Tam emin olamadım ama sol altta bir beyazlık var gibi duruyor. Kafanıza çok fazla takmayın biliyorum streslisiniz ama ben de öyleydim bol bol dualar ettim karnımı tutup ayetel kürsi bile okudum içimi ferahlatmak için. İşe yaradı şükür. Kendinizi ferahlatın daha şimdiden etkileniyor bebişler.Buyrun size zahmet bilen varsa baksın merak ediyorum inşallah sagliklidir
Ayy inşallah bana da öyle geliyor bı beyazlık var artık makinadan mı yoksa varmı bilmiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin çok teşekkür ederim sağolunTam emin olamadım ama sol altta bir beyazlık var gibi duruyor. Kafanıza çok fazla takmayın biliyorum streslisiniz ama ben de öyleydim bol bol dualar ettim karnımı tutup ayetel kürsi bile okudum içimi ferahlatmak için. İşe yaradı şükür. Kendinizi ferahlatın daha şimdiden etkileniyor bebişler.
Canım 5+2 yim dün keseyi gördük fakat bende henüz bebeği göremedim doktor erken olduğunu söyledi bu yüzden 2 hafta sonra bebiş ve kalp atışını görmemiz için çağırdı canını sıkma normal bir durum bu10.74m boyutu kesenin
Yaaa hadi hayırlısı olsun inşallah sağ salim görürüzCanım 5+2 yim dün keseyi gördük fakat bende henüz bebeği göremedim doktor erken olduğunu söyledi bu yüzden 2 hafta sonra bebiş ve kalp atışını görmemiz için çağırdı canını sıkma normal bir durum bu
Bebeği gördünüz mü acaba sonraBenim 10gun önce hcg1897li biseydi kese göründü bebek görünmedi bugün gittim yine bebek görünmedi yumurtlamaya göre hesaplarsam 4haftalik ama doktor son adeti baz aldı 5*5gunluk girdi ama ben biliyorum ilişki günüme gire de 4haftalik acaba bebeğin görünmemesi normalmi korkuyorum boş gebelik olur diye lütfen banada yaridm edin bilgi verin
Ben de bugün sat a göre 6+2 yim. Kese 8.6 mm ama bebek görünmüyor dedi doktor. Verdiği fotoğrafın sol alt köşesinde bi beyazlık var. Yolk olabilir mi acaba? Bakar mısınız? Fakat diğer bi resimde görünmüyorSiz yine atın görürsem mutlaka söylerim size . Onun için de erken olabilir ama bende 5+3ken yolk sac da yoktu.
Evet canm 10gun sonra gittim kalb atışını da duydum çok şükür şuan 10haftalik olmusBebeği gördünüz mü acaba sonra
Yaaa. Hadi hayırlı olsun. Umut oldunuz bana. Benim kesem 8.6 mm. Bebek görünmedi ama kesek baya büyük gibiydi bebek görünmesi için. Sizinki 10 küsür mm de görünmemiş. Sonradan görünmesi mutlu etti beni. Hem sizin adınıza hem kendi adımaEvet canm 10gun sonra gittim kalb atışını da duydum çok şükür şuan 10haftalik olmus
Kese in 10ve üstü olması gerek görünmesi için canm ben oğlumda 7haftaliken göründü bı on gün daha bekle bazıları geç görünüyor kilon varsa daha normal geç gorunmesiBen de bugün sat a göre 6+2 yim. Kese 8.6 mm ama bebek görünmüyor dedi doktor. Verdiği fotoğrafın sol alt köşesinde bi beyazlık var. Yolk olabilir mi acaba? Bakar mısınız? Fakat diğer bi resimde görünmüyor
Hiç korkma canm kanaman filan olmadığı sürece korkma bende senin gibi çok korktum ama 6*5dr gittim ve gördüm mutlaka folik asit kullanmaya başla haftaya inşallah görünürYaaa. Hadi hayırlı olsun. Umut oldunuz bana. Benim kesem 8.6 mm. Bebek görünmedi ama kesek baya büyük gibiydi bebek görünmesi için. Sizinki 10 küsür mm de görünmemiş. Sonradan görünmesi mutlu etti beni. Hem sizin adınıza hem kendi adıma
Kullanıyorum folik asit 2 haftadır. Haftaya perşembe randevu verdi. O zaman görünür inşallah. Çok teşekkür ederimHiç korkma canm kanaman filan olmadığı sürece korkma bende senin gibi çok korktum ama 6*5dr gittim ve gördüm mutlaka folik asit kullanmaya başla haftaya inşallah görünür
İnşaallah görürsün canm içini ferah tut 10haftaya kadar bekleyebilirsij kanaman olmassaKullanıyorum folik asit 2 haftadır. Haftaya perşembe randevu verdi. O zaman görünür inşallah. Çok teşekkür ederim
Canm girişimi unuttum haber veremedim bebeği gördük şuan sağlıklı çok şükürHaber aldığınız zaman doktordan mutlaka yazın merak ederim ben. Bebiş sağlıkla gelsin inşallah♥
Ayyy ne sevinçli haber çok şüküüürr. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah♥♥Canm girişimi unuttum haber veremedim bebeği gördük şuan sağlıklı çok şükür
İnşallah. Öyle yapacağım. Bekleyeceğimİnşaallah görürsün canm içini ferah tut 10haftaya kadar bekleyebilirsij kanaman olmassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?