Kese görünmüyor☹️

Buyrun size zahmet bilen varsa baksın merak ediyorum inşallah sagliklidir
Tam emin olamadım ama sol altta bir beyazlık var gibi duruyor. Kafanıza çok fazla takmayın biliyorum streslisiniz ama ben de öyleydim bol bol dualar ettim karnımı tutup ayetel kürsi bile okudum içimi ferahlatmak için. İşe yaradı şükür. Kendinizi ferahlatın daha şimdiden etkileniyor bebişler.

Ayy inşallah bana da öyle geliyor bı beyazlık var artık makinadan mı yoksa varmı bilmiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin çok teşekkür ederim sağolun

Haber aldığınız zaman doktordan mutlaka yazın merak ederim ben. Bebiş sağlıkla gelsin inşallah♥

10.74m boyutu kesenin
Canım 5+2 yim dün keseyi gördük fakat bende henüz bebeği göremedim doktor erken olduğunu söyledi bu yüzden 2 hafta sonra bebiş ve kalp atışını görmemiz için çağırdı canını sıkma normal bir durum bu

Yaaa hadi hayırlısı olsun inşallah sağ salim görürüz

Bebeği gördünüz mü acaba sonra

Siz yine atın görürsem mutlaka söylerim size . Onun için de erken olabilir ama bende 5+3ken yolk sac da yoktu.
Ben de bugün sat a göre 6+2 yim. Kese 8.6 mm ama bebek görünmüyor dedi doktor. Verdiği fotoğrafın sol alt köşesinde bi beyazlık var. Yolk olabilir mi acaba? Bakar mısınız? Fakat diğer bi resimde görünmüyor

Eklentiler

• FD88D649-17D6-4669-8D9E-951C63E738C3.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 24
  • CF07500C-DC26-45B2-AB9E-FAD52A0E32AA.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 22
Evet canm 10gun sonra gittim kalb atışını da duydum çok şükür şuan 10haftalik olmus
Yaaa. Hadi hayırlı olsun. Umut oldunuz bana. Benim kesem 8.6 mm. Bebek görünmedi ama kesek baya büyük gibiydi bebek görünmesi için. Sizinki 10 küsür mm de görünmemiş. Sonradan görünmesi mutlu etti beni. Hem sizin adınıza hem kendi adıma

Kese in 10ve üstü olması gerek görünmesi için canm ben oğlumda 7haftaliken göründü bı on gün daha bekle bazıları geç görünüyor kilon varsa daha normal geç gorunmesi

Hiç korkma canm kanaman filan olmadığı sürece korkma bende senin gibi çok korktum ama 6*5dr gittim ve gördüm mutlaka folik asit kullanmaya başla haftaya inşallah görünür

Hiç korkma canm kanaman filan olmadığı sürece korkma bende senin gibi çok korktum ama 6*5dr gittim ve gördüm mutlaka folik asit kullanmaya başla haftaya inşallah görünür
Kullanıyorum folik asit 2 haftadır. Haftaya perşembe randevu verdi. O zaman görünür inşallah. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…