kese görünürmü?

y.emine

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
171
0
296
Giresun
kızlar adetim 5 gun gecikti kan değerim dün 1433,9tü yarın dr a gıdıcem acaba kese gorunurmu bı deger varmı kese bu dgerde gorunur kalp atsıs bu dgerde duyulur....?

5 haftada görünür sanırım 7 haftada kesınlesırmıs bır yazıda okudum sızın ıcın ama sıze tavsıyem strese ve sıkıntıya gırmemenız ıcın 7 haftada gıdıp kese kalp atısını gorursunuz ben 13 gun gecıktı adetım ogrendıgımde 5 haftalıktım degerım 10.000 cıkmıstı 2 hafta bekledım ve oylem gıttım hepsını gordum
keseyı gorebılrsıınz belkı ama kesın sonuc tekrar gelmenızı ısteyecektır kan testınde sonucunuz cıktısa yuregınızı ferah tutun hayırlı ugurlu olsun tebrık ederım

DEGER DEGER SOYLEYEMICEM BILMIORUM TAM AMA BILDIGIM KADARIYLA BUKADAR ERKEN ANCAK KESE GORULUR KALP ATISINI VE BEBGII GOREMESSINIZ

Son düzenleme:
Benim adetim 3 gün gecikmişti betahcg 1300 lerdeydi karından ultrasonda görünmedi ama vajinal ultrasonda baksa görünürdü.
Şuan gitsen karından görünmeyebilir üzülme sakın herkeste farklı olabiliyor geç döllenmede olabiliyor

Benim kese 6 haftalıkken göründü kalp atışıda yanlış hatırlamıyorsam 7 haftalıkken duyuldu ve kesenin içinde bebekte o zaman göründü.

bence bekle yarın değil haftaya git şimdi göremeyip strese girmemeiş olursun.

Son düzenleme:
ben gıresunda oturuyorum zten doktorumda orda şimdi tatıle geldım esk.e anneme burda ogrendım gıresundakı oktorum ıkı gun sonra gıt degerıne baktr dedı onun ıcın artcakmı dıye gıdecemd genede merak işte kese goruurmu dıye..sevıncımı herkesle paylasmak ıstıyorum esimde kese gorunsun bakalım kalp atısını bı duyalım dedı oyuzden meraktayım..çokk teşekkür edrim arkadaslar cevapladıgınız ıcın..

canım benım adet gunumden 9 gun gecmıstı kese gorundu ınslalah senınde hemen gosterır mınıgın kendını

yedinci haftadan önce görünmez diye biliyorum :26:

Ben beklenen adet günümde gitmiştim Dr a, evde test yapmıştım .
Hic kan testine bile gerek duymadı Dr um, alttan muayenede kese göründü. Yani 4 haftalıkken göründü kese. 6+5 te de kalp atışını duyduk

kızlar sizde dedınız dıye gıtmedım kseye bakmaya salı gıdıcektım ya cuma ya erteldım yanı yarın..inş görürüm keseyi:)...

Canım arkadaşlar cevap verdi diye yazmadım ama ben adedimi 2 gün geçince eczanediki testleri uyguladım pozitif çıktı, 1 hafta sonra hastaneye gittiğimde kese göründü yani adetimi 9 gün geçince, hatta kan testi bile yapmadılar bebek te 5 haftalıktı. Bence senin de görünmesi lazım artık. Ki kan testinde de net belli olur hamile olup olmadığın.

canım bellı de kanda 1433 cıkmıstı pazar gunu artmazsa ya azalırsa dıye kprktum yınede ondan kaldım ble hevesım ıcımde kaldı herkse solemk ıstıyorum ama ya bıde deger azalmıssa dıy korkuyordum ama cuma gunu dr dan sonra degerımn arttıgını gorunce ıns solucem herkese:)benımde cuma gunu tam 9 olucak adetımn gecmesı zaten..ya bıde merak edıyorum suan susam tanesının yarısı kadar bısey kese nekadr acaba ?bı fıkrı olan varmı kı?

4 haftalık hamile olmama ragmen ne ultrasonda nede idrar testinde çıkmıştı.beta hcg de bile 23,4 cıkmıstı :) ama ben şişen gögüslerimden ve idrarımdaki değişimden biliyordum hamile olduğumu.neyseki gecen hafta birden kesesiyle birlikte ve beta hcg sonuclarıyla çıktı meydana bebeğim.

yani diyeceğim odur ki her bünyede gösterilen tepkiler farklıdır ve illaki doktora gitmelisiniz ölçümler yapılmalı ve birkaç hafta daha sabredip öyle gitmelisiniz

Canım benim ilk gittiğimde bir nokta kadardı ultrason kağıdında daha çok küçük, zaten alttan bakıyor öyle gözüküyor, bir hafta sonra gelin kalp atışını dinleyelim demişti doktor. İnşallah karnını büyüdüğünü, hareketlerini de hissettiğin zamanlar gelir, ben şuanda tekmelerini hissediyorum çok güzel bir duygu, inşallah kucağımıza alcağımız zamanlar da gelecek. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…