- 17 Kasım 2024
- 73
- 27
- 3
- 26
- Konu Sahibi kullanicix
-
Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir süreç geçirip sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar bugün doktora gittim keseyi görmek için şu şekilde kese var ama daha çok erken o yüzden bebek görünmüyor 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi. Etrafında kanamada görünmüyor iyi haber dedi. Normal mi sizce? İlk gebeliğim o yüzden tedirginim
Doktor o konuda da bir bilgi vermedi sadece çok erken olduğunu ve haftaya tekrar gitmem gerektiğini söyledi. Açıkçası boş görünce endişelendim bendeÖncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir süreç geçirip sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Keseniz gayet normal boyutta. Şu an ne kadarlık hamilesiniz
Bu görüntünün kenarlarında falan sayılar yazılar olması lazım onlar gözükecek şekilde çekip atabilir misiniz birde hcg değeriniz kaçtı ve satinizDoktor o konuda da bir bilgi vermedi sadece çok erken olduğunu ve haftaya tekrar gitmem gerektiğini söyledi. Açıkçası boş görünce endişelendim bende
korarkma sonradan bebegi gören çok kişi var hamilelik çok yeni olunca böyle olabiliyor normal bir durum yaniKızlar bugün doktora gittim keseyi görmek için şu şekilde kese var ama daha çok erken o yüzden bebek görünmüyor 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi. Etrafında kanamada görünmüyor iyi haber dedi. Normal mi sizce? İlk gebeliğim o yüzden tedirginim
En son bir 9 gün önce hcg bakmıştım 248 idi sonradanda bakılmadıBu görüntünün kenarlarında falan sayılar yazılar olması lazım onlar gözükecek şekilde çekip atabilir misiniz birde hcg değeriniz kaçtı ve satiniz
Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz olsunkorarkma sonradan bebegi gören çok kişi var hamilelik çok yeni olunca böyle olabiliyor normal bir durum yani
Fotoğrafta tam net çıkmamış okuyamıyorum bide üst taraftaki yazılar vs orada olabilir. Yani kağıt üstünden sizde yapay zekaya veya Google dan bakabilirsiniz ne nalam gekiyor diye falan mutlaka yazar. Ama küçükken görülmemesi normal bir sonraki kontrolünüzde mutlaka gözükürEn son bir 9 gün önce hcg bakmıştım 248 idi sonradanda bakılmadı
Tam olarak hangi rakama bakmam lazımFotoğrafta tam net çıkmamış okuyamıyorum bide üst taraftaki yazılar vs orada olabilir. Yani kağıt üstünden sizde yapay zekaya veya Google dan bakabilirsiniz ne nalam gekiyor diye falan mutlaka yazar. Ama küçükken görülmemesi normal bir sonraki kontrolünüzde mutlaka gözükür
O cihaza göre değişiyor genelde ama mesela burada 6w0d yazıyor 6 hafta 0 gün yani tam 6 haftalık. Bu tarz bişeyTam olarak hangi rakama bakmam lazım
Evet belli ki cihaza göre değişiyor çünkü benim ultrason kağıdımda hiç böyle şeyler yazmıyorO cihaza göre değişiyor genelde ama mesela burada 6w0d yazıyor 6 hafta 0 gün yani tam 6 haftalık. Bu tarz bişey
Direk W olarak başlayan terim var mıEvet belli ki cihaza göre değişiyor çünkü benim ultrason kağıdımda hiç böyle şeyler yazmıyor
Fotoğrafla oynayınca biraz daha belirginleşti tekrar gönderiyorum bakar mısınızDirek W olarak başlayan terim var mı
Burası sanırım cihazın teknolojik özellikleri ile ilgili. Kağıdın başka bir yerinde herhangi bir yazilaryvar miFotoğrafla oynayınca biraz daha belirginleşti tekrar gönderiyorum bakar mısınız
Hayır yok yalnızca o attığım yazılar var. Cihaz çok iyide olmayabilir diye düşünüyorum belki de ondandırBurası sanırım cihazın teknolojik özellikleri ile ilgili. Kağıdın başka bir yerinde herhangi bir yazilaryvar mi
İlk attığınız görselde üst tarafta da bişeyler yazıyor oraya da bakabilirsiniz. Cihaz önemli bazı hastanelerde çok eski olabiliyorHayır yok yalnızca o attığım yazılar var. Cihaz çok iyide olmayabilir diye düşünüyorum belki de ondandır
O üstte hastane adı yazıyor sadece. Evet hastanede eski cihaz kullanıyor olabilirlerİlk attığınız görselde üst tarafta da bişeyler yazıyor oraya da bakabilirsiniz. Cihaz önemli bazı hastanelerde çok eski olabiliyor
Bir daha ki gittiğinizde muhtemelen göreceksiniz içinizi ferah tutun kötüyü düşünüp çağırmayın inşallah sağlıcakla bir süreç geçirip bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızO üstte hastane adı yazıyor sadece. Evet hastanede eski cihaz kullanıyor olabilirler
Sanırım sizinle gebelik tarihimiz aynı bende 3 nisan sabaha karşı test verdim beta 246 çıktı,sonrasında iki gün önce doktora gittim baktığında kese çok ince içinde de tohum gözükmüyor 2 hafta sınra gel kesende tammoluşır bebekte gözükür kan tahlillerini de yaparız desi.sizde de durum aynı sanırımEn son bir 9 gün önce hcg bakmıştım 248 idi sonradanda bakılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?