- 8 Nisan 2019
- 21
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi Aysellguvndk
-
Üzülme canım inşallah görürsün ama daha çok yeni bir gebelik olduğu için zarar vermez bende adet olucam diye ağrı kesiciler almıştım çok şükür birşey olmadı stres yapma canımKizlar merhaba
Pazar günü hamile olduğumu öğrendim acilde beta hcg değerim 460 çıktı .Doktor kadın Doğuma yonlendirdi Pazartesi günü bakıldım kadın Doğumda bana folik asit verdi ve Cuma günü kese icin çağırdı korkuyorum açıkçası çünkü hamile olduğumu bilmeden önce idrar yolu enfeksiyonu olmustum ağır haplar kullanmıştım bebeğimi etkileyeceğini düşündüğümden ağlıyorum sürekli dua edin sağlıklı bir şekilde Allahım bana görmeyi nasip eder
Idrar Yolu enfeksiyonu direk dusuk yaptiriyormus ya tutunamazsa diyorum ben o yuzden endiseleniyorum
Merak etme o şekilde hamile kalman imkansızMerhabalar Bende iç çamaşırı günlük ped ve tayt vardı nişanlımda ise boxer ve pantalon. Doğurganlık dönemimdeydim. Beni eliyle tayt üzerinden tatmin ederken bende onu ediyordum ve eliyle organını düzeltip tekrar beni tatmin etmeye devam etti bu şekilde gebelik oluşabilir mi? Boşalmadığını söyledi ama yinede tedirginim. Okb hastasıyım kusura bakmayın lütfen.. ve bugun regl olmam gerekiyordu olmadım ıdrar testı yaptım negatif cıktı bahsettığım olay olalı 20 gün oldu. Geçen ay iki gün önce regl oldum ondan gecıkme olmus olabılır mı
Gerçekten mi çok korkuyorum psikolojim alt üst olduMerak etme o şekilde hamile kalman imkansız
Insallah canim goruruz bebislerimizisenin Değerinde guzel cikmis dua ediyorum surekli Allahim nasip etsin insallah bebeklerimizi gormeyi
Yok kız korkma gebelik olması için tam anlamıyla bir ilişki olması lazım ve doğurgan günlerinde olman lazım stres yaptığın için gecikebilir reglinGerçekten mi çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu
Oyle yapiyorum canim surekli dua ediyorum hatta dua ederken agliyorum gozyaslarima hakim olamiyorum Allah buyuk hayirlisini versin insallah
Doğurgan dönemimdeydim 10.gündü ama hic ten tene temas olmadı yemek bile yemedim midem bulanıyor şimdi testim de negatif kafayı yicemYok kız korkma gebelik olması için tam anlamıyla bir ilişki olması lazım ve doğurgan günlerinde olman lazım stres yaptığın için gecikebilir reglin
Bencede o sekilde Gebe Kalman imkansiz canim icini ferah tut bence uzulme
Bende de aynı korku var bende enfeksiyon için fitil kullandım ama Rabbim öyle bir yaratmış ki kulu hamile olduğunu ilk ay anlamaz diye yediği içtiği çocuğa geçmiyor. Anne anladığında da zaten o bağ oluşuyor ve yediği içtiği in yarısı kendisine yarısı yavrusuna gidiyor. Rabbim onu sana verecekse daldan dala atla gene verir vermeyecekse de yerden toplu iğne bile kaldırmasan ne fayda. Az Bi kanlanıp canlanıp anne ben burdayım dese rahat edeceğiz ama henüz hissedemediğimiz için bu telaşKizlar merhaba
Pazar günü hamile olduğumu öğrendim acilde beta hcg değerim 460 çıktı .Doktor kadın Doğuma yonlendirdi Pazartesi günü bakıldım kadın Doğumda bana folik asit verdi ve Cuma günü kese icin çağırdı korkuyorum açıkçası çünkü hamile olduğumu bilmeden önce idrar yolu enfeksiyonu olmustum ağır haplar kullanmıştım bebeğimi etkileyeceğini düşündüğümden ağlıyorum sürekli dua edin sağlıklı bir şekilde Allahım bana görmeyi nasip eder
Evet canim sevinemiyoruz bile icim icimi yiyor cok dua ediyorum Allahim hayirlisini versin insallah cuma gunu insallah bebislerimizi goruruz
Doğurgan dönemimdeydim 10.gündü ama hic ten tene temas olmadı yemek bile yemedim midem bulanıyor şimdi testim de negatif kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?