Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım adet gunumden 9 gun gecmıstı kese gorundu ınslalah senınde hemen gosterır mınıgın kendını
Canım arkadaşlar cevap verdi diye yazmadım ama ben adedimi 2 gün geçince eczanediki testleri uyguladım pozitif çıktı, 1 hafta sonra hastaneye gittiğimde kese göründü yani adetimi 9 gün geçince, hatta kan testi bile yapmadılar bebek te 5 haftalıktı. Bence senin de görünmesi lazım artık. Ki kan testinde de net belli olur hamile olup olmadığın.
Canım benim ilk gittiğimde bir nokta kadardı ultrason kağıdında daha çok küçük, zaten alttan bakıyor öyle gözüküyor, bir hafta sonra gelin kalp atışını dinleyelim demişti doktor. İnşallah karnını büyüdüğünü, hareketlerini de hissettiğin zamanlar gelir, ben şuanda tekmelerini hissediyorum çok güzel bir duygu, inşallah kucağımıza alcağımız zamanlar da gelecek. Allah isteyen herkese nasip etsin.canım bellı de kanda 1433 cıkmıstı pazar gunu artmazsa ya azalırsa dıye kprktum yınede ondan kaldım ble hevesım ıcımde kaldı herkse solemk ıstıyorum ama ya bıde deger azalmıssa dıy korkuyordum ama cuma gunu dr dan sonra degerımn arttıgını gorunce ıns solucem herkese:)benımde cuma gunu tam 9 olucak adetımn gecmesı zaten..ya bıde merak edıyorum suan susam tanesının yarısı kadar bısey kese nekadr acaba ?bı fıkrı olan varmı kı?
canım benım adet gunumden 9 gun gecmıstı kese gorundu ınslalah senınde hemen gosterır mınıgın kendını