Kese görünmüyor

mislina nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
82
22
3
21
Merhaba kızlar bugün doktora gittim değerim 1669 ve kese görünmüyor Altan muayene ettiler görünmediğini küçük birşey gözüktüğünü ve emin olamadıklarını o yüzden dış gebelik de olabilir dediler kese HCG kaç olursa gözüküyor görükmemesi normelmi acaba

Ben 5+2'de görmüştüm, değere bakmadım ama cuma verdiğimde 900 küsürdü ve 3 kat artıyordu, öyle artmaya devam ettiyse gittiğimde 8000'lerde olması lazım. 1600 az geldi bana kese görünmesi için

Bta 6500dü 2 gün sonra gittiğimde kese görüldü erken bence

Merhabalar. Kızıma gebeyken 2400 bindi sanırım bu değerimle bile kese çok zor göründü. Erken bence sizin. Haftaya görünür mutlaka

Ben 5+2'de görmüştüm, değere bakmadım ama cuma verdiğimde 900 küsürdü ve 3 kat artıyordu, öyle artmaya devam ettiyse gittiğimde 8000'lerde olması lazım. 1600 az geldi bana kese görünmesi için
Anladım sağolun birazda olsa içim ferahladı doktorlar 1 haftadır çok kafamı karıştırdı

2 gün önce 1160 dı bugünde 1669 olmuş sizinkide mı böyle böyle yükselmişti
Doktor bu artış hakkında herhangibir yorum yapmadı mı? İki testi de aynı yerde mi yaptırdınız? Normalde en az %60 artması lazım ama laboratuvar farkı olabiliyor bazen.

Evet iki testi aynı yerde yaptırdım sordum yavaş yükseldiğini söylediler tekrar salı günü kan ver dediler o yüzden

Gecikmenin kaçıncı günündesin canım benim gecikmenin 8. Günü değerim 4326 ydı 2 gün sonra keseyi gördük 5+4 de yani.
Değerler her gün 2 katı artar eğer 1000in üzerndeyse kesi görünmesi gerekirdi kan vermen gerek değerin artmıyorsa dış gebeliktir ama değerin yükselmişse kese gözükür dert etme hemen göreceksın dıye bir kural yok önemli olan değerinin iki kat artması. Mesela kanı ne zaman verdin de bu değer çıktı üstüne kan vereceğin güne kadar say iki katını hesapla örnek veriyorum beş gün önce 1000 se 5 gün sonra vereceğin kanın 5 bin olması gerek hatta daha fazla her gün iki katı artıyor. Arttıysa ve cok az arttıysa buda dış gebelik oluyor umarım artışların düzenli olur ve keseyi görürsün

Benim 2000 çıktığında kese gözükmedi senin gibi dış gebelik olabilir dediler 7+6ydı o zaman.
8+2de kese gözüktü, 9+2de bebek vajinal ultrason da zor gözüktü ama oradaydı bende duydum. Bekleyin inşallah biraz daha güzel sonuçlar alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…