Kaç haftalıksınız22 mm rahim kalınlığı ama kese görünmüyor başına gelen varmı lütfen yardımcı olun
Adet düzensizliği var bende kan değerlerim 28 martta 49Kaç haftalıksınız
28 Mart 49Hcg değeriniz kaç
Benim kesem 1196da görünmedi bu betadan 2 hafta sora gittiğimde 5+2 falandı sanırım o civarda göründü.6+2de kalbini duydum. İçinizi ferah tutun.28 Mart 49
31 Mart 272
3 Nisan 907
Dün gittim kan almadı yarına tekrar çağırdı bakalım hayırlısı olsun inşallah kafam çok karışık
Beta 907 değerde kese biraz zor görünür zatenAdet düzensizliği var bende kan değerlerim 28 martta 49
31 martta 272
3 nisanda 907 en son dün gittim doktor kan almadı yarın tekrar çağırdı ama kese görünmüyor
İnşallah çok teşekkür ederimBenim kesem 1196da görünmedi bu betadan 2 hafta sora gittiğimde 5+2 falandı sanırım o civarda göründü.6+2de kalbini duydum. İçinizi ferah tutun.
Beta 907 değerde kese biraz zor görünür
Benim rahimde bant var bir kaybım oldu korkuyorum herşeyin hayırlısı olsun inşallahBeta 907 değerde kese biraz zor görünür zaten
İçini ferah tut bol bol dua er canımBenim rahimde bant var bir kaybım oldu korkuyorum herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Değerlerin düşük henüz kese için bozmayın moralinizi normal görünmemesi28 Mart 49
31 Mart 272
3 Nisan 907
Dün gittim kan almadı yarına tekrar çağırdı bakalım hayırlısı olsun inşallah kafam çok karışık
Benim 10gun önce hcg1897li biseydi kese göründü bebek görünmedi bugün gittim yine bebek görünmedi yumurtlamaya göre hesaplarsam 4haftalik ama doktor son adeti baz aldı 5*5gunluk girdi ama ben biliyorum ilişki günüme gire de 4haftalik acaba bebeğin görünmemesi normalmi korkuyorum boş gebelik olur diye lütfen banada yaridm edin bilgi verinBenim kesem 1196da görünmedi bu betadan 2 hafta sora gittiğimde 5+2 falandı sanırım o civarda göründü.6+2de kalbini duydum. İçinizi ferah tutun.
Çok normal görünmemesi daha erken çünkü. 1-2 Hafta sonra kese görünür bence. İçinizi rahat tutun.Benim 10gun önce hcg1897li biseydi kese göründü bebek görünmedi bugün gittim yine bebek görünmedi yumurtlamaya göre hesaplarsam 4haftalik ama doktor son adeti baz aldı 5*5gunluk girdi ama ben biliyorum ilişki günüme gire de 4haftalik acaba bebeğin görünmemesi normalmi korkuyorum boş gebelik olur diye lütfen banada yaridm edin bilgi verin
Kesem göründü hatta 10.74yaziyir bebek görünmüyor sadece inşallah oda görünürÇok normal görünmemesi daha erken çünkü. 1-2 Hafta sonra kese görünür bence. İçinizi rahat tutun.
10.74m boyutu keseninKesem göründü hatta 10.74yaziyir bebek görünmüyor sadece inşallah oda görünür
Ha pardon yanlış okumuşum. Kese görünüyorsa tamam, ama yine çok küçük ben 5. haftada kese 6+2de bebek ve kalbi duydum. 6-7 haftalarda normal görünmesi. Biraz daha sabırla bekleyin.10.74m boyutu kesenin
İnşallah normaldir zaten benim hesabıma göre 4haftalik adeti baz alırsak 5*5 15guh sonra gel dedi doktorum birde ben kesenin içinde oluk sacı dedikleri şeyi bilmiyorum o nedir foto atsam bilirmisiizHa pardon yanlış okumuşum. Kese görünüyorsa tamam, ama yine çok küçük ben 5. haftada kese 6+2de bebek ve kalbi duydum. 6-7 haftalarda normal görünmesi. Biraz daha sabırla bekleyin.
Siz yine atın görürsem mutlaka söylerim size . Onun için de erken olabilir ama bende 5+3ken yolk sac da yoktu.İnşallah normaldir zaten benim hesabıma göre 4haftalik adeti baz alırsak 5*5 15guh sonra gel dedi doktorum birde ben kesenin içinde oluk sacı dedikleri şeyi bilmiyorum o nedir foto atsam bilirmisiiz
Buyrun size zahmet bilen varsa baksın merak ediyorum inşallah sagliklidirSiz yine atın görürsem mutlaka söylerim size . Onun için de erken olabilir ama bende 5+3ken yolk sac da yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?