuket. Ve en önemlisi moralini yüksek tut, her şey güzel olacak 💜
Çok tesekkür ederim moral oldunuz bana. İnş ilerleyen günlerde hayırlı haberler alırım

Back
X